Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6834 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jasta102 napisał:
marianek73 napisał:

"Kurdupel" to wegług ciebie facet mierzący 185cm ?

oj gepardzie jemu nie o te centymetry chodzi
on chce wiedzieć czy masz 20cm?

heh jasiu, ja czasem nie ogarniam tej ich gwary i nie nadązam czasem za ich bystroscia umysłu!
Wiesz ja jestem prosty chłopak, moje IQ (jak napisał ten co to lubi wszystkie nationality) jest na poziomie zero!
Wybacz nietakt jasienku

Cóż jesli chce wiedziec, to nie ma lepszego sposobu jak wziąć do buzi......
Słuze uprzejmie panie koalski : ]]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
marianek73 napisał:

Co do ciebie krzysiu >lepeij zebys nie stracił pracy, ani twoja slubna, bo zle skonczysz, oj zle....

Skoro poruszyłes juz swoja zone, to powiem ci,ze moja jest w PL bo tam zarabia wiecej niz twoja tutaj i nikt jej nie poniewiera....

wiec nie osądzaj, jesli nie wiesz who is who.....

No i się nie da..

przeczytaj sobie pierwsze zdania... a potem ostatnie.. piszesz ze ma nie osadzac bo nie wie kto jest kim...
A TY WIESZ??? że pozwalasz sobie na tak daleko idące insynuacje?

ps: Jesli twoja zona tak cudownie zarabia, a z ciebie taki fachowiec z takim "podziwu godnym" doświadczeniem... to straszny z ciebie dorobkiewicz. Wolisz wypchany portfel od rodziny.
Rozumiem ludzi, ktorzy decyduja sie na rozłąkę, bo czasem to jedyny sposób by móc utrzymać familę... no ale zyc tyle lat z dala od zony i dziecka z własnego wyboru, bo po prostu kasa kasa kasa i wiecej kasy sie liczy...

Piękne świadectwo marijanku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
jak zwykle ble ble ble,myslalem ze jak cos jest puste to poprostu jest puste,ale ty maryjanku jestes bardziej niz pusty.
co do tych ludzi co maja zdanie na moj temat,pewnie jeszcze zibiego ,koalskiego,jasnej itd itd to zastanawia mnie tylko dlaczego nikt tu nic takiego nie pisze......,a moze ci ludzie pisac nie umieja?
najpierw plules na jaska a teraz bez wazeliny bys wskoczyl byle by cie poparl,nie sadze zeby sie zlapal a wiesz dlaczego?
bo on jest taki jaki jest bo mysli...../choc wielokrotnie mnie wkurza /
a ty jestes taki jaki jestes bo myslenie jest ci obce,
czekam na tych ludzi,zadzwon do wasiawy i popros ziomkow zeby cos naskrobali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
moje ble ble ble.....
za to twoje brzmi jak szlochanie..... : )
z jankiem łaczy mnie cos wiecej, a ze ty mało gramotny jestes to i zartu nie łapiesz....
ile ty kurwa masz lat człowieku?
bo mam wrazenie,ze zaraz zabierzesz zabawki i pójdziesz na swoje podwórko
warszawa ma wyjebane na takich jak ty skundlonych z nikąd,wiec wybacz ale raczej nikt nic nie napisze, bo i po co kiedy ty nie umiesz kulawic bajery
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
oczywiscie ze nikt nic nie napisze bo nikogo takiego nie ma.....
mowiac "WARSZAWA MA WYJEBANE NA TAKICH JAK TY SKUNDLONYCH Z NIKAD"obraziles reszte polakow,ale to nic nowego w twoim wykonaniu
napisales to co chcialem zebys w koncu napisal,i tylko potwierdziles to co kiedys pisalem ze warszawiaki buraki uwazaja sie za lepszych chociaz wiekszosc gumofilce i widly do dzisiaj w piwnicy trzyma.
jesli chodzi o plucie na monitor to pewnie swoj wlasnie wycierasz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Jasna napisał:

No i się nie da..

przeczytaj sobie pierwsze zdania... a potem ostatnie.. piszesz ze ma nie osadzac bo nie wie kto jest kim...
A TY WIESZ??? że pozwalasz sobie na tak daleko idące insynuacje?

ps: Jesli twoja zona tak cudownie zarabia, a z ciebie taki fachowiec z takim "podziwu godnym" doświadczeniem... to straszny z ciebie dorobkiewicz. Wolisz wypchany portfel od rodziny.
Rozumiem ludzi, ktorzy decyduja sie na rozłąkę, bo czasem to jedyny sposób by móc utrzymać familę... no ale zyc tyle lat z dala od zony i dziecka z własnego wyboru, bo po prostu kasa kasa kasa i wiecej kasy sie liczy...

