Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Wojciech J. bob norek marcin marcinek W Z Rafal_ R6 Jan Maryjan Jan Kowalski K MN Filip Maj do misie sweet man Ole_Nordmann Łukasz Ch (2338 niezalogowanych)
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
anders b. napisał:
Andre ved mark napisał:
następny co nie odróżnia rumuna od cygana . rumuni to pracowici weseli ludzie tylko cygany psują im opinię na cały światczy ja napisałem cygan czy rumun? rumuni to pracowici ludzie BUAHAHAHA, wiem ze są też tacy na pewno ale gdzie takich spotkać? a miałem do czynienia z wieloma i nie tylko tu w norge i nie pieprz głupot ze to pracowity naród

może zacznij od tego że gówno widziałeś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
anders b. napisał:
Andre ved mark napisał:
właśnie takie świnie jak ty się do tego przyczyniają tylko nieświadomi są o tymcasanova po szkole uwodzenia pierdol sie z rumunami

wolę z nimi jak z takimi pedałami jak ty
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Nikomu z Was nie życzę, aby z jakiegokolwiek powodu stali się osobami bezdomnymi...a wyobrażcie sobie, że nie wszystko co nam się przydarza zależy od nas.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Andre ved mark napisał:
anders b. napisał:
Andre ved mark napisał:
właśnie takie świnie jak ty się do tego przyczyniają tylko nieświadomi są o tymcasanova po szkole uwodzenia pierdol sie z rumunami

wolę z nimi jak z takimi pedałami jak ty
pilnuj portfela, masz 307 oklask ode mnie bo mnie rozbawiłeś obrońca rumunów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
też dostałeś za to że taki rozrywkowy jesteś .......antyrumun
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
lena1 napisał:
Nikomu z Was nie życzę, aby z jakiegokolwiek powodu stali się osobami bezdomnymi...a wyobrażcie sobie, że nie wszystko co nam się przydarza zależy od nas.

lena tu w Norge ludzie są bezdomni z własnego wyboru...to nie Polska,więc nie pisz głupot...rozejrzyj się dobrze i pomyśl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Andre ved mark napisał:
też dostałeś za to że taki rozrywkowy jesteś .......antyrumunoch dziękuje, dziwne to jest ze wszystkich rumunów co spotkałem to obijali sie w robocie i kombinowali jak tu sie ślizgać po kimś, no ale to nie byli twoi znajomi na pewno
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Jestem asystentem społecznym, więc nie uświadamiaj mnie w
sprawie o której wiem chyba jednak trochę więcej niż Ty oppland!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
podobno nerwegom dobrze płacą za obijanie się w robocie to znależli sposób co by polaków wyprzedzić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
lena1 napisał:
Jestem asystentem społecznym, więc nie uświadamiaj mnie w
sprawie o której wiem chyba jednak trochę więcej niż Ty oppland!

nie wiem kim jesteś,ani ty nie wiesz kim ja jestem,więc nie bądz pewna ze tak trochę więcej wiesz...więc bez wykrzykników proszę ok?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok