No dobra, nie potraficie czytac, nie pamietacie/ nie wiecie co napisalyscie, wypowiedzi typu barbie - blondyna...... rozumiem problem: nie wasza wina, dla takich tez jest miejsce na ziemi
Nie ma takiego słowa w naszym języku barbie-blondyna...najpierw radziłabym pouczyć się naszego ojczystego języka. I na pewno jesteś ostatnią osobą, która ma prawo mówić kto ma miejsce na ziemi a kto nie. No chyba że coś nie tak pod kopułką to trzeba poprosić na forum o adres dobrego psychiatry na pewno pomoże.
Mieszkanie 65m.
Dwie sypialnie , pokój dzienny z kuchnią,taras,parking.
Cena 16000+prad+internet
Depozyt dwa miesiące .
Dostępne od 12.10.25
W razie potrzeby możliwość umeblowania .
GosiaAurelia napisał: Hanaszka mówiłam że PMS, a jeżeli to meżczyzna bo też taka opcja widnieje, to polecam siłownię. Raz odpręża, dwa można dać ujścia swoim emocją a trzy buduje nieźle ciało. ty raczej nie wygladasz jak osoba odwiedzajaca siłownię więc na twoim miejcu bym zamknął mordę i nie pouczał innych
DratilHelvete napisał: GosiaAurelia napisał: Hanaszka mówiłam że PMS, a jeżeli to meżczyzna bo też taka opcja widnieje, to polecam siłownię. Raz odpręża, dwa można dać ujścia swoim emocją a trzy buduje nieźle ciało. ty raczej nie wygladasz jak osoba odwiedzajaca siłownię więc na twoim miejcu bym zamknął mordę i nie pouczał innych
DratilHelvete napisał: GosiaAurelia napisał:
Hanaszka mówiłam że PMS, a jeżeli to meżczyzna bo też taka opcja widnieje, to polecam siłownię. Raz odpręża, dwa można dać ujścia swoim emocją a trzy buduje nieźle ciało. ty raczej nie wygladasz jak osoba odwiedzajaca siłownię więc na twoim miejcu bym zamknął mordę i nie pouczał innych
los lole je dowalil jak szczerbaty w suchary
a sie wyrobil jak gowno w betoniarce
oiom napisał: DratilHelvete napisał: GosiaAurelia napisał:
Hanaszka mówiłam że PMS, a jeżeli to meżczyzna bo też taka opcja widnieje, to polecam siłownię. Raz odpręża, dwa można dać ujścia swoim emocją a trzy buduje nieźle ciało. ty raczej nie wygladasz jak osoba odwiedzajaca siłownię więc na twoim miejcu bym zamknął mordę i nie pouczał innych
los lole je dowalil jak szczerbaty w suchary
a sie wyrobil jak gowno w betoniarce kolejny troglodyta o elokwencji piłki do ping ponga
kolejny troglodyta o elokwencji piłki do ping ponga
wiem ze sie tak czuje , zwlaszcza ze atakujesz tylko kobiety
matka ci cycka nie dala bo jej dupe ruskie kalmuki obrabialy
ze masz taki uraz i kompleksy
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.