Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S Paweł Paweł JegerPL Krzysztof Jóskowski lidia.p (4066 niezalogowanych)
22 Posty
Sławek Post
(lucki1)
Wiking
Piprzona politka tolerancji i jeszcze uczą jej w szkołach...tolerancja do innych ludzi jest wskazana...z wyjątkiem ciapatych i negatywów...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Fredzio napisał:
Andre med mark napisał:
ćwiczysz karate ???? boks ???? sprint ??? Może kładzie asfalt?

hmmmm ...............może być
gdzie ?? .....på veien ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
121 Postów
Jerzy Świerzykał
(Fredzio)
Stały Bywalec
lena003 napisał:
Fredzio napisał:
Andre med mark napisał:
ćwiczysz karate ???? boks ???? sprint ??? Może kładzie asfalt?
weź Fredziu idź się ogolić coooo????????

Idę! Ogolę se nogi, na głowę peruka blondi - i laska ze mnie zarombiasta.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
nie zapomnij zrobić pedicure no i wybierz się w samych stringach ......napewno będzie wzięcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
121 Postów
Jerzy Świerzykał
(Fredzio)
Stały Bywalec
slawczak napisał:
Piprzona politka tolerancji i jeszcze uczą jej w szkołach...tolerancja do innych ludzi jest wskazana...z wyjątkiem ciapatych i negatywów...

W szkołach i lewackiej telewizji. Tera w każdym filmie z Hameryki każden jeden derechtor, znaczy się manadżer, to asfalt. Najmondrzejszy detektyf - asfalt. Dobry i odważny rewolwerowiec - tyż asfalt.

A biały? Biały tera ma być głupi, wredny, bandyta, złodziej, nierób i pijaczyna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
tak fredziu ......święta racja
podobno nawet jemes bond w następnej edycji ma być czarny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
kamil75 napisał:
jak ktos jest rasista , ok nie znosi ciapatych i innych brudasow i wstydzi sie do tego przyznac bo jest to temat tabu w tym kraju . zle odbierane to to jego sprawa. ja przy kazdej mozliwosci to mowie znajomym w pracy i na imprezach ze za nimi nie przepadam krzywdy im nie robie i nie zrobilem nigdy ale tez reki nie podaje.- i co smieszne duza wiekszosc mi przyznaje racje ale po cichu , a po kilku piwach to juz kazdy
ja mam upzredzenia do tych nie pracujacych- pasorzytow glupiego naiwnego panstwa!
pozdro dla A.B.- oby jak najszybciej wyszedl

no nie wiem kamilu ja i bez piwa ich nienawidzę
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
121 Postów
Jerzy Świerzykał
(Fredzio)
Stały Bywalec
kamil75 napisał:
jak ktos jest rasista , ok nie znosi ciapatych i innych brudasow i wstydzi sie do tego przyznac bo jest to temat tabu w tym kraju . zle odbierane to to jego sprawa. ja przy kazdej mozliwosci to mowie znajomym w pracy i na imprezach ze za nimi nie przepadam krzywdy im nie robie i nie zrobilem nigdy ale tez reki nie podaje.- i co smieszne duza wiekszosc mi przyznaje racje ale po cichu , a po kilku piwach to juz kazdy
ja mam upzredzenia do tych nie pracujacych- pasorzytow glupiego naiwnego panstwa!
pozdro dla A.B.- oby jak najszybciej wyszedl

Za ileś tam lat to sobie Norwegi nowy hymn ułożą: "Marsz, marsz Breiviku, z Halden do Narviku.."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Dorota J
(unicornesss)
Wiking
jestescie pojebani jedyne co wyniesliscie z artykulu to to, ze nalezy umiescic kilka rasistowskich komentarzy...... jak nie lubicie asfaltow czy innych pakisow, to jazda spowrotem do polski, tam tego nie ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
121 Postów
Jerzy Świerzykał
(Fredzio)
Stały Bywalec
unicornesss napisał:
jestescie pojebani jedyne co wyniesliscie z artykulu to to, ze nalezy umiescic kilka rasistowskich komentarzy...... jak nie lubicie asfaltow czy innych pakisow, to jazda spowrotem do polski, tam tego nie ma
Ciekawe jak byś śpiewała, gdyby cię banda somalijczyków dopadła w parku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok