Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rokokko3255 Oliwia CC (3818 niezalogowanych)
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Makaryna ''kobieto'' weź wypij meliskę bo coś ci oczko lata ze złości. Nie podoba ci się to nie czytaj proste i logiczne.
Zgłoś wpis
125 Postów

(Hanaszka)
Stały Bywalec
1. nie napisalam że o nią chodzi ani że ona chce dawac to sugerowali panowie
2. napisalam ze ja bym tak nie zrobila - czyli nie pojechala w nieznane juz nie wazne w jakim celu i z zamiarem (penie dlatego ze mam juz 30 lat i dziecko i nie porywam sie na takie ryzyko)
3. ocana hardkor byla do postow panow dotyczacych wyjazdu w nieznane zeby tam dawac dupy i w ten sposob sie ogarnac (dotyczacych jakis tam ludzi ktorzy tak robia )
JASNE ??
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
dziękujemy paniom za rozładowanie napięcia
Zgłoś wpis
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
No bo co to da że zacznę ''ją jego'' sama nie wiem, obrażać jak ta osoba mnie. Sama najlepiej wie jaka jest. Może ma PMS, a na to meliska jak najbardziej he he
Zgłoś wpis
125 Postów

(Hanaszka)
Stały Bywalec
Lo recomendaría para el futuro
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Hanaszka napisał:
Lo recomendaría para el futuro
el muchacho y cojones por favor
i coś Any Gabriel na uspokojenie
Zgłoś wpis
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Obydwie jestescie glupie cipy !!! Chlopaki was "podprowadzili", a wy obydwie sprecyzowalyscie, to co zaden z nich" niedopowiedzial"
A zeby bylo jeszcze smieszniej, to nawet o tym nie wiecie
Gratulacje za samodzielne myslenie
Stworzylyscie sobie historie "ciotki przyzwoitki" w swoich chorych podswiadomosciach, winszuje
Zgłoś wpis
125 Postów

(Hanaszka)
Stały Bywalec
nic sobie nie stwarzam siedze i z nudow sobie pierdole farmazon, ale widze Ty masz jakis wsciek macicy dzisiaj i szukasz zeby sie przyczepic
Zgłoś wpis
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
ach, nie jazgocz już bo mnie głowa boli
Zgłoś wpis
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Hanaszka mówiłam że PMS, a jeżeli to meżczyzna bo też taka opcja widnieje, to polecam siłownię. Raz odpręża, dwa można dać ujścia swoim emocją a trzy buduje nieźle ciało.
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok