To już chyba 23.08.2013 szef Statoil na Norwegię mówił że będą redukcje, brak odpowiedniego personelu, po za tym technologia zastępuję coraz bardziej ludzi. Szkolenia i kursy przeprowadzać na miejscu nie przez internet. Rozwiązanie takich testów nic nie daje może ktokolwiek rozwiązać za właściwą osobę, a to błąd. Szef Statoil wspominał też o braku kompetencji co niektórych kierowników. Czasem może być to problem w napisaniu odpowiedniego dokumentu lub złego odczytania to tylko przykład
Ja wyrazam duze zaniepokojenie brakiem forumowego ynzyniera ze Stavangera.
Czyzby redukcja etatow przyczynila sie do opuszczenia tego pieknego kraju przez Sentexa?
Brakuje mnie jego wnikliwych obserwacji, uwag, dygresji oraz wyszukanego jezyka.
DorHan napisał: Ja wyrazam duze zaniepokojenie brakiem forumowego ynzyniera ze Stavangera.
Czyzby redukcja etatow przyczynila sie do opuszczenia tego pieknego kraju przez Sentexa?
Brakuje mnie jego wnikliwych obserwacji, uwag, dygresji oraz wyszukanego jezyka.
pewnie słuchał za dużo radia internetowego ze swojego pakietu MB i mu brakło na pisanie tutaj.. napisałby że szkoda że go nie ma, ale jakoś przez klawiaturę mi to przejść nie chce....
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.