Marius13 napisał:
Cieplego prawdziwego chleba takiego na zakwasie ,IRONIA WIEKSZOSC ZA CHLEBEM ,WYJECHALA I TU WYLADOWALA
co sugerujesz, że norweski chleb z najlepszych amerykańskich zbóż jest gorszy w smaku od tego lepionego w Polszy z polskich zbóż
jak się gdzieś dopytasz u znawców, to ci wytłumaczą, że pszenica, czy żyto nie mają prawa być smaczne w polskim klimacie
wiąże się to z temperaturą i wilgotnością w procesie dojrzewania
a może polscy fachowcy więcej wiedzą, czy uczciwsi są, że polski chleb ma się lepsiejszy wypiec
nie kupuj tego najtańszego po 7 koron to i zobaczysz jak chleb smakować powinien
chyba, że dla ciebie emanacją smaku piwa to są szczyny typu tyskie, żywiec
Cieplego prawdziwego chleba takiego na zakwasie ,IRONIA WIEKSZOSC ZA CHLEBEM ,WYJECHALA I TU WYLADOWALA
co sugerujesz, że norweski chleb z najlepszych amerykańskich zbóż jest gorszy w smaku od tego lepionego w Polszy z polskich zbóż
jak się gdzieś dopytasz u znawców, to ci wytłumaczą, że pszenica, czy żyto nie mają prawa być smaczne w polskim klimacie
wiąże się to z temperaturą i wilgotnością w procesie dojrzewania
a może polscy fachowcy więcej wiedzą, czy uczciwsi są, że polski chleb ma się lepsiejszy wypiec
nie kupuj tego najtańszego po 7 koron to i zobaczysz jak chleb smakować powinien
chyba, że dla ciebie emanacją smaku piwa to są szczyny typu tyskie, żywiec