Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski janek dzbanek (4505 niezalogowanych)
1 Post
Jozef Downar
(downar)
Wiking
Jan ok ale tych 4 burakow co to popijali urodzinowe trunki i chcieli od Krola pracy ,żenada gorszej wiochy nie slyszalem i nie widzialem od dawna skopac tylki to za malo za to co wygadywali wstydze sie ze jestem polakiem po takim wystepie skoro ktos nie potrafi sie zachowac jak cywilizowany czlowiek do niech wraca do Polski .Robert
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
joshi napisał:
Jan ok ale tych 4 burakow co to popijali urodzinowe trunki i chcieli od Krola pracy ,żenada gorszej wiochy nie slyszalem i nie widzialem od dawna skopac tylki to za malo za to co wygadywali wstydze sie ze jestem polakiem po takim wystepie skoro ktos nie potrafi sie zachowac jak cywilizowany czlowiek do niech wraca do Polski .Robert

Jezeli juz mialabym sie za kogokolwiek wstydzic, to za takich zakompleksionych bufonow jak ty.
Zastanow sie nad waga swoich slow, w porownaniu do tych chlopakow. Ty naprawde koles masz powazne problemy ze swoim ego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Makaryna napisał:
joshi napisał:

Jezeli juz mialabym sie za kogokolwiek wstydzic, to za takich zakompleksionych bufonow jak ty.
Zastanow sie nad waga swoich slow, w porownaniu do tych chlopakow. Ty naprawde koles masz powazne problemy ze swoim ego
Makaryna, czyżby przynajmniej jeden z nich to twoja rodzina lub bliska Ci osoba? wróc jeszcze raz do tego nagrania z "imprezy" i przyjrzyj sie uważnie i posłuchaj o czym oni mówią
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
joshi napisał:

No fakt.
Ten tekst ....o królu był,.....lekko mówiąc żenujący i obciachowy!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
macieksz napisał:
tak jak makaryna pisze 80% albo wiecej facetow w norw zyje tak samo jak ci mlodzi w filmie a wiekszosc nie dorownoje temu panu co rybki lowi
a ze ciasno w baraku ti i tak lepiej niz 7 na 40m2 pijacych 150 dni w roku

chetnie panu od rybek bym bro kupil i poszedl z nim na rybki- jest odwazny
ja taki bym nie byl
ps. 15 lat temu o takich barakach moglem mazyc

MAZYCIEL
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
126 Postów
to ja to ja
(thespecialone)
Stały Bywalec
PJo napisał:
thespecialone napisał:
norbi00953 napisał:
Pokazcie tych polakow,ktorzy maja domy i zyja godnie.

a znasz takich ?
czy masz na mysli, tych zajebanych na maxa super kredytem, od którego mozna odliczyc jakąs niewielką czesc odsetek ?

Masz pojecie jak to wyglada?
Przy ponad 2milionach kredytu całkowite koszta miesięczne to 10 tys koron z ubezpieczeniem podatkiem itd na 30 lat. I żyjesz wygodńie na powyżej 100 kvm czyli cena jak za mieszkanie pod twoja Warszawa marjanku czyli jesli zarabiam 25 tys zona to samo to zostaje mi 40 tys koła na życie wakacje itd. I nie obudze sie po15 latach ze nie ma po co wracać do PL
I mam dobre życie cały czas a nie raz na dwa miesiące przez tydzień jak jestem w Polsce .

do kogo pijesz ukredytowany nieudaczniku?
jesli oboje zarabiacie 50, to stac cie na dom, ale w Mońkach lub pod Łomżą
Policz co bardziej sie opłaci ? płacenie kredytu w wysokosci 1-,1,5mln pln, tam, czy 400-500 w PL za własne M w stolicy, a nie drewutnie 80kvm na posesji 350kvm?
A moze kręcą cie ich "segmenty" chyba (rekehus)?
Jak sie ktos całe zycie w miescie wychowywał, to za chiny do tej wiochy nie przywyknie
Ale co ty mozesz o tym wiedziec......

2mln za dom w Norge, gdzie?
Na której wyspie, lub na jakim wypizdówku burku?
Doskonale wiem jak to wygląda w No i nigdy nie zdecyduje sie na kupno wiekszego baraku w we wsi zwanej Norwegia! a wam ukredytowanym zycze kryzysu na rynku budowlanym w waszej norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
macieksz napisał:
anders co ty masz do mnie? jakiego otoczenia?
ja tu 15 lat twmu bylem 1 raz w pracy z wojem
pozneij pzrerwa spora i potem na stale, chta, zona, dzieci
ale znam tez takich ludzi z barakow albo z malych mieszkan bo to wiekszosc kraju- nie wszyscy chleja albo sa takimi burakami jak ten mlody co prosi krola o prace
to jest wiocha na maksa ale pan od rybek Jan jest normalnym kolesiem co zarabia w oslo na rodzine w PL

czy nie widac na filmie,ze wszystkie wypowiedzi przy piciu sa w formie zartow...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Marjanekk ty se pierdol pierdol a twoja stara i tak listonosz obraca po tym jak sie swoimi kremami nasmaruje twoje życie tu w NO nie różni sie niczym od takich z barakowych z tym ze ty w samochodzie spedzasz 23,5 h na dobę przez piec dni w tyg. Dla ciebie jest to życie dla mnie kpina i tyle
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
maryjanku ile tu siedzisz? 7lat? a ile jeszcze zostaniesz 5lat? wiec policz sobie ile byłbyś do przodu jakbyś wziął mieszkanie na kredyt zaraz po przyjeździe. Ceny wtedy były niższe, a teraz już byś liczył ile weźmiesz jak sprzedasz. Nieważne gdzie ale zawsze wynajem na dłuższą mete jest niopłacalne. Sam wynajmuje ale jestem tego świadomy a Ty sobie wmawiasz że tak nie jest
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
126 Postów
to ja to ja
(thespecialone)
Stały Bywalec
posłuchajta buraki - w tym czasie jak płacita miliony i boita sie o robote,to mnie ludzie spłacaja kwadrat na Warszawskim Wilanowie,a drugi mam za gotówke na Bielanach> wieta gdzie to jest?
Moze wieta, bo ojce metro kopali..... :}
Według was jestesta mundre i cfffane,a mundre to są wasze banki :]]

Andy (pozdro): I owszem był strzał, ale w 2005!
Wtedy drewutnia koszt.1,5mln, a w 2010 ta sama juz 2,5mln!
Dzis juz nie ma szału!
PJo- o zyciu jakie prowadze ja, ty mozesz jedynie pomarzyc!
Moja pani własnie siedzi mi na kolanach i kona ze smiechu czytając jaki to ty zaradny i mundry jestes :]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok