Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kierowca autobusu chciał wyrzucić z pojazdu rodzinę… - Norwegia

Czytali temat:
(920 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kierowca autobusu chciał wyrzucić z pojazdu rodzinę…
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ale prawda jest taka ze najczesciej i najglosniej placza pastowane dzieci... ekhhmmm, przepraszam, dzieci nieetnicznych norwegow...

ps, a rodzice zazwyczaj smierdza bo nie nie wiedza co to papier toaletowy... blehhhh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
czasamk jest tragedia z tymi ludźmi dziecko ryczy a taka matka nie wie co zrobić , na ręce nie weźmie , piosenki nei zaśpiewa, masakra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
Matiboy napisał:
czasamk jest tragedia z tymi ludźmi dziecko ryczy a taka matka nie wie co zrobić , na ręce nie weźmie , piosenki nei zaśpiewa, masakra

jasne znasz to z dziecinstwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Ze relacji kierowcy sprawa inaczej wygląda. Będzie się ustosunkowywał przez adwokata, jeśli będą jakieś sankcje wyciągane wobec niego. Na razie nikt oprócz przełożonego nie spytał go co naprawdę zaszło, tylko Radio Oslo i inne media podchwyciły chodliwy temat. Propaganda gorsza jak za komuny w Polsce.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Pracujemy razem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
dobrze, ze kierowca zareagowal. rodzice maja obowiazek zajac sie dzieckiem gdy placze i przeszkadza kíerowcy w wykonywaniu pracy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Zadzwoniłem do redakcji MN i zapytałem ich w jaki sposób zrobili ten materiał. Przekładka z norweskich mediów, niczym nie potwierdzona. Podaj dalej. Poprosiłem o usuniecie. Święto w Polsce będzie jutro i jest to nierealne. Pani powiedziała, że może dopisać mój komentarz do artykułu. Ciekawe czy choć to zrobi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Zapytałem się szefa, czy mogę reagować i w jakich wypadkach. Odpowiedział, że mamy płatny dodatek stresowy, dlatego mamy wytrzymywać takie rzeczy. Jeśli młodzież rozrabia, lub dorośli to mamy zwracać uwagę delikatnie przez radio. Nic więcej. Mamy przycisk gdzie w nagłej potrzebie, bardziej jeśli nas ktoś atakuje to go przyciskamy i przyjeżdża policja. Jak dowód mamy nagranie z kamery nad kierowcą, a reszta autobusu nas nie powinna za bardzo obchodzić. Tylko 2 przypadki. Obok kierowcy nie mogą stać ludzie tylko za żółtą linią co jest za kierowcą. Żadne rzeczy nie mogą stać i barykadować na wypadek nieprzewidzianych zdarzeń korytarza. Wszystkie wózki, rowery i inne rzeczy muszą stać w miejscach wyznaczonych naprzeciw wejścia. Jak brakuje tam miejsca, to pasażer ma czekać na następny autobus. Reszta nie może obchodzić kierowcy, czy młodzi ustępują miejsca starszym, co jest zagrożeniem życia, jak mnie uczono w Polsce. Staruszek traci równowagę przy hamowaniu i uderza głową o coś i ginie, realne.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów

(LenaGutkowska)
Nowicjusz
No, no Barbaro. Widać. że nie masz dzieci. Pewnie, że dzieciaczkiem muszą zająć się rodzice, ale takie dziesięciomięsięczne maleństwo czasem nawet zdrowe,płacze bez żadnego powodu. Przy odrobinie wyobrażni mogła byś się zdobyć na odrobinkę zrozumienia sytuacji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok