Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
5 Postów
aleksandra sokol
(olo18531853)
Wiking
Ja nie wyrabiam,tu chodzi o dziecko ktore bezprawnie zostalo odebrane rodzicom bez zadnego ich powiedomienia bez slowa a Wy debile gawedzicie sobie o kielbasie i zydach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
aleksandra sokol
(olo18531853)
Wiking
ty kobieto chyba nie wiesz co pieprzysz.....masz dzieci wogole...(?)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
olo18531853 napisał:
Ja nie wyrabiam,tu chodzi o dziecko ktore bezprawnie zostalo odebrane rodzicom bez zadnego ich powiedomienia bez slowa a Wy debile gawedzicie sobie o kielbasie i zydach.

Rzecz w tym, ze zgodnie z prawem.. ... i jak na razie to wlasnie wersja rodzicow zaczyna sie wysypywac..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
olo18531853 napisał:
ty kobieto chyba nie wiesz co pieprzysz.....masz dzieci wogole...(?)Chcesz dyskutować na tak poważny temat , to rób to GODNIE zwłaszcza , że sprawa tyczy się dziecka .
I wulgaryzmy pod jakąkolwiek postacią , są tutaj nie na miejscu !.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
aleksandra sokol
(olo18531853)
Wiking
zaraz,zaraz....to chcesz przez to powiedziec ze np...... jezeli moje dziecko bedzie smutne przez kilka dni w przedszkolu,dlatego ze pojechalam do polski na dialize przepuscmy,to zabiora mi syna zgodnie z prawem....?????wydaje mi sie ze naprawde nie wiesz co mowisz,i jezeli nie masz dzieci to mala rada....nie udzielaj sie.....
Kazde z nas,rodzicow, moze spotkac jakies nieszczescie w polsce ze bedziemy zmuszeni wyjechac na jakis czas i mamy sie przez to bac ze nam dziecko odbiora.....?!!!sorki ale to chyba przegiecie.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
aleksandra sokol
(olo18531853)
Wiking
przepraszam.....!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
aleksandra sokol
(olo18531853)
Wiking
wiesz gdzie wsadz sobie to prawo i swoje poglady....!!!a z reszta co ty mozesz wiedziec o rodzicach tego dziecka!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok