Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Reklama

Rata w Norwegii już od618kr

Sprawdź ratę

Usługa realizowana przez DigiFinans.no | Priseksempel: Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 år, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

Czytali temat:
Rafał Gadomski Rafal Lesniak helen :) Maciej xXx Karol Pitek beneksbaat beneksbaat Marek P Zbigniew Karpinski mart enty Mariusz 1901 Łukasz Ch Krasny Wladman Ela2023 Kot (4344 niezalogowanych)
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu
122 Posty
Magda P
(pepcia83)
Stały Bywalec
hmmmmm czytam i sie tak zastanawiam po co te komentarze nikt niewie co sie dokladnie stalo, a tak jak dino napisal rodzina miala upomnienia z tej instytucji, ja mialam juz do czynienia z z barnekuratorem i wiem ze tak za byle co ci nie zabiora dzieci , nawet jak sobie grilujesz i popijasz piwko ale z rosadkiem a nie ze sie napier.... a dziecko siedzi i patrzy albo musi sie samo soba zajac ,, wszystko jest dla ludzi... ,,slowa kuratorki , jezeli rodzice Nikolki ich olali to napewno zaostrzyli tylko sytuacje, a musieli miec wczesniejsze problemy z ta instucja skoro doszlo do takiego drastycznego zajscia jak odebranie malej ,a zreszta napisali w artykule

[color=#FF0000]§ 4-12 Decyzja o przejęciu opieki nad dzieckiem
Decyzja o przejęciu opieki nad dzieckiem może być podjęta w następujących przypadkach:
a) jeżeli istnieją poważne zaniedbania w codziennej opiece nad dzieckiem, albo jeżeli istnieją poważne zaniedbania w zakresie komunikacji osobistej oraz bezpieczeństwa jakiego potrzebuje w stosunku do swojego wieku oraz rozwoju.[/color

matka sama powiedziala ze byla w polsce ponad miesiac , dziecko bylo rozumiem tylko z ojcem ,teoretycznie , bo ojciec chyba pracowal ...
wiec z kim byla mala jak on byl w pracy????? to bylo dla nich wystarczajacym powodem zeby zabrac Nikole niejest ona wystarczajaco duza zeby byc sama po szkole. kilka razy moze przyszli jak on byl w pracy mala byla sama i padla decyzja jaka padla , moze zbyt pochopnie ale takie maja tu prawo , norek wysle dziecko do sfu po lekcjach a polak oszczedza lepiej niech w domu posiedzi samo . takie ja mam stanowisko w tej sprawie i finito a wy myslcie co chcecie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
aleksandra sokol
(olo18531853)
Wiking
Ja nie wyrabiam,tu chodzi o dziecko ktore bezprawnie zostalo odebrane rodzicom bez zadnego ich powiedomienia bez slowa a Wy debile gawedzicie sobie o kielbasie i zydach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
aleksandra sokol
(olo18531853)
Wiking
ty kobieto chyba nie wiesz co pieprzysz.....masz dzieci wogole...(?)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
olo18531853 napisał:
Ja nie wyrabiam,tu chodzi o dziecko ktore bezprawnie zostalo odebrane rodzicom bez zadnego ich powiedomienia bez slowa a Wy debile gawedzicie sobie o kielbasie i zydach.

Rzecz w tym, ze zgodnie z prawem.. ... i jak na razie to wlasnie wersja rodzicow zaczyna sie wysypywac..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
olo18531853 napisał:
ty kobieto chyba nie wiesz co pieprzysz.....masz dzieci wogole...(?)Chcesz dyskutować na tak poważny temat , to rób to GODNIE zwłaszcza , że sprawa tyczy się dziecka .
I wulgaryzmy pod jakąkolwiek postacią , są tutaj nie na miejscu !.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
aleksandra sokol
(olo18531853)
Wiking
zaraz,zaraz....to chcesz przez to powiedziec ze np...... jezeli moje dziecko bedzie smutne przez kilka dni w przedszkolu,dlatego ze pojechalam do polski na dialize przepuscmy,to zabiora mi syna zgodnie z prawem....?????wydaje mi sie ze naprawde nie wiesz co mowisz,i jezeli nie masz dzieci to mala rada....nie udzielaj sie.....
Kazde z nas,rodzicow, moze spotkac jakies nieszczescie w polsce ze bedziemy zmuszeni wyjechac na jakis czas i mamy sie przez to bac ze nam dziecko odbiora.....?!!!sorki ale to chyba przegiecie.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
aleksandra sokol
(olo18531853)
Wiking
przepraszam.....!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
aleksandra sokol
(olo18531853)
Wiking
wiesz gdzie wsadz sobie to prawo i swoje poglady....!!!a z reszta co ty mozesz wiedziec o rodzicach tego dziecka!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok