Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6866 niezalogowanych)
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:
bedziemy sie teraz przekomarzac na linki ?
krzysiu > jak chcesz to tez ci pare wkleje z udziałem spawaczy, lub pseudospawaczy.....
ja wierze w przeznaczenie i co ma byc to bedzie.......
takie filmy i owszem dają do myslenia, ale po 20 min człowiek jak automat wraca do codziennosci.....
jesli celem twoim było zrobienie mi przykrosci, to sorry ale nie dałes rady
popatrz za to na kilka takich filmików, a moze zrozumiesz wiecej i docenisz prace jaką wykonują kierowcy "TIR-ów"....

Kryss, on już ci nawet po imieniu mówi. Wspaniałomyślny jaki.
Bo on już będzie grzeczny chłopiec . Jaki qrwa słodki się znalazł, jaki refleksyjny.
Ja na szczęscie nigdy się z nim nie spoufaliłem. Takich gnojów wyczuwam z daleka - dziś cię protekcjonalnie klepnie, żeby jutro wykorzystać to, co mu powiedziałeś w zaufaniu.
Fałszywy kurdupel ze zrytą psychiką.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
LENA : Widzisz i nie grzmisz ????
Leniwiec mnie prowokuje, a potem jest płacz i zgrzytanie zebami......
w odpowiedzi dodam tylko:
Gnój według ciebie to małolat,szczeniak,itp?
jesli tak, to komplement dla mnie, bo nieublagalnie zmierzam do 40-tki
"Kurdupel" to wegług ciebie facet mierzący 185cm ?

co do kryssa/krzysia/kryzysa > to mało bystry jestes, bo kilkadziesiąt postów wstecz nazywałem go po imieniu,wiec czytaj ulotke do kurwy nedzy,bo zamiast lansu wychodzisz na debila : ))
PS: Co do spoufalanie sie ze mną, to nie miales najmnijeszych szans, bo ja nie przepadam za takimi ciołkami i zazwyczaj mam z nimi krzywe kluchy....
A tymczasem serdecznie pozdrawiam : ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
koalski-no nie da sie ukryc ze tak wlasnie jest,coz jestem dosc otwarty ,a czasem znajdzie sie ktos kto to wykorzysta,ale nie zamierzam sie z tego powodu zmieniac,

koluniu maryjanku dla twojej informacji,i odnosnie tego co wczesniej pisales i jaka to katastroficzna przyszlosc mi przepowiadales to jeszcze kilka szczegolow ci ujawnie zeby ci tak wesolo nie bylo
spawania uczylem sie tutaj.i robie to czwarty rok,moge wykonywac jeszcze kilka zawodow w ktorych mam na tyle dobre doswiadczenie ze kazdy moge wykonywac od jutra,rowniez kierowca C bez E bo nie potrzebuje tak wielkiej paki,widac mam troche mniejsze jajka od ciebie,/ jezdzilem zawodowo ok.3lat +1,5roku w wojsku/,ponadto operator CNC,mechanik obrobki skrawaniem,piaskarz,malarz przemyslowy,metalizator,monter suchej zabudowy,izoler,wszelkie prace na wysokosci z zastosowaniem techiki alpinistycznej,i jeszcze ratownik wodny,a jak czgos nie umie to moge sie nauczyc.
ostatnia rzecza jaka zrobie po powrocie bedzie szukanie etatu w jakiejs firmie drucik,od 25 roku zycia mialem wlasna dzialalnosc,to ze tutaj jestem to tylko przypadek i ciekawosc
na akcie notarialnym na mieszkanie widnieje moje nazwisko a nie banku,taksamo zreszta jak domu w polsce/kupionego za gotowke/
tutaj jestem z zona ,ktora tez dobrze zarabia,pozatym po utracie pracy ,zalatwia sie zasilek,i nawet gdybysmy oboje stracili prace,to i tak bedziemy miec wiecej niz ty za swoje koczowanie w kabinie.

wiec jak widzisz drogi kolego swoje katastroficzne scenariusze mozesz sobie spisac na papierze sciernym i wsadzic gleboko
i niezamierzam nic ci udawadniac bo nie zaslugujesz na zadna minute ktora poswiecilem na komentowanie twoich,delikatnie mowiac chamskich zagrywek wobec innych
badz sobie jaki chcesz ale nie przekraczaj pewnych granic.

i jeszcze specjalnie dala ciebie,poogladaj co robia faceci i kobiety z jajami,i za niezla kase jak na pl,tyle ze sie tym nie chwala....,

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:
LENA : Widzisz i nie grzmisz ????
Leniwiec mnie prowokuje, a potem jest płacz i zgrzytanie zebami......

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
koalski napisał:
marianek73 napisał:
LENA : Widzisz i nie grzmisz ????Leniwiec mnie prowokuje, a potem jest płacz i zgrzytanie zebami......

szczerze ???? mam to gdzieś ....Wam już nikt ani nic nie pomoże wolę się piwa w spokoju napić ha det ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marianek73 napisał:

oj gepardzie jemu nie o te centymetry chodzi
on chce wiedzieć czy masz 20cm?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
maryjanek-nie kompromituj sie juz czlowieku
krecisz sie jak kundel za wlasnym ogonem i ujadasz,a jedyne co mozesz to
ugryzc w kostke,siadz se lepijej poliz sobie te wielkie jaja,zrobisz sobie dobrze a przy okazji ochloniesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
Trzeba by mieć czas i ochotę, żeby się bawić w te przepychanki. Do tej pory traktowałem tego macho jak świnkę morską u laboranta pod skalpelem. Beznamiętnie.

Te, Napoleon, do ciebie: był już tu pewien taki chojrak na forum. Już go nie ma. Wstyd mu nie pozwala. Ty wstydu nie masz, ale masz inne słabe miejsca. Tak, że na przyszłość nie rozpedzaj się tak z tą swoją frustracją i rozstawianiem ludzi po kątach.
Bo będzie jak w aikido - im więcej włożysz w to energii, tym boleśniejszy będzie twój upadek na glebę.

I pewnego ranka bladym świtem obudzisz się spocony i wykrzyczysz moje imię:
"koaaaaaalskiiii"

Zegnam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
ja juz wszystko w temacie,i mam nadzieje ze nastepnego nie bedzie w takiej formie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
no co wy chłopaki ?
chyba nie macie dosc ?
koalski > twoje historie są poprostu urzekające i prosze o wiecej.....
pamietaj,ze klawiatura nigdy nie oddaje, ale w zyciu kapke inaczej to wyglada : ))
badz pewny,ze "koalski" sni mi sie po nocach juz teraz i jak rano wstaje, to zawsze jestem usmiechniety od ucha do ucha
zaden twoj starszy kolega ci nie powiedział,ze faceci lubia byc na górze?
mam nadz ze jeszcze kiedys mi sie przysnisz

heh ty i twoje aikido.....
ale beka! pojecia nie masz jak dobry humor mi towarzyszy podczas czytania twoich historii...
fajnie,ze są jeszce na swiecie takie mameły, co to wieczorami dowartosciowują sie na takich forach....
pisz wiecej, pisz do mnie > I like it
Mozesz nazywac mnie nawet idiotą, nie dbam o to!
Jestem w stanie zniesc o wiele wiecej, abys tylko pisał..... : ))

Co do ciebie krzysiu >lepeij zebys nie stracił pracy, ani twoja slubna, bo zle skonczysz, oj zle....
Czy wraz z zoną bedziesz miał wiecej?
Daj ci boze chłopie i 2x wiecej, tylko zebys miał....
Skoro poruszyłes juz swoja zone, to powiem ci,ze moja jest w PL bo tam zarabia wiecej niz twoja tutaj i nikt jej nie poniewiera....
wiec nie osądzaj, jesli nie wiesz who is who.....
Co do twoich profesji,to zaden z ciebie fachowiec, bo jesli umie sie wszystkiego po trosze, to nie umie sie nic......
co widac po stylu twoich bazgrołów!
Prosilem tez, zebys przestał juz pluc na monitor mój ty bohaterze, bo zwarcie zrobisz i lapka trafi szlag,a nowego sobie nie uspawasz, bos gamon w tej kwestii
aaaaaa i nie nazywaj jazdy z kat.C jazdą zawodową, bo chłopaki z C+E konają ze smiechu
Poza tym jezdziłes krócej, niz oranzada ma trwałosci......

Takze nie pisz,ze to ja sie kompromituje, bo normalni ludzie czytajacy twoje babole i zdania od dupy strony konstruowane maja juz wyrobione zdanie na twoj temat......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok