blondynką jestem owszem

i bardzo się z tego cieszę bo do twarzy mi w tym kolorze włosów ! Tobie też bym radziła pomyśleć o bardziej twarzowym kolorze

Ty chyba nie masz całymi dniami co ze sobą robić, niestety nie każdy z nas może być na utrzymaniu państwa

niektórzy muszą pracować, a wolne chwile fajnie jest również spędzać z drugą połówką

więc stąd wyszła ta propozycja zorganizowania DODATKOWYCH wspólnych spotkań w mieszanym gronie

mówisz że założycielka tematu to " blondynka" . Wiesz lepiej być blondynką niż wredną małpą dla np : bdb

nie masz umiaru, wyczucia smaku i za grosz szacunku do innych

Jak najbardziej masz prawo pisać co się Tobie żywnie podoba, aczkolwiek uważam, że tak chamską wypowiedź jaką napisałaś ostatnio trzeba tępić

Oczywiście nie miałam zamiaru ingerować w środowe czy sobotnie kawki

to powtarzam bo widzę nie rozumiesz małymi literami - SPOTKANIA MIESZANE MOGŁYBY ODBYWAĆ SIĘ DODATKOWO , JEŚLI SĄ CHĘTNE OSOBY, a facetów dlaczego miałoby się nie zachciewać? mamy fajnych partnerów, z którymi róWnież lubimy spędzać czas ,więc o co Tobie kochana chodzi

Dziwne, że Ty chcesz odseparować się od swojego wybranka

My jako MŁODZI I PEŁNI ŻYCIA LUDZIE mamy ochotę gdzieś wyskoczyć a nie gnić przed TV i jeść pizze

Dziękuję