Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kamil . Michał S. do misie angi Piżyk (8386 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
czesio.:* napisał:
jasta102 napisał:
wypijcie zdrowie czesia

koniecznie Tyskim albo Żubrem...

no w ostateczności aby też na żółci bydlęcej było zamiast chmielu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
czesio.:* napisał:
ta...wyjdźmy na ulice i zacznijmy się chłostać za to że jesteśmy Polakami!!!! ale zanim zaczniecie...

wczoraj pan norek wyjechał mi na temat polaków,że w gazetach i tv...tylko nie bardzo sie umiał wytłumaczyć z breivika,norków odsiadujących wyroki w połudnowoamerykańskich więźieniach za przemyt narkotyków,norków jeżdzących do azji na sex wycieczki(pedeofile i inne zboki),kolejek w szwecji na weekendowych alkoholowych zakupach....wymieniłem mu kilku jego znajomych o których wiem że kupują polskie piwo i fajki....a na temat picia to przypomniałem mu tylko ostatni julebord gdzie za "darmoszke" to koziojebcy chlali wóde i koniaki jakby chcieli napic na zapas...i norek po prostu zamknoł jape,co ciekawsze jego ziomek(norek) klepnoł mnie w ramie i powiedziałagt riktig...
polecam poczytac sobie komentarze pod artykułami na ten temat na norweskich portalach,o dziwo mało tam o złych polakach a za to więcej o tępym rządzie norweskim ,wysokich podatkach i zacofaniu tego kraju...
ale proszę bardzo,srajcie na siebie i przepraszajcie panów norków za wszystko i bijcie pokłony na kolanach bo macie pracę za najnizszą co ciapaty na nia ma wyjebane...AVE
AMEN...

polonorki i tak tego nie zrozumieją
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(marciano13)
Wiking
czesio !!!!! prawde mówisz !!!!

a jeszcze o księżniczce Norwegii - prostytutce zapomniałeś dodać !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nie no
i plusy dodatnie też muszą być
Polaki dali światu największego w dziejach papieża
co ma chyba ze 14 metrów
a podobny toczka w toczkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
właśnie przeglądam gazete dzisiejszą i na 5 stronie czytam: w poniedziałem w centrum Sandnes politi zatrzymała 25letniego polskiego szmuglera na ul. oalsgata, w vanie miał 1.572litrów piwa, 126litrów wódy i 18000fajek

sprawa robi sie powazna, teraz wiem dlaczego tak trzepali nad ranem

barany sfolgujcie troche z tym interesem!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Jaroslaw Joszczyk
(JAROS1961)
Wiking
Bardzo mi przykro ale ja nie kupuj alkocholu nigdzie indziej jak w sklepie , a papierosków nie palę .
A ty gdybyś pil tyle co ja też nie martwił byś się takimi problemami
Poprostu jednego hobby to turystyka , wedkarstwo , sport a innego pijaństwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
JAROS1961 napisał:

źle ujęte
hobby Norwegów to turystyka, wędkarstwo, a sport Polaków to pijaństwo
PS
czasami łączą sport z wędkarstwem, żeby obiad taniej wyszedł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
JAROS1961 napisał:
Bardzo mi przykro ale ja nie kupuj alkocholu nigdzie indziej jak w sklepie , a papierosków nie palę .
A ty gdybyś pil tyle co ja też nie martwił byś się takimi problemami
teee mundry sport na tygodniu, w sobote można sobie wypić (flaszeczke nawet, grill i te sprawy), a w niedziele na rybki na kaca...

wszystko można połączyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Misiek Gdańsk)
Wiking
tak jak pisze AnderesB że oni tylko widzą innych a swoich nie widziałem norków o wyprawiają za granicami kraju.
A po 2 to dlaczego maja wytypowane sklepy z alkoholem bo jak by było tak jak u nas to byście zobaczyli co potrafią co 2go nie było by w pracy
A gdzie w europie jest największe kazirodztwo od lat ze skutkami nie mogą się uporać i żeby nie czarna zupa to po dziś dzień w jaskiniach by mieszkali wszystkie technologie mają kupione bo jest za co
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Misiek Gdańsk napisał:

A po 2 to dlaczego maja wytypowane sklepy z alkoholem bo jak by było tak jak u nas to byście zobaczyli co potrafią co 2go nie było by w pracy

ależ ty miśku spostrzegawczy jesteś
zgadza się
jak w Polszy były wytypowane sklepy z alkoholem> tak do końca p. Jaruzelskiego< a nazywały się po prostu MONOPOLOWY
to większość Polacków chodziła do pracy
a teraz jak nie ma już w Polszy monopolowych, to trzech, albo i czterech na pięciu, nie chodzi do pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok