Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2647 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
facet odsiedzial swoje nie jego wina ze POslowie zmienili prawo zeby siebie chronic

znacznie gorszym zagrozeniem sa takie mety jak wojewodzki i ten drugi

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
piotr szulc
(estonia)
Wiking
Ja tez za poznaniem pana z lopata, jego miejsce na wysypisku smieci, a cialo karma dla szczurow.A tak pozatym kto on zeby odbierac ludziom zycie, tym bardziej dzieciom, przeciesz to radosc naszego zycia.Jechac z nim po pelnej.........Z pelnym uwazaniem w tym temacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ot polactwo zadnego poszanowania prawa

bierzcie przyklad z norwegow jak szanuja brewika
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
a za około 20 lat to Norwedzy, a konkretnie miłośnicy AP będę się obawiać, bo wyjdzie taki jeden...

chory świat...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Nie za 20scia tylko za 18scie i pare miesiecy (bo za varetekt (areszt) mu zaliczyli ponad rok bo to sie inaczej wlicza jakos dziwacznie "norweski system liczenia".) Tyle ze bedzie chodzil z GPSem aby czerwoni wiedzieli jakie miejsca maja czym predzej opuszczac

Piekna ironia losu szczegolnie jak sie smieje socjalista prosto w twarz domagajac sie socjalistycznego traktowania w wiezieniu.... Ciekawe czy mu Playstation 2 na 3ke wymienia A moze za dobre sprawowanie internet i MMO gry

Moze norski otworza oczy w koncu jak wyglada socjalistyczne wiezienie za podatki i akcyzy ludzi pracujacych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Chodzilo mi o swiat mafi, gangsterow, majcych niby swe zasady, nie jeden z nich i tak ma dozywocie i wedlug zasad wieziennych, takie g... jak ten pedofil i wielu mu podobnych, nie powinni przezyc 25 lat kryminau. Na wolnosci sprawa wyglada inaczej, pewno dorwia go rodzice pomordowanych dzieci. Inni ludzie w tym ja nic nie zrobia. Z jakiej racji mialbym za takie g... siedziec? To wszystko co pisze i zabiciu takich jednostek to odwieczne prawo spoleczenstwa, zwyklych ludzi do bezpiecznego zycia, bez strachu, ze mu taki dziecko zgwalci i zabije. System w Polsce powinien to zrobic, jak nie to kryminalisci weglug zasad, rodzice zabitych dzieci. To g... nie ma prawa zyc.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
154 Posty
Asgota Okrutny
(Asgota)
Stały Bywalec
W USA maja fajne "zasady" ... gosc wejdzie na twoj teren to mu jaja odstrzelisz i elegancko wszystko zgodnie z prawem. Pozwolenie na broń tez zaden problem.
Nie wiem jak by sie to sprawdziło na starym kontynencie ale na pewno wielu by zniechęciło.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
Andrew1968 napisał:
Wlasnie plyne do Pl podajcie adres a odjebie skur...... Wracam w kwietniu. mam nadzieje ze ziomki odwdziecza sie za glowe pedofila mordercy

Dobra. Podaje adres:
Warszawa ul. Ikara 5
Rysopis:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Zabek57 napisał:
Chodzilo mi o swiat mafi, gangsterow, majcych niby swe zasady, nie jeden z nich i tak ma dozywocie i wedlug zasad wieziennych, takie g... jak ten pedofil i wielu mu podobnych, nie powinni przezyc 25 lat kryminau. Na wolnosci sprawa wyglada inaczej, pewno dorwia go rodzice pomordowanych dzieci. Inni ludzie w tym ja nic nie zrobia. Z jakiej racji mialbym za takie g... siedziec? To wszystko co pisze i zabiciu takich jednostek to odwieczne prawo spoleczenstwa, zwyklych ludzi do bezpiecznego zycia, bez strachu, ze mu taki dziecko zgwalci i zabije. System w Polsce powinien to zrobic, jak nie to kryminalisci weglug zasad, rodzice zabitych dzieci. To g... nie ma prawa zyc.

Ach no tak Zwyczajnie nie zrozumialam, ze jak inni go nie zabija, to beda w Twoim mniemaniu niczym, a jak Ty go nie zabijesz, to...to juz zupelnie inny punkt widzenia
Czlowieku, zastanow sie co wypisujesz. Inni maja wziac na swoje sumienie, zeby Twoje bylo czyste i nieskalane ?
Co do rodzicow, to podejrzewam, ze po 25 latach wiedza, ze nic nie zwroci zycia ich dzieciom ... Uwazasz przy tym, ze zycie innych, zabitych dzieci jest mniej warte ? Np. w sylwestra, mala dziewczynka ogladala z matka fajerwerki, jechali debile, bezmozgowcy i zabawiali sie w krecenie samochodem baczkow. Przygnietli ja do ogrodzenia na chodniku i prawie zmiazdzyli. Czy jej zycie bylo mniej warte, ze nie domagales sie zabicia drani ? To tylko przyklad, bo ciagle gina dzieci, przez pijane bydlo, przez bydlo(rodziow), ktore katuje na smierc swoje dzieci....Rozumiem, ze Twoj sprawiedliwy swiat powinien zabijac zabojcow dzieci ( doroslych nie ? ) i wtedy bylby to prawdziwe sprawiedliwy swiat. Jest pewne "ale", ze to inni maja zabijac, ty tylko bedziesz ich wspieral duchem
Pochyl sie do przodu, wez rozped, a sciana sama sie znajdzie..

Normalnym, ludzkim odruchem jest myslenie, ze ktos taki, jakTrynkiewicz, powinien dostac to samo, co zrobil tym malym chlopcom .Tylko zawsze sie zastanawiam, czy po wykonaniu kary smierci ktos jest ustysfakcjonowany...? Czy to na prawde komukolwiek przynosi satysfakcje? Czy maja pozniej pewnosc, ze tak wlasnie wyglada sprawiedliwosc ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok