Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Reklama

Rata w Norwegii ju偶 od618kr

Sprawd藕 rat臋

Us艂uga realizowana przez DigiFinans.no | Priseksempel: Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Damian J Jan Maryjan Radek S ania721 monika1011 nowakowska (3694 niezalogowanych)
1672 Posty
Maniak
mr0331 napisa艂:
Witaj
sk膮d klikasz?
jestem po czterdziestce przystojny abstynent samotny a raczej az za a raczej normalny

Abstynent odpada w przedbiegach > kolezanka lubi pierdoln膮c!
Bo jakze w tym ciemnogrodzie bez % wytrzymac..... (?)
A ze przystojny kawa艂 drania, to widac go艂ym okiem

ps: napisz do kolezanki na pw i przestan skamlec jak burek pod p艂otem, za kt贸rym kreci sie fajna pudelka

Hilton > ja w szachy jestem naprawde niez艂y, niezle poruszam skoczkiem (potocznie koniem)
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(duska)
Pocz膮tkuj膮cy
marianek napisa艂:
mr0331 napisa艂:
Witaj
sk膮d klikasz?
jestem po czterdziestce przystojny abstynent samotny a raczej az za a raczej normalny

Abstynent odpada w przedbiegach > kolezanka lubi pierdoln膮c!
Bo jakze w tym ciemnogrodzie bez % wytrzymac..... (?)
A ze przystojny kawa艂 drania, to widac go艂ym okiem

ps: napisz do kolezanki na pw i przestan skamlec jak burek pod p艂otem, za kt贸rym kreci sie fajna pudelka

Hilton > ja w szachy jestem naprawde niez艂y, niezle poruszam skoczkiem (potocznie koniem)

ehh, marianek , marianek, no coz ,kazdy sadzi wedle swego.To ze ty lubisz procenty lykac to twoja sprawa i problem, ale to nie znaczy ze kazdy, by poradzic sobie z problemami musi sie uciekac do tejze metody.
Pozatym nie znasz mnie wiec nie masz pojecia co lubie, a czego nie lubie
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Maniak
duska napisa艂:
]

ehh, marianek , marianek, no coz ,kazdy sadzi wedle swego.To ze ty lubisz procenty lykac to twoja sprawa i problem, ale to nie znaczy ze kazdy, by poradzic sobie z problemami musi sie uciekac do tejze metody.
Pozatym nie znasz mnie wiec nie masz pojecia co lubie, a czego nie lubie [/quote]

Ciesze sie, ze masz dystans do siebie i moich zart贸w, kt贸re nie wszyscy ogaraniaj膮....

ja 艂ykam i owszem, ale nie dlatego, ze mam problemy i musze isc w %....
ja poprostu lubie napic sie dobrego alkoholu podczas wolnego weekendu, ale zebym sie szmaci艂 do upad艂ego, to juz nie......
Uwazam, ze picie na problemy nie jest dobre, bo one nien znikn膮 na dzien nastepny, a dojdzie do nicj kolejny > kac
ps: uwazam, ze jesli ktos pisze takie rzeczy (abstynent), to albo jest bardzo zdesperowany, zeby co艣 "pukn膮膰" a wtedy nie mysli g艂ow膮, albo jest po przejsciach i nie moze pic......
swiat na trzezwo jest do bani i ty powinnas o tym wiedziec
Mysle, ze lubisz jak kazda kobieta napic sie od czasu do czasu i zapomniec sie chocby na chwile.....

Nie mysl o mnie zle, bo nie zycze ci zle,a wrecz przeciwnie!
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(duska)
Pocz膮tkuj膮cy
marianek napisa艂:

Mysle, ze lubisz jak kazda kobieta napic sie od czasu do czasu i zapomniec sie chocby na chwile.....

[/quote]
Bledna teza.
Wiesz, alkohol tak jak i inne rzeczy sa dla ludzi, ale wszystko jest dla tych , ktorzy potrafia z tego madrze korzystac. I masz racje z tym, ze picie na umor poglebia problemy. Jest bol glowy, niemoc itp
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(duska)
Pocz膮tkuj膮cy
A i jeszcze jedno, tak naprawde, to swiat jest piekny, tylko ludzie czasem sa do d..
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Post贸w
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Duska, a po co ci facet po 40-ce ?! Toz to jest zupelnie niuzyteczne !!! Nie dosc, ze zaczyna miec problemy w wiadomej sprawie, sfrustrowany, to jeszcze wydaje mu sie, ze jak znajdzie dziewczyne w wieku swojej corki, to mu cos wyjdzie

Lepiej, albo mlodszy, albo starszy... Taki mlodszy to jeszcze cos moze i zabawa do bialego rana, a taki starszy, to juz stracil nadzieje i jest bardziej stabilny psychicznie, czyli mozesz miec tzw. towarzysza do wyjscia ( kino, spacery, koncerty, wieczorne rozmowy przy kominku, itp).
Po co ci facet z ktorym bedziesz miala klopoty
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(duska)
Pocz膮tkuj膮cy
Makaryna napisa艂:
Duska, a po co ci facet po 40-ce ?! Toz to jest zupelnie niuzyteczne !!! Nie dosc, ze zaczyna miec problemy w wiadomej sprawie, sfrustrowany, to jeszcze wydaje mu sie, ze jak znajdzie dziewczyne w wieku swojej corki, to mu cos wyjdzie

Lepiej, albo mlodszy, albo starszy... Taki mlodszy to jeszcze cos moze i zabawa do bialego rana, a taki starszy, to juz stracil nadzieje i jest bardziej stabilny psychicznie, czyli mozesz miec tzw. towarzysza do wyjscia ( kino, spacery, koncerty, wieczorne rozmowy przy kominku, itp).

No ale nie zrobilam ograniczenia wiekowego w gore tylko w dol wiec sprawa otwarta.
Mlodszy? a po co ? dzieci juz mam , wiec kolejne dziecko nie jest mi potrzebne
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksi艅ski igrek
(retier1)
Maniak
Makaryna napisa艂:

sprawdzi艂a艣 ju偶 Makaryna
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Post贸w

(jasta102)
Maniak
informuj o post臋pach
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Post贸w
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
retier1 napisa艂:
Makaryna napisa艂:

sprawdzi艂a艣 ju偶 Makaryna

A co, "nozyce" sie odezwaly
Takie sa niestety realia
Oczywiscie, ze sprawdzilam, inaczej bym sie nie wypowiadala
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok