Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

prosze o pomoc szukam otwartego przedszkola - Norwegia

Czytali temat:
agata laskowska (538 niezalogowanych)
6 Postów
Wiking
witam poszukuje mam z dziecmi kawe spotkanie z dziecmi ponieważ mam w domu synka który bardzo się nudzi ma 4latka niemamy zbyt wiele znajomych z dziecmi w podobnym wieku przeważnie same pary lub z dużymi dziecmi mam z nim problem ponieważ cały czas wypytuje o dzieci, myslalam o otwartym przedszkolu mieszkamy w skjeten gdzies w okolicach jestem mobilna wiec mogłabym dojeżdzaac niema problemu proszę o dane do jakiegoś z takich przedszkoli może kos tam już chodzi byłoby raźniej mojemu dziecku ktoś juz pisal o przedszkolu w lorenskog fjelhamar lilestrom ale nic konkretnego ponieważ niewien na jakich zasadach funkcjonuje i gdzie się znajduje nie mogę tam dojechać i zapytać proszę o pomoc zależy mi może bylo byto jakies rozwiązanie dla nas naprawde proszę o jakas wiadomości pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
adella napisał:
witam poszukuje mam z dziecmi kawe spotkanie z dziecmi ponieważ mam w domu synka który bardzo się nudzi ma 4latka niemamy zbyt wiele znajomych z dziecmi w podobnym wieku przeważnie same pary lub z dużymi dziecmi mam z nim problem ponieważ cały czas wypytuje o dzieci...Jak zwykle alienska Paranoja ! .
Dziecko i kawka ..
.

Za pracę się weź Nierobie ... !
---
DZIECKO CZTERY LATA , a gamoństwo kisi go w domu , bez kontaktu z rówieśnikami .
Za Półtora roku , pójdzie do szkoły i będzie jak DOWN ... .
Nie kumaty w Norweskim .
---
To , że sobie sama krzywdę robisz , to pies cię Oszczał ...!
---
Jednak , dlaczego własnym lenistwem , robisz krzywdę dziecku , to tego nie mogę Nijak zrozumieć .
---
Trzeba to zgłosić do >BV< , że się psychicznie , znęcasz nad własnym Dzieckiem .
---
Otwarte przedszkole jest pomocne , jak się zna język Norweski i dziecko , potrafi już się z innymi komunikować bezstresowo .
---
Takie przedszkole nie różni się niczym od zwykłego placu zabaw , dla dzieci na osiedlu , poza tym , że można wejść do środka do ubikacji ... , oraz poklachać z innymi , również przygłupimi matkami ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
651 Postów
Karol Pitek
(karol3) Online
Wyjadacz
zapisz chłopaka do przedszkola. to nie kosztuje znowu jakichś koszmarnych pieniędzy. może np. chodzić 2-3 razy w tygodniu, jak Was nie stać. Spróbuj, dla dziecka to bardzo ważne żeby miało kolegów, a jak języka trochę liźnie to mu też nie zaszkodzi.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
651 Postów
Karol Pitek
(karol3) Online
Wyjadacz
o widzę że Gabriel był bardziej bezpośredni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
złóż juz wniosek o przedszkole na przyszły rok tz od wrzesnia,bo robisz dziecku bardzo wielką krzywdę trzymajac go w domu...nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie dzieci potrafia być okrutne oczywiście nie zdajac sobie z tego sprawy dla dzieci,które mówia w innym języku a nie rozumieją go ani on ich...no chyba ze nie będziesz tu mieszkała w przyszłym roku...za dwa lata musi isć do pierwszej klasy...i jeśli w szkole powiesz,ze mieszkasz tu ze 3 lata i dziecko nie uczęszczało do przedszkola i przez to nie zna języka to możesz miec problemy...nawet jesli ukryjesz fakt,ze mieszkasz długo to i tak się wyda...ja mam dwójke w tym roczniaka i śmiga do przedszkola 3 razy w tygo bo ja tak akurat teraz pracuję a mała cały tydzień...nie chce mały chodzic,ale póżniej szczęsliwy wraca...mała ma 3 i 5 m-cy i operuje dwoma jęz...integruj się i dziecko to łatwiej ci będzie tu zyc i jemu...nie będziesz się nudzic,jak nie masz ochoty pracowac i dziecko znajdzie kolegów...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok