Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Danuta E Stefan Każmierczak KEJTI24 K Krzysztof Poważny (8983 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
KRISOL666 napisał:
>>>>jasta102>>>>>>raczej sprzedaje nie siebie ,bo sprzedawać to się moze kto inny ...!!!! ja sprzedaje to czego nie mają Norki , czyli moje certyfikowane kwalifikacje, które umiem zastosować w praktyce a nie na papierze !!!!!!
może inaczej, co sprzedają pewne panie pewnym panom, bez żadnego uczucia, ani zainteresowania, tylko dlatego, że ci panowie tego nie mają??
tylko dla pieniędzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(KRISOL666)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...zyje

piesku,zyje

musze cie jednak zmartwic - pudlo!

poza tym,mam dzisiaj dobry humor,bo mnie wyj.....li z roboty i jestem na fali...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
KRISOL666 napisał:
Nie ma co czarować , są sporadyczne jednostki które bezgranicznie kochaja Norwegie może 1% tutaj przybyłych , a moim zdanie to ludzie którzy wychwalaja norwegie ,bo nie powiodło im się w Polsce , nie tyle materialnie , ale poprostu sobie nie radzili i teraz wylewają bezsensowne wywody jaka to Polska straszna , ale nieważne ...reszta czyli ok 95% to ludzie którzy pracuja tutaj w Norge dopuki będą z tego mieli dobra kase , ale jak tylko coś się tutaj wysypie z gospodarką , to nawet tygodnia tutaj nie będą jest jeszcze mały procencik % ludzi którzy mieli problemy z wymiarem sprawiedliwości w Polsce i mieszkaja teraz w "cudownej Norwegii , ale to odrębny temat tak na marginesie dla przykładu jak norwegowie często się pytają w swoich standartowych pytaniach obok pogody i jak się masz czy powodzi się Tobie w i czy zamierzasz się przeprowadzić do Norwegii , i moja odp. brzmi ,że NIE!!!! ja tutaj tylko jestem dla lepiej płatnej pracy , to nie rozumieja tego , takze o czym tutaj mówić...traktuja nas jak ciemnoskurych sądzac ,że nie mamy do czego wracać , ale widocznie niktóre osoby naszych obywateli sieją taką bezsensowną propagande ,i poźniej traktują nas jak kolegów z np. Somali myślac ,że to dla nas wybawienie ta Norkownia i ,że nie mamy do czego wracać .....Apel nie wstydzmy się POLSKI , bo Norwegowie mogą nam tylko pozazdrościć ,Historii , Kultury ...i wile innych , my tylko im możemy zazdrościć Ropy , ale i tak ona się skończy niebawem także luzik

Bardzo pięknie to wszystko brzmi........ tylko wytłumacz tym Norwegom jakim kosztem i ile ludzkich cierpień na to wszystko musiało pracować i oddać swoje lub swoich najbliższych życie.
Ile my jako naród musieliśmy przejść i poświęcić......... a czego oni i tak nie rozumieją.
Tylko czy ty to potrafisz? .....Bo jak widzę to ty sam tego nie rozumiesz. I co naiważniejsze ....... wytłumacz im dlaczego mogą nam pozazdrościć tego z czego jesteśmy,a może możemy być dumni dopiero po KILKUSET LUB KILKUDZIESIĘCIU LATACH .
Kiedy ci co tą naszą dumę stworzyli ........ w proch się już obracają lub wiatr dawno te prochy rozwiał
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
brzydal napisał:
...zyje

poza tym,mam dzisiaj dobry humor,bo mnie wyj.....li z roboty i jestem na fali...

jednak te norki nie takie głupie, jak tu o nich piszecie. można by powiedzieć, że do czasu
nic to dolej sobie ciepłej, bo pewnie po kapustę masz za daleko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ty

pewnie tylko hamerykanska pijesz

na zdrowie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
brzydalu jest mi przykro z tego powodu(wylania z pracy) .... tylko zastanawiam się na językiem używanym tam na tym forum jak i nad avatarem????? czyżby Tobie go ukradziono?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
retier1 napisał:

wytłumacz im dlaczego mogą nam pozazdrościć tego z czego jesteśmy,a może możemy być dumni dopiero po KILKUSET LUB KILKUDZIESIĘCIU LATACH .

no może w końcu ktoś się znalazł co te powody do dumy w punktach wyłoży
no zaczynaj, najlepiej w ten sposób
- najpyszniejsza wódka na świecie
- najpożywniejsza sfermentowana kapusta
....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(KRISOL666)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
krisol zastanawiające....... tylko kto tą całą Norwegię do 2004 roku budował?????? hmmmmmmm chyba trole........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok