Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Damian J Jan Maryjan Radek S ania721 monika1011 nowakowska (3443 niezalogowanych)
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
duska napisał:
Makaryna napisał:
Duska, a po co ci facet po 40-ce ?! Toz to jest zupelnie niuzyteczne !!! Nie dosc, ze zaczyna miec problemy w wiadomej sprawie, sfrustrowany, to jeszcze wydaje mu sie, ze jak znajdzie dziewczyne w wieku swojej corki, to mu cos wyjdzie

Lepiej, albo mlodszy, albo starszy... Taki mlodszy to jeszcze cos moze i zabawa do bialego rana, a taki starszy, to juz stracil nadzieje i jest bardziej stabilny psychicznie, czyli mozesz miec tzw. towarzysza do wyjscia ( kino, spacery, koncerty, wieczorne rozmowy przy kominku, itp).
Po co ci facet z ktorym bedziesz miala klopoty

No ale nie zrobilam ograniczenia wiekowego w gore tylko w dol wiec sprawa otwarta.
Mlodszy? a po co ? dzieci juz mam , wiec kolejne dziecko nie jest mi potrzebne

No co ty, nie badz taka eksyremalna, nie chodzilo mi o 16- latka, bo to i pod paragraf podchodzi
Ale taki 30-35 ... Nie wiecej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Makaryna napisał:
[quote]retier1 napisał:
Makaryna napisał:
Duska, a po co ci facet po 40-ce ?! Toz to jest zupelnie niuzyteczne !!! Nie dosc, ze zaczyna miec problemy w wiadomej sprawie, sfrustrowany, to jeszcze wydaje mu sie, ze jak znajdzie dziewczyne w wieku swojej corki, to mu cos wyjdzie

Lepiej, albo mlodszy, albo starszy... Taki mlodszy to jeszcze cos moze i zabawa do bialego rana, a taki starszy, to juz stracil nadzieje i jest bardziej stabilny psychicznie, czyli mozesz miec tzw. towarzysza do wyjscia ( kino, spacery, koncerty, wieczorne rozmowy przy kominku, itp).

sprawdziłaś już Makaryna

A co, "nozyce" sie odezwaly
Takie sa niestety realia
Oczywiscie, ze sprawdzilam, inaczej bym sie nie wypowiadala [/quote

ano bywa
to za którym razem trafiłaś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
retier1 napisał:
[quote]Makaryna napisał:
[quote]retier1 napisał:
Makaryna napisał:

sprawdziłaś już Makaryna

Takie sa niestety realia

ano bywa
to za którym razem trafiłaś [/quote]

Czy ja sie ciebie pytam, czy trafiasz, czy nie i czy chcesz trafic?
To moja sprawa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
heh : ) ja jestem ciut przed 40-tką, ale nie wydaje mi sie,zebym niebawem zaczął cierpiec jak stuknie mi 40 latek....
Ty sie zadajesz z nieodpowiednimi ludzmi po 40-e!
Gwarantuje ci,ze jak trafisz na normalnego, to juz nigdy nie wspomnisz o młodszym!
To najlepszy wiek dla faceta, pod kazdym wzgledem, a jak zuberka wyłomotac potrafi....
Wiec nie rób zgredow z fajnych czterdziestolatków, bo sie osmieszasz....
Powiem wiecej > faceci ca 40 lat są najbardziej porzadanymi kochankami, a jesli ty tego nie wiesz, tzn ze jestes jeszcze siksą, dla której sex to tylko fizyczne łomotanie......
Napisz jak dorosniesz i poznasz prawde jak jest....

PS: Byc moze trafił ci sie jakis podjechany lovelas, zapuszczony, zaniedbany i cienki bolek.....
Poniewaz na swoim przykładzie moge powiedziec, ze mój wacek stoi jak...... swinski ryjek

aaaaaaaaaaaaaaaaaa i koniecznie daj znac jak juz poczujesz co to orgazm!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
marianek napisał:
heh : ) ja jestem ciut przed 40-tką, ale nie wydaje mi sie,zebym niebawem zaczął cierpiec jak stuknie mi 40 latek....
Ty sie zadajesz z nieodpowiednimi ludzmi po 40-e!
Gwarantuje ci,ze jak trafisz na normalnego, to juz nigdy nie wspomnisz o młodszym!
To najlepszy wiek dla faceta, pod kazdym wzgledem, a jak zuberka wyłomotac potrafi....
Wiec nie rób zgredow z fajnych czterdziestolatków, bo sie osmieszasz....
Powiem wiecej > faceci ca 40 lat są najbardziej porzadanymi kochankami, a jesli ty tego nie wiesz, tzn ze jestes jeszcze siksą, dla której sex to tylko fizyczne łomotanie......
Napisz jak dorosniesz i poznasz prawde jak jest....

PS: Byc moze trafił ci sie jakis podjechany lovelas, zapuszczony, zaniedbany i cienki bolek.....
Poniewaz na swoim przykładzie moge powiedziec, ze mój wacek stoi jak...... swinski ryjek

aaaaaaaaaaaaaaaaaa i koniecznie daj znac jak juz poczujesz co to orgazm!

Wiesz, nie bede z toba polemizowac na temat twojgo przypadku, bo po prostu nie wiem i wiedziec nie chce
Wiem natomiast, ze faceci po 40 -ce zauwazaja (i nie tylko oni), ze nie sa juz 20-latkami.... I zaczynaja "cyrk" wokol zatrzymania czasu...... Po prostu ciezko im "przelknac", ze czas idzie ciagle do przodu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Aaaaaaaa jeszcze jedno Marianku: dziekuje za ta "sikse"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Makaryna napisał:
[quote]retier1 napisał:
[quote]Makaryna napisał:
retier1 napisał:
Makaryna napisał:

sprawdziłaś już Makaryna

Takie sa niestety realia

ano bywa

To moja sprawa

fakt...nie pytasz,ale ci powiem
nie mam potrzeby szukać póki co

przy okazji tak mi przeleciało przez głowe
...te panie co mają usuniętą macice ...to też już na boczny tor idą?

może i nie na miejscu...ale zastanowiło mnie to

jeśli ktoś sie poczuł urażony to przepraszam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
retier1 napisał:
[quote]Makaryna napisał:
[quote]retier1 napisał:
Makaryna napisał:
retier1 napisał:
Makaryna napisał:

sprawdziłaś już Makaryna

Takie sa niestety realia

ano bywa

To moja sprawa

Twoja wypowiedz jest po prostu niesmaczna i w bardzo zlym guscie. Popracuj troche nad soba jezeli chcesz sie wypowiadac publicznie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Makaryna napisał:
[quote]retier1 napisał:
[quote]Makaryna napisał:
retier1 napisał:
Makaryna napisał:
retier1 napisał:
Makaryna napisał:

sprawdziłaś już Makaryna

Takie sa niestety realia

ano bywa

To moja sprawa

Twoja wypowiedz jest po prostu niesmaczna i w bardzo zlym guscie. Popracuj troche nad soba jezeli chcesz sie wypowiadac publicznie....

właśnie stosuje się do sugesti optimusa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Makaryna napisał:

Wiesz, nie bede z toba polemizowac na temat twojgo przypadku, bo po prostu nie wiem i wiedziec nie chce
Wiem natomiast, ze faceci po 40 -ce zauwazaja (i nie tylko oni), ze nie sa juz 20-latkami.... I zaczynaja "cyrk" wokol zatrzymania czasu...... Po prostu ciezko im "przelknac", ze czas idzie ciagle do przodu [/quote]

Nie mam problemu z czasem, no moze troche za szybko leci podczas urlopu : )

Cisnie mi sie natomiast jedno pytanie > czy według ciebie, czas jest tylko i wyłacznie wrogiem męzczyzn, w tym przypadku po 40-ce ?
Co z kobietami, im nie przybywa lat, kg, zmarszczek,itp.......
Ja wyczytałem ostatnio, ze ponad 60% kobiet po trzydziestym roku zycia nie trzyma moczu.....
Wiec jesli wierząc w te brednie z tym moczem, to bardzo łatwo mozna uwierzyc i w twoje banialuki
jak łatwo mozna wprowadzic w bład osoby, które nigdy nie miały stycznosci z facetem po 40-tce(?)

Ładnie wiec przepros i wiecej nie przeginaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok