Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Norwegia pod presją: Polacy wysłali tysiące e-maili przeciwko „polskim obozom koncentracyjnym" - Norwegia

Czytali temat:
jaroslaw lipski piotr langa Jerzy Świerzykał Anna Hanna Joanna Moja Norwegia defenderr Josephvol.2 smith kotek6969 luba5 Stanisław Gomułka (585 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Jestem zaskoczony i nie rozumiem PFU Zastanawiam się, czy jest w tym drugie dno, czy ktoś nie wykorzystuje tego w innym celu. Taka zmasowana akcja pseudo dziennikarzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
podajcie tego meila po angielsku i adres gdzie wysylac zapchamy im serwery

niech sprobuja napisac zydowskie obozy zaglady
przeciez tam tylko Zydzi gineli bo o innych nacjach media nie wspominaja

to sie nie wyplaca do smierci a i moze im redakcja splonac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Może im chodziło o polskie obozy zagłady z lat 1920 1922
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-21  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
jasta102 napisał:
Może im chodziło o polskie obozy zagłady z lat 1920 1922

NA PRZYSZLOSC ZANIM ZACZNIESZ SZCZEKAC ,TO WEZ I PRZECZYTAJ ARTYKUL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
juz im pala zmiekla
fakty.interia.pl/swiat/news-polski-oboz-...oswiadcz,nId,1932779

Norweska Rada Etyki Mediów wydała w czwartek oświadczenie, w którym wyjaśnia, że nie usankcjonowała terminu "polski obóz koncentracyjny", ale zaakceptowała przeprosiny gazety "Avisa Sor-Trondelag".
Na stronie internetowej presse.no Rada opublikowała przetłumaczoną na język polski decyzję z 24 listopada, w której stwierdza, że gazeta "Avisa Sor-Trondelag" nie naruszyła zasad dziennikarskich.

Rada Etyki Mediów podkreśla, że "daje wiarę wyjaśnieniom gazety "Avisa Sor-Trondelag", zgodnie z którymi (jej) zamiarem nie było przekręcanie faktów i powiązanie Polaków ze zbrodniami nazistów, a przekazanie informacji, że obóz znajdował się na terenie Polski".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Dzwoniłem do tej norweskiej rady etyki, zaakceptoeali to ze gazeta przeprosiła. Oni zaś maja swoje stanowisko. Taki zwrot mógł zostać odebrany žle, ale sam w sobie nie oznacza nic. Mila pani stwierdziła, że zna historję i że kazdy kto ja zna wie jak bylo, nie bedzie przejmował sie takimi tekstami. Oczywiście zapytałem czy tolerowanie obrażania polaków najwiekszej mniejszości narodowej w norwegii jest fer wobec tego, ze pracujemy, płacimy podatki I uratowaliśmy im tyłki pod Narwikiem? Pani zaniemowiła. Na moje pytanie jak myśli co możemy razem my polacy z norwegami zrobić aby to sie nie powtórzyło? Milczała. Wnioski wysnujcie sami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Zbigniew Kozlowski
(osbornn)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty

(Krowa)
Początkujący
Zabek57 napisał:
Dzwoniłem do tej norweskiej rady etyki, zaakceptoeali to ze gazeta przeprosiła. Oni zaś maja swoje stanowisko. Taki zwrot mógł zostać odebrany žle, ale sam w sobie nie oznacza nic. Mila pani stwierdziła, że zna historję i że kazdy kto ja zna wie jak bylo, nie bedzie przejmował sie takimi tekstami. Oczywiście zapytałem czy tolerowanie obrażania polaków najwiekszej mniejszości narodowej w norwegii jest fer wobec tego, ze pracujemy, płacimy podatki I uratowaliśmy im tyłki pod Narwikiem? Pani zaniemowiła. Na moje pytanie jak myśli co możemy razem my polacy z norwegami zrobić aby to sie nie powtórzyło? Milczała. Wnioski wysnujcie sami.

Wow !!!!!!!!!!!!! Musze przyznac ! Imponujace !!!!!! Naprawde walczyles pod Narvikiem i uratowales tej Pani tylek???????????? Musze przyznac...........imponujace ! Honor !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok