Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Danuta E Stefan Każmierczak KEJTI24 K Krzysztof Poważny (8994 niezalogowanych)
1 Post
Daniel Flaka
(danielflaka)
Wiking
Malutka Róża została odebrana matce tuż po urodzeniu, bo sąd uznał, że kobieta nie poradzi sobie z wychowaniem dziecka. - To sie dzieje w Polsce wiec nie szczekajcie na kraj ktory ratuje wam dupska dajac prace i mozliwosc splacania dlugow w Polsce. Malo tego - matke wykastrowali lekarze by nie mogla miec wiecej dzieci - bo byla biedna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
pies jak i miho moze pochwalcie sie jak wygladal wasz start w no. te 30 lat temu,bo unikacie tego tematu,i porownamy pewne sprawy.
moze wygladac ze ja tylko narzekam,owszem na pewne rzeczy napewno,ale glownie wkurza mnie robienie z no.raju bez skazy a z pl piekla.
miho mnie sie tu zyje latwiej,
pies bo ja rodzice tu przywiezli gdy byla mala i nie miala na to wplywu.
wszedzie sa paradoksy i u nas i tutaj.zlodzieje oszusci gwalciciele mordercy,kierowcy po pijaku,tepi urzednicy itd.co moze ktos powie ze tutaj tego nie ma,a jak juz to tylko polacy.....?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
szkoda,ze na pokusiłes sie do głebszej analizy tematu "róży"
głosna sprawa w pl i nie znam osoby,która by nie przyznała sadowi i lekarzowi racji.....
róza była chyba ósmym lub dziwiatym dzieckiem tej pani!
połowa tych dzieci od dawna byla w rodzinach zastepczych,domach dziecka,etc......
wiec jaka przyszłosc czekała róze w tej rodzinie.....?
A ze postanowili ja "wyczyscic" to baaaaardzo dobrze i mądrze,bo to typowa patologia, a tam gdzie jest patologia jest zawsze najwiecej dzieci......
Nie neguję,ze rodzice róży ja kochali,tak samo jak inne dzieci,ale sama miłoscia człowiek nie przezyje......
trzeba jesc,miec cieple ubrania,opał na zime,warunki do nauki,warunki mieszakalne.itd........
Co do długów w pl, niech sie martwia ci co je maja i spłacaja!
A skoro ty tak dobrze poinformowany jestes,to pewnie sam płacisz prowidenta w pl, harujac tu po 25h/dobe....
ps: nastepnym razem doczytaj do konca,pomysl i dopiero wtedy bierz sie za komentowanie czegokolwiek....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
kryss a pracowałem jako robotnik przez 7 lat zw. na niski poziom języka... firma wysłała mnie na UO na kurs języka zdałem bergen test. i od 23 lat pracuję jako senior konsulent z ltr 54.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(KRISOL666)
Wiking
Norwegowie ze względu na to ,że są z natury zamułami , zazdroszczą sprytu, kreatywności i inteligencji ludzią z innych krajów i dlatego chcą porywać min. Polskie dzieci ...niestety jak im się skończy ropa to wrócą tam gdzie ich miejsce tj. nory w skałach !!! Niech do nich wkońcu dotrze ,że za pieniądze z ropy nie da się kuić wszystkiego!!! Z inteligencją się trzeba urodzić , a oni nie będą tego nigdy mieli i nigdy nie kupią , bo wszyscy inteligentni ludzie którzy w tej chwili są w Norwegii to większość z nich siedzi w Norkowni ze względu na zarobki i świadczenia socjalne , a jak skończą się Norweskie pieniążki to na skałach Norweskich zostaną Norwegowie i Owce jak to było całkiem niedawno i niech się wkońcu ogarną , a nie myśla ,że sa pępkiem Świata!!!!! Kaqżdy myślacy człowiek wie jak jest naprawde...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
krisol666 norwedzy za mułami???HAHAHAHAH pokaz mi który z Polaków był szefem ONZ lub WHO lub innych instytucja o zasięgu światowym?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Krisol >>> jestem z toba na dobre i złe,ale jestem tu(forum) w mniejszosci,wiec uwazaj jak za chwile posypia sie na ciebie/nas gromy od tych co maja polskie paszporty,a są bardziej norwescy niz rdzenni norwegowie....
3 maj sie koluniu i badz dzielny!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
marianku od ponad 29 lat nie mam polskiego paszportu... więc jeden argument Tobie odpadł.... Pozdrawiam....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(KRISOL666)
Wiking
No sam sobie odpowiedz na to pytanie, bo ja powiem tylko że , jedynym głosem Norwegów są pieniądze , dlatego się z nimi liczą i dają miejsca w stanowiskach , co daje furtke uzyskania ładnych sum Koron Norweskich.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
Krisol to nie argument???? nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok