Prezydent_elekt napisał:
jasta102 napisał:
Prezydent_elekt napisał:
jasta102 napisał:
OliwiaMackowiak napisał:
Nie mam zamiaru dyskutowac z Toba, bo szkoda mi czasu,
polska kobieto
brwi już masz na Mongołkę
jeszcze dziubek i czerwone wary
Jesteś bezczelny, daj kobiecie spokój, widzisz przecież, że z prowincji.
nie jestem rasistą, i nie dyskryminuję ludzi z racji na ich wykształcenie, miejsce pochodzenia i poglądy
Znaczna liczba ciemniaków pochodzi z wiosek i małych miasteczek. Zapewne bywają wyjątki, które potwierdzają regułę.
odrobina znajomości historii też by się na coś zdała w życiu
chociażby dla własnej satysfakcji
podrugowojenna ludność w miastach polskich to głównie najgorszy i najbiedniejszy element wsiowy z przedwojennych Polsk b i c
granatami oderwany przez komunę od soch, cepów i sierpów
gdzie i ojciec jakiegoś tam Dudy z Bieszczad profesorem został, albo i Kaczyńskiego z ch wie gdzie wykładowcą na Politechnice Warszawskiej
reasumując
ten z miasta to w pierwszym, drugim, a najdalej trzecim pokoleniu śwańc, dziad sakramęcki, cham pańszczyźniany i prostak
poza oczywiście drobnymi wyjątkami uświęcającymi regułę
jasta102 napisał:
Prezydent_elekt napisał:
jasta102 napisał:
OliwiaMackowiak napisał:
Nie mam zamiaru dyskutowac z Toba, bo szkoda mi czasu,
polska kobieto
brwi już masz na Mongołkę
jeszcze dziubek i czerwone wary
Jesteś bezczelny, daj kobiecie spokój, widzisz przecież, że z prowincji.
nie jestem rasistą, i nie dyskryminuję ludzi z racji na ich wykształcenie, miejsce pochodzenia i poglądy

Znaczna liczba ciemniaków pochodzi z wiosek i małych miasteczek. Zapewne bywają wyjątki, które potwierdzają regułę.
odrobina znajomości historii też by się na coś zdała w życiu
chociażby dla własnej satysfakcji
podrugowojenna ludność w miastach polskich to głównie najgorszy i najbiedniejszy element wsiowy z przedwojennych Polsk b i c
granatami oderwany przez komunę od soch, cepów i sierpów
gdzie i ojciec jakiegoś tam Dudy z Bieszczad profesorem został, albo i Kaczyńskiego z ch wie gdzie wykładowcą na Politechnice Warszawskiej
reasumując
ten z miasta to w pierwszym, drugim, a najdalej trzecim pokoleniu śwańc, dziad sakramęcki, cham pańszczyźniany i prostak
poza oczywiście drobnymi wyjątkami uświęcającymi regułę