Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
M M Tomek Domurat krystian przedziuk sand vinik Alive a (6193 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
www.presseurop.eu/pl/content/news-brief/...-kosztach-imigrantow

Dania koszt imigrantów spoza Zachodu wynosi 15,7 miliardów koron rocznie (2,1 miliardów euro), zawiera też szacunki, że od czasu objęcia władzy przez prawicę w 2001 r., królestwo oszczędzało rokrocznie 5,1 miliardów koron (prawie 684 milionów euro).

tylko Kaczynski powstrzyma dalsza budowe meczetow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Kurwa jakim ty jestes debilem. caly czas nadajesz na swoj kraj internetowy blaznie. W Norwegii jestes nikim ale Polska najgorsza. zal
naogladal sie TVN i Gazety wybiorczej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Kasia Janowska
(maniakalnie)
Początkujący
artykuł tylo pobieżnie przejrzałam, chyba nie mam tam dokładnie napisane jak oni wyliczyli te sumy?

czy emigranci z poza zachodniej Europy to także uchodźcy? a myślę, że gydby wyliczyc koszt emigranta - Polaka, wyszłoby inaczej, na pewno korzystniej. Nie znam się, ale myślałam, że tu większośc Polaków przyjechało pracowac a nie navovac:/ i wyciągac socjala. myśle, że tak neikorzystne liczby wynikają z tego że jestesmy w jednym worki ze wszystkimi leniuchami ciapatymi i uchodźcami, ktorzy w części ściemniają nt swojej sytuacji, nie dostosowują się do Norwegii, dostają wszystyko za darmo, nigdy nie podejmują pracy i robią kupe bachorów, ktore powielają schemat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ratunku
ciapate już demolują Katowice
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
to ciapate w policji sa

gzeta wybiorcza juz usprawiedliwia bojownika religi pokoju z Londynu
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871...rozpaczy_ludzi_.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gdzie ten azyl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
dla ciebie to w jukeju longielski jusz znosz ajwaj
www.dailymail.co.uk/news/article-2328035...tay-UK-benefits.html
Zamordował 400 ludzi maczetą w Kenii teraz w Angli ma azul i zasilek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ciapateria spalila ci samochod
www.friatider.se/parking-tickets-issued-...hile-stockholm-burns

to dostaniesz mandacik za parkowanie bez bilecika
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
a wiesz ze w Szwecji jest zakaz posiadania gazu pieprzowego
kumpel zaplacil na granicy 2000 i zabrali dezodorancik
a przecie unia w Niemczech gaz CS kupisz w kazdej budzie z pamiatkami

Moje auto niestety spalili tej nocy. 2 dni wczesniej powybijali szyby w aucie meza. Rowniez dzielnica Stockholmu z emigrantami- Alby. 2 lata temu juz spalono nam auto. W tamtym roku probowana 2 nasze auta. Juz nie czujemy sie bezpiecznie. Wokol sasiedzi z Pakistanu, Iranu. Jesli jest do sprzedania jakis dom w szeregowce to cala rodzina sie sklada na kredyt w banku, mieszkaja pozniej po 10 osob w jednym domu. Siedza na socjalu. Obok sa 2 meczety, od miesiaca raz w tygodniu moga czcic swojego Boga na zewnatrz swiatyni. Teraz widze, ze buduja kolejny meczet. Postanowilismy z mezem jaknajszybciej sie wyprowadzic. Odkad muzulmanie zaczeli wprowadzac sie do dzielnicy ALBY, - wszystko sie zmienilo. Niedlugo beda obcinac nam glowy w imie Allaha, w bialy dzien- jak w Londynie. KOSZMAR!!!
wiadomosci.wp.pl/kat,59154,title,Zamiesz...68819,wiadomosc.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok