Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6857 niezalogowanych)
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
lena003 napisał:
koalski juz dajmy Marianowi spokój ...on już zapewne w ogródku ,już wita się ze swą gąska ....boooo Marianek kocha wszystkie kobiety zwłaszcza te pięknie opalone blondyneczki heheh
Czemu?
Przecież on lubi jak się coś dzieje na forum

marianek73 napisał:
kryss napisał:
maryjanek-od jakiego czasu rozbrykales sie bardzo i to ty wszystkich probujesz rozstawiac po katach,ni mowie tu o rudej,i jesli cos komentuje to czytam wczesniej.
moze krzysiu jest potrzebny i ktos taki jak ja?
moze trzeba było kogos takiego jak ja tutaj?
zdaje sobie sprawe pisząc pewne posty,ze sie nie podobaja,ale czy powinny?
jestes juz duzym chłopcem i powinienes wiedziec,ze zycie to nie bajka i czasem trzeba pierdolnąc reką w stół......
I wbrew pozorom czytam(niektóre) posty i wyciagam wnioski na przyszłosc......
Ale mam nature dosc porywczą i czasem poprostu scyzoryk mi sie otwiera w kieszeni, wiec i czasami jest dosc (zbyt) drastycznie.....
PS: Czy uwazasz, ze gdybym był tu intruzem, nie nie wnosił, siał ferment i ublizał ludziom bezpodstawnie, to byłbym tu w dalszym ciągu?
Dawno zostałbym usuniety.....
By the way > dzieki za wyrozumiałosc i pozdrowienia dla adminów/moderatorów : ))

Dzielny rycerz ma tu niezwykle ważną misję do spełnienia:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
hmmm...kto szuka ten znajdzie a Marianek chyba zapomniał ,,że Lenka też sprząta norkom ''zasyfione'' domy !!! i wcale się tego nie wstydzi ....cóż Marian zraniłeś serce moje

lepiej mieć we mnie przyjaciela niż wroga Majeranku

aleeeeee co mi tam ....winę za wszystko biorę na siebie hehhehehehe

tyleeee
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:
Jasna napisał:

No i się nie da..

przeczytaj sobie pierwsze zdania... a potem ostatnie.. piszesz ze ma nie osadzac bo nie wie kto jest kim...
A TY WIESZ??? że pozwalasz sobie na tak daleko idące insynuacje?

ps: Jesli twoja zona tak cudownie zarabia, a z ciebie taki fachowiec z takim "podziwu godnym" doświadczeniem... to straszny z ciebie dorobkiewicz. Wolisz wypchany portfel od rodziny.
Rozumiem ludzi, ktorzy decyduja sie na rozłąkę, bo czasem to jedyny sposób by móc utrzymać familę... no ale zyc tyle lat z dala od zony i dziecka z własnego wyboru, bo po prostu kasa kasa kasa i wiecej kasy sie liczy...

Piękne świadectwo marijanku

pozyjemy zobaczymy.....
jestes zbyt młoda zeby to pojąc, moze kiedys zrozumiesz,ze twojej miłosci nie da sie do gara wrzucic i zjesc na obiad.....
mam pewien cel, do którego realizacji niewiele mi brakuje,wiec musze niestety tu jeszce troche popracowac....
wybacz,ale ja juz nie dbam o swoje zachcianki, a wszystko co robie, robie dla córki!
Wiesz ile w wwie koszt mieszkanie?
Nie porównuj swojego Bytomia do cen w stolicy......
Chce kupic mieszkanie mojej córci (za gotówke), zeby najnormalniej w swiecie miała lepszy start i nie musiała nigdy w zyciu wyjezdzac do pracy i sprzatac norkom zasyfionych domów np!
Mówisz kasa ???
I owszem, ale zdaje sie ze twoj lolek mógłby w polandii doskonale zarabiac jako mgr.inz wiec czemu zdecydował sie na przyjazd tutaj?
z tego co pisałas ty tez doskonale radzisz/łas sobie w ojczyznie,wiec skąd decyzja wyjazdu ???
Kolejny raz wypowiadasz sie na temat norwegii,a pojecia nie masz o jej realiach!
Kazdy(prawie) kto przyjedzie, to deklaruje rok/dwa, góra 3 lata i powrót....
tyle,ze w rzeczywistosci wyglada to kapke inaczej, bo człowiek sie przyzwyczaja, przestawia, jest mu lepiej i lepiej(finansowo) cio powoduje,ze ciezko jest podjąc decyzje o powrocie......

PS: Ja nie siedzie tu miesiącami sam zdala od rodziny, bo jezdze dosc czesto ( co kilak tyg), a jesli mam zostac dłuzej niz 6tyg, to małzonka przylatuje na tydzien,a po tyg razem wracamy do polski na np:2 tyg.....
To jakas tragedia według ciebie?[/quote]

A co Marianek myśli,że to taka lekka praca ?????????!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
Tu zaś niezrównany bohater w innej, ulubionej swojej roli.
Powieść ta sama tylko role się zmieniają...
Zresztą, czy to ważne? - to i tak wszystko dzieje się w jego chorej głowie:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
Ehhh wy głupcy!
Kanalie!!!
Prostactwo i Polactwo, qrwa...żeby nie powiedzieć sprzątaczki dworskie!!!!

Mędrca słuchać barany, a pozwoli to wam uniknąć wielu niebezpieczeństw:

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
lena- koalski -to ja juz nie mam nic do dodania,
napisalem ostatnio ze maryjanek nigdy nie byl i nigdy nie bedzie krolem, coz musze przyznac sie do wielkiego bledu ,on jest krolem, krolem glupcow,
nawet niewie kiedy i kogo obraza,ale tym akurat sam sobie kopie grob,zawsze jest jakis glupek,podworkowy,miasteczkowy,wiejski, a my mamy tez swojego glupka forumowego maryjanka.

maryjanku juz tesknimy i czekamy na nastepny kuglarski wystep/napewno nas nie zawiedziesz/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
Scena końcowa. Za chwilę dalszy ciąg programu

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ciagle tu jestem, czuwam nad wami mameły!
Bo wam nie mozna dac sie rozbrykac, bo jesli dostaniecie kapke luzu to efekty są widoczne powyzej....

na tą chwile mam tylko jedną rade > albo brac po pół, albo odstawic to swinstwo całkowicie!

Dotyczy w szczególnosci leniwca, bo jego historie są urzekające : )
A jaki on przebiegły i podstepny... : )

Tobie krzysiu, tez zalecam odstawienie tego gówna, bo powtarzasz sie juz .....
Co do Leny > no cóz, pozostaje tylko miec nadzieje,ze robisz to legalnie....
A jesli tak, to nic w tym złego!
Tyle,ze rodzice pewnie nie beda dumni, ze tak bardzo sie starali, a wyszło jak wyszło......
Filmy ciekawe, bardzo nawet,ale pojebały wam sie teamty.....
Polecam dział video i muzyka, gdzie slimak bryluje i błyszczy

zegnam moich fanów serdecznie!
Ale bądzcie czujni, bo licho(marianek) nie spi

PS: Widze jednak,ze echo zyc bez marianka nie moze,a tak sapali, tak psioczyli,zawzinali sie, bojkotowali, a tu prosze post za postem+filmy
Tak 3mac moski!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:
ciagle tu jestem, czuwam nad wami mameły!
Bo wam nie mozna dac sie rozbrykac, bo jesli dostaniecie kapke luzu to efekty są widoczne powyzej....

na tą chwile mam tylko jedną rade > albo brac po pół, albo odstawic to swinstwo całkowicie!

Dotyczy w szczególnosci leniwca, bo jego historie są urzekające : )
A jaki on przebiegły i podstepny... : )

Tobie krzysiu, tez zalecam odstawienie tego gówna, bo powtarzasz sie juz .....
A jesli tak, to nic w tym złego
!
Tyle,ze rodzice pewnie nie beda dumni, ze tak bardzo sie starali, a wyszło jak wyszło......
Filmy ciekawe, bardzo nawet,ale pojebały wam sie teamty.....
Polecam dział video i muzyka, gdzie slimak bryluje i błyszczy

zegnam moich fanów serdecznie!
Ale bądzcie czujni, bo licho(marianek) nie spi

PS: Widze jednak,ze echo zyc bez marianka nie moze,a tak sapali, tak psioczyli,zawzinali sie, bojkotowali, a tu prosze post za postem+filmy
Tak 3mac moski!

ruszyło Cię Marianku ??? chciałam Ci tylko uświadomić jak to jest czuć się poniżanym

a wiesz,że PRZEGINAŁEŚ już zbytnio aaaaa i oczy Lenki uważnie Cię bedą obserwować ....pamiętaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:
A jesli tak, to nic w tym złego!

marianek73 napisał:
Chce kupic mieszkanie mojej córci (za gotówke), zeby najnormalniej w swiecie miała lepszy start i nie musiała nigdy w zyciu wyjezdzac do pracy i sprzatac norkom zasyfionych domów np!

Biedne dziecko...już to widzę...do końca życia na każdym kroku będzie musiało wyrażać swoją wdzięczność
A niech spróbuje postąpić nie po myśli...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok