Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S Paweł Paweł JegerPL Krzysztof Jóskowski lidia.p (4070 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
retier-pewnie ze nie ma,tylko dlaczego zdecydowana wiekszosc gwaltow oni popelniaja?
my mamy jakies normy-a oni prawo dzungli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(Nicol24)
Wiking
nie rasista lecz myslacy ma troche racji. ale dlaczego wiekszosc Polakow nienawidzi innych ludzi za kolor skory, czy pochodzenie opierajac swoje zdanie na jednej poznanej osobie? czarny mnie okradl to znaczy ze wszyscy czarni tacy sa. mozna mowic o innych narodach, ze sa takie i takie ale nie mozna nienawidzic kogos tylko dlatego, ze ma takie a nie Polskie pochodzenie. moja znajoma, wychowala sie na rapie i byla tolerancyjna, ale wyjechala za granice i od tamtej pory nienawidzi czarnych, mysli ze wszyscy sa glupi itd. to swiadczy tylko o jej glupocie. bo kilku kolesi ja podrywalo? lapalo za tylek? to jak ty sie ubierasz panno wychowana na rapie? stringi a do tego mini czy co? Polskie panienki troche z tym podrywaniem przesadzaja, mam mase znajomych i nikt z czyms takim sie nie spotkal. Polska to zaraz po Rosji najbardziej zacofany i rasistowski kraj. smutne ale prawdziwe. mimo że jestem Polka i jestem Kobieta pisze to mimo ze to jest szczera prawda:/ wieksza ilosc Polek taka jest...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
kryss napisał:

my mamy jakies normy-a oni prawo dzungli[/quote]

normy ..... odnośnie ilości....jakości.....czy też wieku,w jakim możemy sie dopuszczać tych gwałtów....panie kryss
coraz ciekawszy obraz swojej osobowości nam malujesz......pewnie jeszcze powiesz że też masz córkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(Nicol24)
Wiking
kolor skóry moim zdaniem nie czyni z nikogo gorszego człowieka! Jest to wyznawana religia, wychowanie, status materialny w jakim się wychował itd. Nie toleruję gadek w stylu to złodziej bo to Żyd i to dzikus bo to Czarnuch.

Czy czarny wychowany w katolickiej a przynajmniej nie muzułmańskiej rodzinie, o średnim statusie materialnym w domku na przedmieściach z normalną szkołą zostaje gangsterem? Raczej ma na to takie same szanse jak jego biały sąsiad.

Natomiast murzyn wychowany w muzułmańskiej klitce przybyszów z jakiegoś afrykańskiego zadupia, albo klepiącej od pokoleń biedę w jakimś gettcie, zostanie pewnie kolejnym pasożytem albo inszym terrorystą czy gangsterem, zupełnie jak jego biały czy inny kolorowy sąsiad.

Kultura, religia, wyniesione z domu wartości i poziom materialny to są prawdziwe powody zepsucia wielu kolorowych, nie zaś ich kolor skóry.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(manolo)
Wiking
Dziwię się Nicol że opowiadasz o tym co Ci się kiedyś stało na forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(Nicol24)
Wiking
kiedys bałam sie tego co sie stało, wstydziłam sie... ale wiem doskonale co czuja te dziewczyne i jak im jest i bedzie ciezko.... moze nie rozumiecie tego jak bardzo to boli,ale zycie uczy nas wiele i robi nam slady do konca naszego istnienia... inni krytykuja innych mimo ze nie wiedza jacy sa i nie znajac ich... mam ukrywac to co sie stalo do konca zycia kryc sie przed ludzmi unikac wszystkiego???? mimo ze to bylo dawnooo nie da sie tego zapomniec...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
kamil75 napisał:
unico cos tam a ty ich lubiesz jak wiele polek ktore sie z nimi szmaca
na calbernes nad kebabem mieszka polka za mieszkanie nie placi tylko czarnuchowi pucuje.
takich jest wiele
mamy prawo nie lubic kogo chemy i gdzie chcemy
jak jakis arabus rzuci we mnie butem albo splunie na moj widok ma do tego prawo tak samo jak ja mu reki nie podac- o konsekwencjach nie rozmawiamy

Szkoda, ze jeszcze nie podasz jej danych. Widzisz, Kamilu, ten czarny moze chociaz umie napisac Carl Berner(s plass)...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
czyli widzisz nikol miałem rację że za gwałt to powinno się im jaja urwać i wrzucic do kicia żeby go jeszcze więźniowie wydupcyli bo bez jaj by myśleli że to dziewczyna
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iza surdy)
Wiking
pucuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Krzysztof .
(blitz)
Wiking
unicornesss napisał:
jestescie pojebani jedyne co wyniesliscie z artykulu to to, ze nalezy umiescic kilka rasistowskich komentarzy...... jak nie lubicie asfaltow czy innych pakisow, to jazda spowrotem do polski, tam tego nie ma

A ty jak ich tak lubisz to wyjedz do Afryki czy innego Fuckingstanu . Napewno nikt za toba nie bedzie tesknil. Zostaw biala Europe w spokoju.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok