Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Producent ubrań prowokuje rodziców. Gender-paranoja? - Norwegia

Czytali temat:
(607 niezalogowanych)
2 Posty

(tigarch)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Producent ubrań prowokuje rodziców. Gender-paranoja?
Jesli ta Smutnadammen widzac Polaka nie widzi tylko zlodzieja i kombinatora to hak jej w smak. Mam obawy jednak, ze jak cala cala-Norwegia-zbaraniala na punkcie swojej "kompleksowosci". I dlatego nigdy nie bede norweskim wikingeim, ale slowianskim wojem, bo "KURWA MAC!" najlepiej smakuje w jezyku swojem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Giermancy sa smieszni w swoich dzialaniach. Z jednej strony promuja degeneracje i upadek obyczajow a z drugiej strony importuja muzoli na potege. Nie potrzeba Nostradamusa aby sie moc domyslic jak to sie skonczy. Albo jak w latach 30stych XX wieku w Niemczech albo tym ze szariat bedzie prawem a norski mniejszoscia we wlasnym kraju.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
w glowach się pierdoli , a tak w ogóle dlaczego murzyni są czarni ? to skandal przecież !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
powinni jej dzieci zabrac i ja wysterylizowac
durne babsko
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(PiotrKobialka)
Wiking
Żeby było sprawiedliwie wszyscy norwegowie powinni zaraz po urodzeniu przechodzić operacje usuniecia narzadow płciowych.
Wszyscy byli by wtedy rowni i rownie paskudni.
Ubieraliby się w szare ubranka z napisem JESTEM NIKIM a rozmnazac by się nie musieli bo zawsze można przecież zabrać dzieciaka emigrantom.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Trzeba stworzyc 3cia plec i bedzie po problemie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
a ja powiem tak: ty głupia, tępa i ograniczona umysłowo babo ze spranym lewackim mózgiem, przecież nikt nie każe ci kupować czegokolwiek!!! nie podoba ci się to nie kupuj, może komuś innemu się spodoba i kupi, każdy powinien mieć prawo produkowania i kupowania to co mu się podoba, ale wy komunistofaszyści wpierdzielacie się do wszystkiego, a ty po przez swoje zachowanie pokazujesz, że na 100% jest głupsza niż większość facetów
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
A wy tutaj sie wypowiadajacy, to chyba mieliscie napis na spioszkach: jestem debilem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
W Polsce nie ma az takiego podzialu na niebieski i rozowy jak tu.A oni sami produkuja i potem sami sie oburzaja, ze ktos im cos narzuca. Czy dziecka nie mozna ubrac na zielono albo zolto? Jeszcze pare kolorow zostalo.a napisy? W name it chyba ktos mial niezle poczucie humoru, zeby teraz, kiedy tyle gadki o gender rzucic taka bombe. Ciekawe czy to byla lamaczka serc czy kierownik administracyjny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
A wy tutaj sie wypowiadajacy, to chyba mieliscie napis na spioszkach: jestem debilem a ty co mialas
sex instruktor?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok