Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski janek dzbanek (4515 niezalogowanych)
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
babol napisał:
Trochę smutna rzeczywistość mimo sympatycznych postaci z wyjątkiem monologu o królu da się to przełknąć. Przebija się samotność i izolacja ale sam wiem że proces integracji jest bardzo złożony i to nie zawsze z naszej winy poza tym razi ciułactwo, jak najwięcej wywieźć ale reportaż godny polecenia chociażby dla chcących uczyć się języka
przeciez wiekszosc przyjezdza tu zeby wywozic a nie dowozic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
A ty (pozal sie bosze!) dziennikarko,wez juz lepiej nie krec niczego (oprocz wora,swojemu przydupasowi!) tylko wez sie do uczciwej pracy,np:

- do sprzatania brudow,po swoich ziomkach!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Fakt!
To moze byc plus tego badziewia!
Moze w koncu te norweskie guly,naucza sie jakiegos normalnego jezyka!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
2013 napisał:
RafalGadomski napisał:
Smutna historia
a co wtym smutnego...

ludzie trwożą się o stan tych degustatorów łyski z mlekiem i ogórkiem
czy przeżyją do następnego odcinka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
jasta102 napisał:
2013 napisał:
RafalGadomski napisał:
Smutna historia
a co wtym smutnego...

ludzie trwożą się o stan tych degustatorów łyski z mlekiem i ogórkiem
czy przeżyją do następnego odcinka

kazdy orze jak moze...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów

(pluto20)
Stały Bywalec
Hahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
126 Postów
to ja to ja
(thespecialone)
Stały Bywalec
flink napisał:

To twoja pani z Toba w ciezarowce caly czas jezdzi.........?? [/quote]

To ty nie wiesz ?
Złatwiłem jej lejce tam gdzie fioletowy pieroła "robił" i zapierdalamy teraz w podwójnej obsadzie, min.600h/mies!
Wiesz ile to kasy ?
Ty in tobie podobni,którzy znalezli swoje "szczesliwe" miejsce na reszte zycia, musicie jebac jak psy do konca swoich dni

PS: A ty co nie ogarniasz jezyka jakim posługujesz sie od dziecka?
Nie kumasz, ze jak napisze po polsku, to trole takie jak ty i tobie podobni nie kumają ocb ??!!!

aaaaaaaaaaaaaa zwis, to ten który ruchał twoja matke, a spuszczał sie tobie na brode!
Co do ww miast, to nie mam z nimi nic wspólnego, ale mam z tamtąd bardzo wielu znajomych i powiem ci szczerze, ze wole miec jednego z ww, jak 20 frajerów z twoich stron(czerwone dachowki)!

aaaaaaaaaaaaaa zapomniłem > pamietajcie sprzedawczyki, ze jak was wyjebią z roboty to znów bedziecie nikim!
Podcas gdy ja wróce do Polski i bede miał do konca zycia za co zyc!
Ot taka "mała" róznica miedzy ukredytowanymi polonorkami, a.....tymi myslącymi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
thespecialone napisał:

Podcas gdy ja wróce do Polski i bede miał do konca zycia za co zyc!

myślisz, że aż tyle za ten swój złoty łańcuch dostaniesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Przemek Kozlowski
(Przemus30)
Wiking
Ok.Rozumiem przeslanie.Wiekrzosc ludzi godzi sie na to albo poprostu nie ma wyboru i dlatego tak koczuja.Pan Janek fajny gosc . Mam nadzieje ze mimo tych niby milych komentarzy NO nie wplynie to na jeszcze gorsze mniemanie o nas. Roznie to mozna odebrac oby tylko to pomoglo tym ludziom a nie zaszkodzilo bo jak wiemy i tak nas tu nie lubia.Moze nie wszyscy
ale zdecydowana wiekrzosc ma stosownie wyrobione zdanie na temat Polkow. Nie wstydze sie i nigd
y nie bede sie wsydzil ze jestem Polakiem przrz duze "P". Drazniace jest to ze mimo wszystkiego tych naszych zlych rodakow jest wiecej niz dobrych no ale wszyscy za to obrywamy. Taka nasza rzecz
y
wistosc.Moze ten program cos zmieni i my Polacy bedziemy madrzejsi i lepsi bo Skalniaki naprawde mogliby duzo sie od nas nauczyc

Pozdro dla pana Janka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
Przemus popieram p.Janek pozytywnie zostaje odebrany Norki widza ze nawet na dnie ten czlowik jest pelen radosci i uroku Jestem zaaaaaaaaaa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok