Dj Funky D napisał:
Lamikoboy napisał:
nie bądźmy świniami, dajmy zarobić rodakom
hehe
Norwegia ma chore przepisy jeżeli chodzi o sprzedaż alkoholu, tragiczny wybór, i wysokie ceny ... dlatego zamawiać sobie będę ze swoich źródeł i w dupie mam opinie lizodupów norweskich , sami Norwedzy często zaopatrują się z lewego źródla ...w Polsce przemyt na wschodniej granicy ma się dobrze i nikt problemów nie robi, a tu widzę święte kurwy znaleźć można
Właśnie po wypowiedziach takich rodaków widać ze zaczyna się robić kolejna Anglia i Iralandia
Co raz gorsza holota się zjeżdża!!! A jeszcze 5-6 lat temu było tu tak spokojnie
Przypomnijcie sobie jak szybko spier.... sie wasze Angielsko/Irlandzkie eldorado
Raptem kilka lat się nacieszyliscie aż się ujebalo, a teraz się was nawalilo i znów to samo robicie!!! Zastanawiam się kogo te wszystkie mamely które popierają przemyt itd. będą potem oczerniać za to ze nas juz nie lubią i chcą nas wyrzucić
Będziecie Qrwa psioczyć na rząd norweski, a nie na jeba.... Kowalskiego co kradł czy przemycal!!! H.... wam w dupe i chlajcie sobie ten przemycany alkohol az Qrwa oslepniecie od tych podróbek
I tak jeszcze na marginesie popierając to wszystko takie same bezwartościowe śmiecie jesteście!!!! Dajcie Qrwa żyć normalnie wartościowym ludziom!!! Brakuje Ci polskości, alkoholu itd. to wypierdalaj do Polański, a moze stawkę polską też wam trzeba tu dać żebyście się czuli tu swojsko
Nie bulwersuj się bo ci stanie jeszcze

, w podatku rząd norweski zabiera mi 36%, do tego dochodzi vat, akcyzy , opłaty na bramkach itp itd ....
jak już wspomniałem , przepisy jeżeli chodzi o sprzedaż alkoholu są tu tragiczne , mocny alkohol tylko w jednym sklepie na miasto, sprzedaż ograniczona czasowo, z piwem podobnie, to jest łamanie moich swobód obywatelskich i ja się z tym nie zgadzam , do tego kompletny brak wyboru w Vinemonopolu...
Jak nie Polacy, to zjeżdżać się będą ruskie, muslimy i inne wynalazki ,zdecydowanie wolę Polaków
i nie pierdol tu o jakiś śmieciach , bo z twojej wypowiedzi wynika , ze ty tak żyjesz , robisz i słuchasz to ci każą i myślisz , ze przy okazji wejdziesz w dupę Norwegom, ale nie zdajesz sobie sprawy jednej bardzo , ale to bardzo ważnej rzeczy !!! w ciągu najbliższych 15 lat , to państwo zmieni się nie do poznania i oczywiście na gorsze , badą latały gangi czarnuchów, cyganów, czeczenów, turasów itp itd, norweska policja sobie z tym nie poradzi ... zresztą norwescy politycy sami gotują taki los swoim obywatelom , a ty coś idioto psiakoczysz o przemycie alkoholu , który to Norwedzy będą dalej kupować , podobnie jak fajki... otwórz gościu w końcu oczy, bo ten norweski alkohol wyraźnie ci zaszkodził