Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

"W środku, a jednak na zewnątrz" - bezdomni w Oslo - Norwegia

Czytali temat:
Wojciech J. bob norek marcin marcinek W Z Rafal_ R6 Jan Maryjan Jan Kowalski K MN Filip Maj do misie sweet man Ole_Nordmann Łukasz Ch (2337 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu "W środku, a jednak na zewnątrz" - bezdomni w Oslo
"Romowie oraz osoby poszukujące pracy z Europy", dobrze napisane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Nowicjusz
z życia wzięte każdy wybiera swój los nie którym to odpowiada jak widać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
p.Teresa ma kilku kolegów...no tych dżentelmenów z fioletowym noskiem,którzy co tydzień stoja pod kościołem po paczki,spią gdzie popadnie i pracuja gdzie się da,oczywiście jeśli są zdolni...nie pojmuję na wóde jest i piwska....no ale tu maja raj...często i gęsto u siebie w okolicy przy małym kościółku w centrum widzę grupkę tych biednych polaków,którzy piwo w rekach trzymaja i nic nie słychac tylko q..wa ...no piękny obraz się wyłania...puchy są do zbierania,czasami którys prace złapie,noclegownie są,paczki z zywnoscią i ubiora sa...więc czego trzeba...ach szkoda słów można by więcej pisac na ten temat
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
liczy się prestiż oppland w końcu nie dziaduje w pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
oppland napisał:
p.Teresa ma kilku kolegów...no tych dżentelmenów z fioletowym noskiem,którzy co tydzień stoja pod kościołem po paczki,spią gdzie popadnie i pracuja gdzie się da,oczywiście jeśli są zdolni...nie pojmuję na wóde jest i piwska....no ale tu maja raj...często i gęsto u siebie w okolicy przy małym kościółku w centrum widzę grupkę tych biednych polaków,którzy piwo w rekach trzymaja i nic nie słychac tylko q..wa ...no piękny obraz się wyłania...puchy są do zbierania,czasami którys prace złapie,noclegownie są,paczki z zywnoscią i ubiora sa...więc czego trzeba...ach szkoda słów można by więcej pisac na ten tematale rumun oczywiscie narzeka ze niewygodnie ii kaszelek tam złapał pierdolone nieroby brudasy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
następny co nie odróżnia rumuna od cygana . rumuni to pracowici weseli ludzie tylko cygany psują im opinię na cały świat
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
masz rację Sokratesie
to tak jak i Polakom kilka czarnych owiec zrobiło opinię świń
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Andre ved mark napisał:
następny co nie odróżnia rumuna od cygana . rumuni to pracowici weseli ludzie tylko cygany psują im opinię na cały światczy ja napisałem cygan czy rumun? rumuni to pracowici ludzie BUAHAHAHA, wiem ze są też tacy na pewno ale gdzie takich spotkać? a miałem do czynienia z wieloma i nie tylko tu w norge i nie pieprz głupot ze to pracowity naród
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
właśnie takie świnie jak ty się do tego przyczyniają tylko nieświadomi są o tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Andre ved mark napisał:
właśnie takie świnie jak ty się do tego przyczyniają tylko nieświadomi są o tymcasanova po szkole uwodzenia pierdol sie z rumunami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok