Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
napisał:
wrzeszczot napisał:
gajowy maruch ? no tak

w kazdym razie jak by nie bylo to tysiacami nie uciekali do Wloch

Podałam ci pierwszego lepszego linka a ja tam nie wnikam skąd ty bierzesz te rewelacje.
Z wikipedii, od marucha czy z demotywatorów, to twoja sprawa skąd masz tak wszechstronną wiedzę.

Masz drugiego linka
ussus.wordpress.com/2011/10/25/szesnasci...igdy-nie-doswiadczy/

i jeszcze jednego

3obieg.pl/kadafi

na Ukrainie tez bylo wspaniale po pomaranczowej rewolucj ,wiec po co robili majdan i wojne

jedyne co sobie poprawili to azyl w Polsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Joseph napisał:
wrzeszczot napisał:
Joseph napisał:
wrzeszczot napisał:
do Polski tez nie uciekaja /za maly socjal/

to tak jak sie zastanawiac dlaczego Rosja nigdy sie nie pomylila i nie pisala o polskich obozach

jak zyl Kadafi i Husajn to nikt z Libi i Irku nie uciekal
ciekawe dlaczego przeciez studiowali w Europie i wszyscy wracali

Ci co mogli studiować za granicą to wywodzili się z reżimu, więc dlaczego nie mieliby wracac.

z jakiego rezimu ?
taki student z polski byl szeregowcem w armi irackiej
wystarczy popatrzec na operacje sumam

co ty wiesz o zyciu w Libii?

A co ty wiesz!?
I na hoooj mi o polskich studentach piszesz.....

Pisałem na temat pociotkow Husajna i kadfiego którzy mogli studiować poza krajem.

napisał:
to nie byl polski student i tylko Iracki a studiowal w Polsce
ja pisze o tym kim on byl a ty mi tu wyjezdzasz z pochodzeniem
naucz sie czytac ze zrozumieniem
przez takich idiotow jak ty to pisza o polskich obozach w Buchenwaldzie

Cymbale, kto mógł studiować w europie i wracać Irakijczyk, Libańczyk czy Polak?
piszesz o ogóle, to ci odpisałem, a wpierdzielasz potem jakieś z czapy zarzuty że ty o kimś konkretnym pisałeś głąbie.

No i zdecyduj się, czy rozumiem czy nie, bo ja w swoim poście pisałem i irackich, libijskich studentach studiujących poza krajem, a nigdzie o polskich.

jak wrzucasz na pałę jakieś teksty z netu to byś może przeczytał co to za bzdury wklejasz, a zresztą co by to dało jak ty ćwoku jednego zdania zrozumieć nie potrafisz i dla ciebie to "drugie tyle" to to samo co "dwa razy tyle"

Już chlejesz zakompleksiona miernoto...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
komuchy gnębili Polakow bo do pracy i do szkoły gonili
a nawet i do wojska
jeszcze zęby w szkołach na siłę leczyli
i sprawdzali czy wszów dzieci nie majo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
napisał:
naucz sie czytac ze zrozumieniem .

Pochodzenie bardzo wazne w takich sprawach, lub moze raczej zasobnos sakiewki i powiazania z dyktatura

Za kommuny tylko bogaci z Iraku studiowali w Polsce. W latach 80-tych byla wojna Iransko-Iracka i bogaci rodzice wysylali na studia swoje dzieci (tylko synow), zeby nie wzieto ich do wojska.
Zeby studiowac za granica, to ludzie ci musieli miec pozwolenie od swoich wladz. Placili oni tez cos okolo $2800 za rok studiow (lub moze nawet semester), wiec to byl wtedy dla Polski zloty interes miec takich z Iraku.
A studiowali w Polsce a nie na przyklad w GB, bo akurat na to dostali pozwolenie od swoich wladz. Polska mial podpisana umowe z Irakiem, ze jak Irak zażąda, to wszyscy studenci z tego kraju beda zapakowani do samolotu i wyslani do domu.
Takie wysylki studentow na żądanie nie byly w tym czasie niczym niespotykanym. Jednego dnia znikneli np. wszyscy studenci z Korei polnocnej. Policja zjawila sie w akademiku w nocy, dostali godzine na spakaowanie i tyle ich widzieli. W srodku semestru tak ludzi urzadzili.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
jasta102 napisał:
a nawet i do wojska

to dlaczego uciekles do ameryki ktos cie wyganial
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

()
Maniak
wrzeszczot napisał:
jasta102 napisał:
a nawet i do wojska

to dlaczego uciekles do ameryki ktos cie wyganial

bo ja wtedy nie wiedziałem, że
Określenie Polack stosowane jest jako pejoratywna i pogardliwa nazwa nadawana Polakom.

