Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Kamill z (2558 niezalogowanych)
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Uffda, Marek Keram!

Potrzeba moderacji wynika z tego, iz nie kazda osoba jest w stanie wyrazic swoje poglady bez uzywania slow niecenzuralnych. Moderacja jak wiesz ( mam taka cicha nadzieje ) nie polega na usuwaniu postow osob ktore maja inne poglady od moderatora. Forum powinno byc wolne od wyrazow nienawisci, rasizmu oraz kazdy powinien wykazac uszanowanie odmiennosci pogladow innych osob. Ja jestem za wyrazeniem konstruktywnej opinii na jakis temat, ale nie na temat osob bioracych udzial w danej dyskusji.

To jest moje osobiste zdanie i inni nie musza sie z nim zgodzic. Znajdujemy sie w demokratycznym kraju i mamy prawo do swoich pogladow. Ubierajmy je jedynie w inne formy - wszak jezyk polski ma wielki zasob slow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
DorHan napisał:
Uffda, Marek Keram!

Potrzeba moderacji wynika z tego, iz nie kazda osoba jest w stanie wyrazic swoje poglady bez uzywania slow niecenzuralnych. Moderacja jak wiesz ( mam taka cicha nadzieje ) nie polega na usuwaniu postow osob ktore maja inne poglady od moderatora. Forum powinno byc wolne od wyrazow nienawisci, rasizmu oraz kazdy powinien wykazac uszanowanie odmiennosci pogladow innych osob. Ja jestem za wyrazeniem konstruktywnej opinii na jakis temat, ale nie na temat osob bioracych udzial w danej dyskusji.

To jest moje osobiste zdanie i inni nie musza sie z nim zgodzic. Znajdujemy sie w demokratycznym kraju i mamy prawo do swoich pogladow. Ubierajmy je jedynie w inne formy - wszak jezyk polski ma wielki zasob slow.

A gdzie to istnieja tacy moderatorzy co to potrafia w ten sposob kontrolowac dyskurs? Skad sie biora tacy polemisci, ktorzy sa zawsze opanowani, otwarci na dialog, bez doktrynalnych nalecialosci?
Gdybys chciala wyeliminowac stad ludzi o ktorych piszesz to forum zdycha w 24h.

Na MN jest duza grupa nacjonalistow, antysemitow, ksenofobow, rasistow, domowych terrorystow oprawiajacych zone i dzieci, pijakow, zlodziei, przemytnikow, pracujacych na czarno no i tych najgorszych - katolikow. Bo 98% tych powyzej to przeciez katolicy.

Dyskurs o ktorym marzysz nie istnieje nawet na uniwersyteckich salonach a co dopiero wsrod ciemnony i ignorancji, ktora nieszczesliwie osiadla w tym kraju.
By nie byc goloslownym nadmienie, ze sam tez moge sie podpisac pod czyms z tej listy.
No ale ty przeciez zyjesz w nibylandii.
Tyle- norwezko z 30letnim stazem.

PS Co to oznacza ze jezyk polski ma wielu zasobow slow?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Demokracja w praktyce: my decydujemy czy chcemy dac przyzwolenie na te wartosci ktore nie sa reprezentatywne dla nas. Forma forum zalezy od uzytkownikow. Ale tak trudno jest chciec cos zrobic. Najlatwiej jest stwierdzic, ze nie chce mi sie reagowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a co robić, kiedy moderator uważa ludzi z innej opcji politycznej za
podludzi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Wybrac nowego moderatora. Oczywiscie za pomoca glosowania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
DorHan napisał:
ośmielam się przypomnieć, że tak od 25 lat
to Polaki już głosujom
i jeszcze nigdy nie byli choć ciuciu zadowolone z wyników tego wygłosowania
zaraz by obalali tech wybranech
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
DorHan napisał:

Hehehe, widac, zes krotko na MN. Predzej wasz Joshua przemowi z niebiesiech, niz jakis mod odpowie na twoj raport.

Ale jak to w demokracji wybierac mozesz, tyle ze wlasciciel nie twierdzil, ze tu jakas democracy panuje. Ino autorytaryzm.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Prezyden...92416,wiadomosc.html

Prezydent Francji oburzony "barbarzyńskim linczem" na 16-letnim Romie

Rumuńskie MSZ wezwało francuskie władze, by ukarały winnych.
16-latek, który został mocno pobity i odnaleziony nieprzytomny na północnych przedmieściach Paryża, walczy o życie. Młody Darius mógł zostać zaatakowany z powodu rzekomej kradzieży.

jak bronia cyganskiego zlodzieja

Tusk i sikorski do piet im nie dorastaja
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(LenaGutkowska)
Wiking
Rzekomej kradziezy....Dokonano linczu. Tak wiec juz obciecie reki to mala kara za kradziez?
Jakies barbarzynskie obyczaje zawladnely naszymi zachowaniami. Obawiam sie, ze ci ktorzy najbardziej ciesza sie z tego, maja wiele, bardzo wiele na sumieniu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
gdzie wolno bic dzieci
i.imgur.com/QXFiuA8.png

jasiu co ty na to gdzie jest ten ciemnogrod
Zgłoś wpis
Oceń wpis: