thomas88 napisał:
B.K.
Odp.:Wyłudzenia z NAV-u na 117 milionów koron śro, 21 lis 2012, 11:06:27
jak zatrudniaja,,profesjonalistów,,to nie ma sie co dziwic trzy-czwarte ludzi tam pracujacych nie ma wystarczajacych kompetencji i rozeznania w najprostszych sprawach...
To prawda sam zostałem oszukany przez NAV i nie wiem czy urzędnik NAV mógł się aż tak pomylić czy było to zamierzone działanie hmmm. A tak na marginesie czy to działa w druga stronę i mogę podać NAV na policje!!!
nie no...z ta policja to ty narazie zbastuj... ale jak najbardziej mozesz złozyc zażalenie-skarge na prace urzednika i to,ze nie zgadzasz sie z jego wyliczeniem- decyzją...najlepiej sam napisz gdzie tkwi bład i zaproponuj jak wg.ciebie powinno byc...zreszta na decyzji powinno pisać,ze masz prawo do złozenia odwolania w jakimś tam terminie jesli sadzisz,ze jest ku temu powód...
jesli chodzi o prowadzącego masz takze prawo do zmiany na inna osobe...
Dzieki tak właśnie zrobię urzędnik tez człowiek i pomylić się możne tylko ze wkurzyło mnie to ze jak wskazałem ze jest błąd kobieta z NAV szla w zaparte i jak się później okazało miałem racje. ale ja nie mam siły się z nią kłócić i pójdę do Pani co się zna zapłacę kaskę napisze mi pismo i sprawa załatwiona. a co do policji to tak żartowałem w odniesieniu do artykułu jak to Pan przewodniczący wszystkich NAVow straszy policja. Ale oczywiscie nie popieram kombinatorstwa i oszukiwania tych instytucji bo te pieniądze nie są od mikołaja tylko z podatków.