Piękne świadectwo marijanku[/quote]

pozyjemy zobaczymy.....
jestes zbyt młoda zeby to pojąc, moze kiedys zrozumiesz,ze twojej miłosci nie da sie do gara wrzucic i zjesc na obiad.....
mam pewien cel, do którego realizacji niewiele mi brakuje,wiec musze niestety tu jeszce troche popracowac....
wybacz,ale ja juz nie dbam o swoje zachcianki, a wszystko co robie, robie dla córki!
Wiesz ile w wwie koszt mieszkanie?
Nie porównuj swojego Bytomia do cen w stolicy......
Chce kupic mieszkanie mojej córci (za gotówke), zeby najnormalniej w swiecie miała lepszy start i nie musiała nigdy w zyciu wyjezdzac do pracy i sprzatac norkom zasyfionych domów np!
Mówisz kasa ???
I owszem, ale zdaje sie ze twoj lolek mógłby w polandii doskonale zarabiac jako mgr.inz wiec czemu zdecydował sie na przyjazd tutaj?
z tego co pisałas ty tez doskonale radzisz/łas sobie w ojczyznie,wiec skąd decyzja wyjazdu ???
Kolejny raz wypowiadasz sie na temat norwegii,a pojecia nie masz o jej realiach!
Kazdy(prawie) kto przyjedzie, to deklaruje rok/dwa, góra 3 lata i powrót....
tyle,ze w rzeczywistosci wyglada to kapke inaczej, bo człowiek sie przyzwyczaja, przestawia, jest mu lepiej i lepiej(finansowo) cio powoduje,ze ciezko jest podjąc decyzje o powrocie......

PS: Ja nie siedzie tu miesiącami sam zdala od rodziny, bo jezdze dosc czesto ( co kilak tyg), a jesli mam zostac dłuzej niz 6tyg, to małzonka przylatuje na tydzien,a po tyg razem wracamy do polski na np:2 tyg.....
To jakas tragedia według ciebie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
kryss napisał:
oczywiscie ze nikt nic nie napisze bo nikogo takiego nie ma.....
mowiac "WARSZAWA MA WYJEBANE NA TAKICH JAK TY SKUNDLONYCH Z NIKAD"obraziles reszte polakow,ale to nic nowego w twoim wykonaniu
napisales to co chcialem zebys w koncu napisal,i tylko potwierdziles to co kiedys pisalem ze warszawiaki buraki uwazaja sie za lepszych chociaz wiekszosc gumofilce i widly do dzisiaj w piwnicy trzyma.
jesli chodzi o plucie na monitor to pewnie swoj wlasnie wycierasz

krzysiu > nie dramatyzuj!
nie reszte polaków, tylko takich kundli jak ty, którzy są z nikąd......

Nikt w stolicy nie uwaza sie za lepszych, to tylko wymysł takich zakompleksionych chłopków jak ty!
W sumie to masz racjie > ja uwazam sie za lepszego od ciebie!
Ale tylko od ciebie, bo bije cie na łeb pod kazdym względem!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
taka ja młoda powiadasz...
sam pisałes, że się zbliżasz do 40stki, wiec jest 3-4 lata roznicy między nami.

Zejdź z piedestału i przestań wszystkich traktować z góry.

Co i rusz obrażasz młodzików tu, bo chcą lepiej żyć, bo nie chcą czekać 10lat aż ich będzie stać na samochod czy mieszkanie. A WALCZĄ sami o swoją przyszłość!! Natomiast ty córeczce na tacy mieszkanie podarujesz ( co samo w sobie jest jak najbardziej OK!! ale nie w porównaniu do twoich mieszających z blotem 20latków, postów.) JAk oni śmią żądać od życia czegoś?? Może nie każdy ma tatusia zagranica??

O ludziach z wyzszym wykształceniem mówisz też z pogardą ( rozumiem, że córa skończyła podstawówkę), że im rodzice studia oplacili, a teraz chca wiecej ( i dlatego wybieraja sie do GB albo Norge), ze w sumie to przygłupy bez doświadczenia życiowego.

Gratuluję córeczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:

No widzisz chłopczyku...ktoś tu wczoraj mówił o stabilności emocjonalnej.
Jak to było? kulawić bajerę? - w normalnym życiu dostałbyś kopa w dupę w połowie tego monologu i odszedłbyś od stolika, bo jaki normalny człowiek chciałby się w ten bełkot wsłuchiwać.
Jeśli chodzi o więcej niż kopa, to musiałbyś kimś być i coś znaczyć, rozumiesz?
Nie rozumiesz, no bo skąd.

A teraz wybacz głupcze, mam ważniejsze rzeczy.
Pociągnij se dyma, nabierzesz jeszcze więcej animuszu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
nic nie rozumiesz....
to,ze jej kupie mieszkanie, to wcale nie znaczy,ze dostanie wszystko na tacy......
Póki co uczy sie w gimnazjum(bardzo wymagającym) i idzie jej naprawde swietnie,a co bedzie dalej ?
kto wie........
Ja jako ojciec mam obowiązek pomóc jej jak tylko sie da!
Poniewaz mój "kochany tata" wysrał sie na obowiązki i poszedł w miasto kiedy byłem mały.....
Stąd moja ogromna chec pomocy i zapewnienia nie lepszego jutra,a całego zycia.....
Byc moze sie opłaci, wiec ryzykuje : ))
Kto nie ryzykuje, ten szmpana nie pije : )
Córka jest jeszce młoda i ciezko jej sie okreslic na dzis dzien, co by chciała w zyciu robic, ale cieszy mnie, ze bardzo zajeła sie stomatologią ( od roku) i wrecz uwielbia wszystko co z tym związane : ))

Ide spac, bo nie wysypiam sie przez was od kilku juz dni!
A jutro do domu wale, wiec musze miec duuuuuuzo siły
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok