Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S Paweł Paweł JegerPL Krzysztof Jóskowski lidia.p (4068 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
powodzenia.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Fredzio napisał:
unicornesss napisał:
jestescie pojebani jedyne co wyniesliscie z artykulu to to, ze nalezy umiescic kilka rasistowskich komentarzy...... jak nie lubicie asfaltow czy innych pakisow, to jazda spowrotem do polski, tam tego nie ma
Ciekawe jak byś śpiewała, gdyby cię banda somalijczyków dopadła w parku.

w artykule piszą też o rodowitym Norwegu i Szwedzie.

Rozumiem, że jak by ją dopadli biali to byłoby ok?? i wtedy jak według ciebie by śpiewała??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
kryss napisał:
retier- co do kolorowych/zaznaczam ze oczywiscie nie jest to norma/,zapytaj francuzow o marokanczykow i reszte slamsow paryza,niemcow o tureckie dzielnice.........

Kilka miesięcy temu był tu temat o tym jacy to straszni rasiści z Norwegów.. i tak strasznie dyskryminują (biednych) Polaków.

Czasem dobrze stanąć "obok" i postarać się nie wrzucać wszystkich do jednego worka.. bo nam też w tym worku nie byłoby dobrze i za nic nie chcielibyśmy tam być!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
jasna a uwazasz ze norki nie sa rasistami?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
kryss napisał:
jasna a uwazasz ze norki nie sa rasistami?

Nie mam pojęcia ( jak wiesz), ale wiem jacy my potrafimy być.. Wszyscy dookoła są źli, ZAWSZE! I zawsze też jesteśmy święcie oburzeni, jak na nas ktoś nadaje!

Moj mąż też często gada źle o muzułmanach i murzynach, a prawda jest taka, że w jego firmie chyba większość to przyjezdni; Indie, Australia, Turcja, Rosja, Brazylia, ze wszystkimi sie dogaduje, z 2ma Hindusami sie zakumplował i mówi że super goście, podobnie jego szef Norweg

A większość komentarzy w stylu : jeb.. czarnuchy, wychodzi od mężczyzn z małym poczuciem własnej wartości ( wiadomo o co chodzi), natomiast kiedy mowi tak kobieta, to według mnie daje ona sygnał (podświadomie) tym niedowartościowanym facetom, że oni jej wystarczą i jest po ich stronie.

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Krzysztof .
(blitz)
Wiking
Jasna napisał:
w artykule piszą też o rodowitym Norwegu i Szwedzie.
Rozumiem, że jak by ją dopadli biali to byłoby ok?? i wtedy jak według ciebie by śpiewała??

Widze ze nie rozumiesz w czym lezy problem. Brudasy o ktorych piszemy na forum stanowia tylko 1% ludnosci Norwegii i popelniaja 99% przestepstw, a biali stanowia 99% populacji i popelniaja 1% przestepstw.
Teraz moje pytanie ilu krotnie wiecej przestepstw popelnia taki brudas w porownaniu do bialego czlowieka?

Mam nadzieje ze teraz rozumiesz skad wsrod wielu osob istnieje taka niechec, zeby nie sprowadzac tej kolorowej choloty do Europy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
kamil75 napisał:
jasna albo jestes ... z pod latarni i duzo wiesz albo zle bajki czytasz.
jeden nie lubi galaretki i bitej smietany a drugi czarnucha
oczywiscie nie kazdy berudas jest BE ale dla czego mam uwazac ze kazdy jest CACY.
znasz opinie innych nacji czy myslisz ze tylko my Polacy jestesmy nastawieni negatywnie?
duza wiekszosc mlodych norkow ponizej 25lat niecierpi pakistancow i tym podobnych, ale tez maja zla opinie o polakach.

No właśnie o to mi chodzi, żeby nie pakować wszystkich do jednego worka. Mówiąc "brudas" "czarnuch" itp: mówisz o całej nacji, a nie tylko jakiejś ich części.

Ja nie lubie cyganów. Za to , za tamto.. ale znam kilku i wiem, że nie każdy jest złodziej, krętacz i brudas! Dlatego staram się zawsze zaznaczać w rozmowie, że nie mówię o wszystkich i nie używam uogólniających zwrotów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Dorota J
(unicornesss)
Wiking
"A większość komentarzy w stylu : jeb.. czarnuchy, wychodzi od mężczyzn z małym poczuciem własnej wartości ( wiadomo o co chodzi)"

otoz to, trafilas w sedno Jasna rasizm sie bierze z zakompleksienia, jak to ktos trafnie zauwazyl, kobity lubia orient nie chodze po imprezach w Oslo, a juz na pewno nie po polskich imprezach, bo tutaj to wiocha.... (wole skoczyc do Wroclawia), wiec nie moge sie posmiac w waszych porazek podrywowych

a to, ze wiekszosc przestepstw jest popelnianych przez nie-norwegow, to fakt. nie znam dokladnych statystyk, jak obeznany w temacie blitz ale wiem, ze najwieksze grupy etniczne w norweskich wiezieniach to nigeryjczycy i polacy takze przyganial kociol garnkowi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
unicornesss napisał:
"A większość komentarzy w stylu : jeb.. czarnuchy, wychodzi od mężczyzn z małym poczuciem własnej wartości ( wiadomo o co chodzi)"

otoz to, trafilas w sedno Jasna rasizm sie bierze z zakompleksienia, jak to ktos trafnie zauwazyl, kobity lubia orient nie chodze po imprezach w Oslo, a juz na pewno nie po polskich imprezach, bo tutaj to wiocha.... (wole skoczyc do Wroclawia), wiec nie moge sie posmiac w waszych porazek podrywowych

a to, ze wiekszosc przestepstw jest popelnianych przez nie-norwegow, to fakt. nie znam dokladnych statystyk, jak obeznany w temacie blitz ale wiem, ze najwieksze grupy etniczne w norweskich wiezieniach to nigeryjczycy i polacy takze przyganial kociol garnkowi

kobity lubią orient????? nie no kobito ...chyba o sobie myślałaś pisząc to ?????? zabiłaś mnie !!! śmiechem ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok