Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Damian J Jan Maryjan Radek S ania721 monika1011 nowakowska (3443 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
mr0331 napisał:
Witaj
skąd klikasz?
jestem po czterdziestce przystojny abstynent samotny a raczej az za a raczej normalny

Abstynent odpada w przedbiegach > kolezanka lubi pierdolnąc!
Bo jakze w tym ciemnogrodzie bez % wytrzymac..... (?)
A ze przystojny kawał drania, to widac gołym okiem

ps: napisz do kolezanki na pw i przestan skamlec jak burek pod płotem, za którym kreci sie fajna pudelka

Hilton > ja w szachy jestem naprawde niezły, niezle poruszam skoczkiem (potocznie koniem)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(duska)
Początkujący
marianek napisał:
mr0331 napisał:
Witaj
skąd klikasz?
jestem po czterdziestce przystojny abstynent samotny a raczej az za a raczej normalny

Abstynent odpada w przedbiegach > kolezanka lubi pierdolnąc!
Bo jakze w tym ciemnogrodzie bez % wytrzymac..... (?)
A ze przystojny kawał drania, to widac gołym okiem

ps: napisz do kolezanki na pw i przestan skamlec jak burek pod płotem, za którym kreci sie fajna pudelka

Hilton > ja w szachy jestem naprawde niezły, niezle poruszam skoczkiem (potocznie koniem)

ehh, marianek , marianek, no coz ,kazdy sadzi wedle swego.To ze ty lubisz procenty lykac to twoja sprawa i problem, ale to nie znaczy ze kazdy, by poradzic sobie z problemami musi sie uciekac do tejze metody.
Pozatym nie znasz mnie wiec nie masz pojecia co lubie, a czego nie lubie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
duska napisał:
]

ehh, marianek , marianek, no coz ,kazdy sadzi wedle swego.To ze ty lubisz procenty lykac to twoja sprawa i problem, ale to nie znaczy ze kazdy, by poradzic sobie z problemami musi sie uciekac do tejze metody.
Pozatym nie znasz mnie wiec nie masz pojecia co lubie, a czego nie lubie [/quote]

Ciesze sie, ze masz dystans do siebie i moich zartów, które nie wszyscy ogaraniają....

ja łykam i owszem, ale nie dlatego, ze mam problemy i musze isc w %....
ja poprostu lubie napic sie dobrego alkoholu podczas wolnego weekendu, ale zebym sie szmacił do upadłego, to juz nie......
Uwazam, ze picie na problemy nie jest dobre, bo one nien znikną na dzien nastepny, a dojdzie do nicj kolejny > kac
ps: uwazam, ze jesli ktos pisze takie rzeczy (abstynent), to albo jest bardzo zdesperowany, zeby coś "puknąć" a wtedy nie mysli głową, albo jest po przejsciach i nie moze pic......
swiat na trzezwo jest do bani i ty powinnas o tym wiedziec
Mysle, ze lubisz jak kazda kobieta napic sie od czasu do czasu i zapomniec sie chocby na chwile.....

Nie mysl o mnie zle, bo nie zycze ci zle,a wrecz przeciwnie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(duska)
Początkujący
marianek napisał:

Mysle, ze lubisz jak kazda kobieta napic sie od czasu do czasu i zapomniec sie chocby na chwile.....

[/quote]
Bledna teza.
Wiesz, alkohol tak jak i inne rzeczy sa dla ludzi, ale wszystko jest dla tych , ktorzy potrafia z tego madrze korzystac. I masz racje z tym, ze picie na umor poglebia problemy. Jest bol glowy, niemoc itp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(duska)
Początkujący
A i jeszcze jedno, tak naprawde, to swiat jest piekny, tylko ludzie czasem sa do d..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Duska, a po co ci facet po 40-ce ?! Toz to jest zupelnie niuzyteczne !!! Nie dosc, ze zaczyna miec problemy w wiadomej sprawie, sfrustrowany, to jeszcze wydaje mu sie, ze jak znajdzie dziewczyne w wieku swojej corki, to mu cos wyjdzie

Lepiej, albo mlodszy, albo starszy... Taki mlodszy to jeszcze cos moze i zabawa do bialego rana, a taki starszy, to juz stracil nadzieje i jest bardziej stabilny psychicznie, czyli mozesz miec tzw. towarzysza do wyjscia ( kino, spacery, koncerty, wieczorne rozmowy przy kominku, itp).
Po co ci facet z ktorym bedziesz miala klopoty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(duska)
Początkujący
Makaryna napisał:
Duska, a po co ci facet po 40-ce ?! Toz to jest zupelnie niuzyteczne !!! Nie dosc, ze zaczyna miec problemy w wiadomej sprawie, sfrustrowany, to jeszcze wydaje mu sie, ze jak znajdzie dziewczyne w wieku swojej corki, to mu cos wyjdzie

Lepiej, albo mlodszy, albo starszy... Taki mlodszy to jeszcze cos moze i zabawa do bialego rana, a taki starszy, to juz stracil nadzieje i jest bardziej stabilny psychicznie, czyli mozesz miec tzw. towarzysza do wyjscia ( kino, spacery, koncerty, wieczorne rozmowy przy kominku, itp).

No ale nie zrobilam ograniczenia wiekowego w gore tylko w dol wiec sprawa otwarta.
Mlodszy? a po co ? dzieci juz mam , wiec kolejne dziecko nie jest mi potrzebne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Makaryna napisał:

sprawdziłaś już Makaryna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
informuj o postępach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
retier1 napisał:
Makaryna napisał:

sprawdziłaś już Makaryna

A co, "nozyce" sie odezwaly
Takie sa niestety realia
Oczywiscie, ze sprawdzilam, inaczej bym sie nie wypowiadala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok