Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Dyskryminacja na rynku mieszkań? - Norwegia

Czytali temat:
(905 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Dyskryminacja na rynku mieszkań?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Marek Z
(MarekZ)
Początkujący
Tak to bywa, jak się ustawowo nakazuje ludziom jak mają myśleć i co im ma się podobać i co nie. W Polsce było to przerabiane przez kilkadziesiąt lat i nie wypaliło.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
jesli chce sie umowic z kobieta w wieku 25-45 to znaczy ze dyskryminuje mlodsze, starsze i pedalow?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
Joseph napisał:
jesli chce sie umowic z kobieta w wieku 25-45 to znaczy ze dyskryminuje mlodsze, starsze i pedalow?

No właśnie tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
431 Postów

(Turysta11)
Wyjadacz
"Inni poczuli się urażeni i widzą w zachowaniu mężczyzny rasizm. Zastanawiają się, gdzie mieszkaliby wszyscy azylanci, jeśli nikt nie chciałby wynajmować mieszkań osobom o innym kolorze skóry. Niektórzy poddali w wątpliwość uczciwość i dobre wychowanie obcokrajowców - zarzucano im, że znacznie szybciej niszczą wynajmowane mieszkania, niż zrobiliby to Norwegowie."

to za różnica płaci się depozyt, Wydaje mi się ze tu chodzi osoby pracujące, lub korzystające z pomocy społecznej, jeżeli chodzi o polaków dobrze jest na początku umawiasz się podpisujesz umowę a pózniej
nie ma depozytu ty nie mowisz dobrze po norwesku i nie rozumiesz regulacji albo ze nie było posprzatane lub coś popsute itp złudzenie jest takie

na wesoło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
komunistom ciężko jest zrozumieć wolność... wolność polega między innymi na tym, że ze swoją własnością robię co chcę, a więc wynajmuję komu chcę, sprzedaję komu chcę itd. i żadnemu komunistycznemu urzędasowi nic do tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
Hardi napisał:
komunistom ciężko jest zrozumieć wolność... wolność polega między innymi na tym, że ze swoją własnością robię co chcę, a więc wynajmuję komu chcę, sprzedaję komu chcę itd. i żadnemu komunistycznemu urzędasowi nic do tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jada.... wolnosc w glowie a w rekach kebabrulll... pozwalaja ci w pracy korzystac z neta?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
jus1 Nilsen
(jus1)
Wiking
Prawda dobre porównanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KrzysztofTrzeciak)
Wiking
Jego mieszkanie a wiec moze robic co chce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Wiking
jedna z Norweżek w ogłoszeniu napisała - nie akceptuje depozytu z NAV - w rozmowie wyjaśniła mi, że uchodżcy pozostawiają po sobie straszny brud a posiłki, które gotują, często mają zapach nie do przyjęcia dla norweskiego nosa. Pytanie, czy ktoś się dopatrzyła w takim zapisie dyskryminacji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok