Krowa napisał:
Lindemans napisał:
Krowa napisał:
Lindemans napisał:
Krowa napisał:
[b] Co sie tam bedziesz przejmowac.
Skad ci przyszlo do glowy, ze sie przejmuje ( toba lub powyzsza panna) ?
No bo widzisz, moja droga. Uciekasz ze do obelg, a to jest wyrazem bezsilnosci (wobec braku argumentow). Slabiutko jak na moj gust
O jakich obelgach ty piszesz ? O jakich argumentach ? Szukasz sobie usprawiedliwienia, ze wpadasz do tematu, tylko po to zeby przyczepic sie do mnie ( bez wzgledu na to, czy zgadzasz sie ze mana, ze sprzedawanie pracy to swinska metoda, czy nie) ? Nie wazny temat, wazne, ze sobie watpliwa radoche sprawiles? Ktos, kto tak sie zachowuje jest cepem. Nazwanie cepa cepem nie jest obelga.
Tu musze sie z Toba zgodzic
Jestem cepem i slusznie nazwalas. Z mojej strony, nazwanie Ciebie Glinska, tez nie jest obelga tylko jest, w moim cepowym srodowisku, wyrazem pogardy. Wiec czemu sie pienisz, slonko skoro nikt nikomu nie ubliza ?
Bye, piekna
Teraz sie pienie dla odmiany
Co ty jeszcze wymyslisz w celu odwracania kota ogonem ? To nie ja przylazlam sie ciebie czepiac w tym temacie. Nadal umyka ci ta drobna kwestia
Lindemans napisał:
Krowa napisał:
Lindemans napisał:
Krowa napisał:
[b] Co sie tam bedziesz przejmowac.
Skad ci przyszlo do glowy, ze sie przejmuje ( toba lub powyzsza panna) ?

No bo widzisz, moja droga. Uciekasz ze do obelg, a to jest wyrazem bezsilnosci (wobec braku argumentow). Slabiutko jak na moj gust

O jakich obelgach ty piszesz ? O jakich argumentach ? Szukasz sobie usprawiedliwienia, ze wpadasz do tematu, tylko po to zeby przyczepic sie do mnie ( bez wzgledu na to, czy zgadzasz sie ze mana, ze sprzedawanie pracy to swinska metoda, czy nie) ? Nie wazny temat, wazne, ze sobie watpliwa radoche sprawiles? Ktos, kto tak sie zachowuje jest cepem. Nazwanie cepa cepem nie jest obelga.
Tu musze sie z Toba zgodzic

Teraz sie pienie dla odmiany