Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Około 15 tysięcy miejsc pracy mniej w przemyśle naftowym - Norwegia

Czytali temat:
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Około 15 tysięcy miejsc pracy mniej w przemyśle naftowym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
431 Postów

(Turysta11)
Wyjadacz
To już chyba 23.08.2013 szef Statoil na Norwegię mówił że będą redukcje, brak odpowiedniego personelu, po za tym technologia zastępuję coraz bardziej ludzi. Szkolenia i kursy przeprowadzać na miejscu nie przez internet. Rozwiązanie takich testów nic nie daje może ktokolwiek rozwiązać za właściwą osobę, a to błąd. Szef Statoil wspominał też o braku kompetencji co niektórych kierowników. Czasem może być to problem w napisaniu odpowiedniego dokumentu lub złego odczytania to tylko przykład
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Ja wyrazam duze zaniepokojenie brakiem forumowego ynzyniera ze Stavangera.
Czyzby redukcja etatow przyczynila sie do opuszczenia tego pieknego kraju przez Sentexa?

Brakuje mnie jego wnikliwych obserwacji, uwag, dygresji oraz wyszukanego jezyka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Rob4l)
Wiking
Co za żenująca reklama Multinor poniżej. Wydoimy Norwegię? Brzmi jakby to pisał Polaczek cwaniaczek, a nie poważna firma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
DorHan napisał:
Ja wyrazam duze zaniepokojenie brakiem forumowego ynzyniera ze Stavangera.
Czyzby redukcja etatow przyczynila sie do opuszczenia tego pieknego kraju przez Sentexa?

Brakuje mnie jego wnikliwych obserwacji, uwag, dygresji oraz wyszukanego jezyka.

pewnie słuchał za dużo radia internetowego ze swojego pakietu MB i mu brakło na pisanie tutaj.. napisałby że szkoda że go nie ma, ale jakoś przez klawiaturę mi to przejść nie chce....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Rob4l napisał:
Co za żenująca reklama Multinor poniżej. Wydoimy Norwegię? Brzmi jakby to pisał Polaczek cwaniaczek, a nie poważna firma.

czasem bywa tak, ze rzeczy sa tym na co wygladaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok