zdecydowanie wole inny typ fotografii. Zdjecia Jensa sa dobre ale jakos dla mnie zbyt obrabiane maszynowo.
"Jumina"np. moze to isztuka, nie mnie oceniac , ale dla mnie nienaturalna kompozycja. Bardziejk gustuje w portretach starych ludzi.
W pewnym sensie, tak
Niesa dlamnie brzydcy a ciekawi , zawsze cos za tymi zmarszczkami sie kryje tajemniczego , jakas historia Wyobrazam sobie siebie jak bede miala 85 lat pomarszczona sliwka , z ziemista cera ... Lubie takich ludzi Maja cos do opowiedzenia...
Pewnie fajnie sie patrz na ladne mlode osoby , przystojnych facetow i zgrabne laski ale glebiej takie zdjecia nic nieprezentuja poza powierzchowna uroda. No i ja nigdy tak nie bede wygladac , a stara bede
rhplus napisał: Tam trzeba chyba miec w zawod wpisane fotograf, a ja taki niedzielny pstrykacz... gdzie sie tam bede pchal... jeszcze im wstydu narobie... hehe
no i powinieneś a zawód ile to zrobić w polsce się ma talent to w przyspieszonym tępie można
ansz75 napisał: W pewnym sensie, tak
Niesa dlamnie brzydcy a ciekawi , zawsze cos za tymi zmarszczkami sie kryje tajemniczego , jakas historia Wyobrazam sobie siebie jak bede miala 85 lat pomarszczona sliwka , z ziemista cera ... Lubie takich ludzi Maja cos do opowiedzenia...
Pewnie fajnie sie patrz na ladne mlode osoby , przystojnych facetow i zgrabne laski ale glebiej takie zdjecia nic nieprezentuja poza powierzchowna uroda. No i ja nigdy tak nie bede wygladac , a stara bede
zrobiłam takie zdjęcie męża dziadkowi miał wtedy 92 lata ,aparatem na kliszę wyszło boskie wręcz cudowne a dziadek wyszedł jak krasnoludek z czerwonymi policzkami może je kiedyś odnajdę i zeskanuję 100 % bez poprawek i zachód słońca
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.