W amerykańskim angielskim stosuje się "Polack", po niemiecku używa się określenia "Polacke" lub "Pollack", w języku niderlandzkim określenie to brzmi natomiast "Polak".
pl.wikipedia.org/wiki/Polack
PS
gdybym wtedy wiedział, że nazwanie kogoś Polak to już najgorsze wyzwisko dla białego
tobym łba z Polszy nie wychylał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
Elise napisał:
napisał:
naucz sie czytac ze zrozumieniem .

Pochodzenie bardzo wazne w takich sprawach, lub moze raczej zasobnos sakiewki i powiazania z dyktatura

Za kommuny tylko bogaci z Iraku studiowali w Polsce. W latach 80-tych byla wojna Iransko-Iracka i bogaci rodzice wysylali na studia swoje dzieci (tylko synow), zeby nie wzieto ich do wojska.
Zeby studiowac za granica, to ludzie ci musieli miec pozwolenie od swoich wladz. Placili oni tez cos okolo $2800 za rok studiow (lub moze nawet semester), wiec to byl wtedy dla Polski zloty interes miec takich z Iraku.
A studiowali w Polsce a nie na przyklad w GB, bo akurat na to dostali pozwolenie od swoich wladz. Polska mial podpisana umowe z Irakiem, ze jak Irak zażąda, to wszyscy studenci z tego kraju beda zapakowani do samolotu i wyslani do domu.
Takie wysylki studentow na żądanie nie byly w tym czasie niczym niespotykanym. Jednego dnia znikneli np. wszyscy studenci z Korei polnocnej. Policja zjawila sie w akademiku w nocy, dostali godzine na spakaowanie i tyle ich widzieli. W srodku semestru tak ludzi urzadzili.

chodzilo ze to nie byl student Polak tylko irakijczyc studiowal w Polsce

a obednie ile kosztyje miejsce w ladowni z Libii do Wloch
10 000$ ?

widuje tych czarnych azylantow obwieszone lotem ze dla 3 biskupow z Polski starczy
a gowniary maja lepsze telefony niz ja pomimo ze pracuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
pijesz gazeciarzu
to nie pisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
jasta102 napisał:
pijesz gazeciarzu
to nie pisz

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
Joseph napisał:
Joseph napisał:
wrzeszczot napisał:
Joseph napisał:
wrzeszczot napisał:
do Polski tez nie uciekaja /za maly socjal/

to tak jak sie zastanawiac dlaczego Rosja nigdy sie nie pomylila i nie pisala o polskich obozach

jak zyl Kadafi i Husajn to nikt z Libi i Irku nie uciekal
ciekawe dlaczego przeciez studiowali w Europie i wszyscy wracali

Ci co mogli studiować za granicą to wywodzili się z reżimu, więc dlaczego nie mieliby wracac.

z jakiego rezimu ?
taki student z polski byl szeregowcem w armi irackiej
wystarczy popatrzec na operacje sumam

co ty wiesz o zyciu w Libii?

A co ty wiesz!?
I na hoooj mi o polskich studentach piszesz.....

Pisałem na temat pociotkow Husajna i kadfiego którzy mogli studiować poza krajem.

napisał:
naucz sie czytac ze zrozumieniem
przez takich idiotow jak ty to pisza o polskich obozach w Buchenwaldzie

Cymbale, kto mógł studiować w europie i wracać Irakijczyk, Libańczyk czy Polak?
piszesz o ogóle, to ci odpisałem, a wpierdzielasz potem jakieś z czapy zarzuty że ty o kimś konkretnym pisałeś głąbie.

No i zdecyduj się, czy rozumiem czy nie, bo ja w swoim poście pisałem i irackich, libijskich studentach studiujących poza krajem, a nigdzie o polskich.

jak wrzucasz na pałę jakieś teksty z netu to byś może przeczytał co to za bzdury wklejasz, a zresztą co by to dało jak ty ćwoku jednego zdania zrozumieć nie potrafisz i dla ciebie to "drugie tyle" to to samo co "dwa razy tyle"

Już chlejesz zakompleksiona miernoto...

patrz nie zauwazylem tych twoich wypocin , jak widac nie potrafisz sie przyznac do bledu ,ba nawet nie mozesz pojac ze ktos jest lepszy od ciebie ,to takie norweskie
na drodze pewnie tez tak sie zachowujesz

na przyszlosc wypowiadaj sie o temat a nieo autorze , wiem trudne ale z pomoca psychologa moze ci sie uda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok