Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Tylko ten watek zyje... no ale to nie zmienia faktu ze jest dla babeczek..
Pisac kazdy moze ale na spotkanie to raczej nie licz-absolutnie poki co nie pasujesz do towarzystwa
Zawsze mozesz zalozyc taki sam ale w meskim tonie,polecam-moze tez zatetni zyciem..poki co pozostaje ci sie nudzic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...jeszcze

nie tak dawno

mozna bylo znalezc matke,ojca,brata albo siostre (i/lub dalsza rodzine)

przez polski czerwnony krzyz

moze sprobuj poszukac kolezanki

przez norweski rode kors

powodzenia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
jeśli krawcowa to słucham, a jeśli spotkanie w środe to nie ma chętnych .... w sobote się spotykamy ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(LuSii)
Stały Bywalec
...ja się pisze ... ale na soboteee
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
ja tez sie pisze na sobotę ale w adidasach ....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty
Dorota A
(Apenandi)
Początkujący
Drogi bdb jako założycielka tego tematu na forum jestem oburzona reakcją poniektórych osób odnośnie Twojej osoby nie zniechęcaj się, wiadomo że ludzie mieszkający daleko od swojego rodzinnego domu poszukują przyjaciół, koleżanek, drugiej połowy wszędzie i ja Cię świetnie rozumiem Dlatego warto byłoby pomyśleć nad REFORMOWANIEM się i być może czasem zmienić i urozmaicić babskie spotkania na spotkania w mieszanym gronie Przecież my kobiety mamy swoich mężczyzn, są i osoby wolne więc fajnie byłoby móc spotykać się w większym gronie bo niedługo przesiadywanie w centrum Strommen na kawce zrobi się nudne, i co wtedy? ŻADNA Pani nie przyjdzie a wtedy nie będzie ani koleżanek, ani kawki a tym bardziej ani kolegów Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty
Dorota A
(Apenandi)
Początkujący
A poza tym drogie Panie jesteśmy młode, pełne życia i chyba warto poznawać nowych ludzi a nie zamykać się w gronie jajników myślę, że i nasze połówki też czasem wyszłyby do ludzi ( mój mężuś na pewno ) Przecież życie nie polega na zamykaniu się w ciasnym gronie oczywiście wiadomo, że nie musicie się ze mną zgodzić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
Apenandi napisał:
Drogi bdb jako założycielka tego tematu na forum jestem oburzona reakcją poniektórych osób odnośnie Twojej osoby nie zniechęcaj się, wiadomo że ludzie mieszkający daleko od swojego rodzinnego domu poszukują przyjaciół, koleżanek, drugiej połowy wszędzie i ja Cię świetnie rozumiem Dlatego warto byłoby pomyśleć nad REFORMOWANIEM się i być może czasem zmienić i urozmaicić babskie spotkania na spotkania w mieszanym gronie Przecież my kobiety mamy swoich mężczyzn, są i osoby wolne więc fajnie byłoby móc spotykać się w większym gronie bo niedługo przesiadywanie w centrum Strommen na kawce zrobi się nudne, i co wtedy? ŻADNA Pani nie przyjdzie a wtedy nie będzie ani koleżanek, ani kawki a tym bardziej ani kolegów Pozdrawiam

Brawo dla tej Pani. W końcu jakiś mężczyzna w tym zacnym gronie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...no,no

tylko wez to teraz

wytlumacz,takiej np:

twardoglowej saandrze