Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Maciej Tkaczyk Official konto Używane :) xd Hs Agnieszka Sobczak Marcin Be Patrycja Ciszewska Nikolai Stefani Arkadiusz Szczypkowski Marta Małecka Adrianna Grzeszczyk Agathe Braun (6916 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
mam na mysli, ze wszystko co pomaga i nas upiększa jest bardzo porzadane,

to sobie jeszcze pawie piorko w d.... wetknij tez cie upiekszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
taaaa..słyszałam to już kiedyś, na lekcjach łaciny w liceum nasza nauczycielka zwykła tak mawiac do wymalowanych dziewczyn ;P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
marcemil napisał:
taaaa..słyszałam to już kiedyś, na lekcjach łaciny w liceum nasza nauczycielka zwykła tak mawiac do wymalowanych dziewczyn ;P

nie ma się z czego śmiać ,widać że nic z lekcji nie wyniosłaś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
Oj wyniosłam bardzo dużo moja droga, po ukończeniu odpowiednich szkół nawet dostałam papiery na nauczanie łaciny zresztą z panią od łaciny utrzymuje sporadyczny kontakt do dziś, uważam że bardzo dobrze robiła goniąc nas, my za to młoda i gniewne manifestowałyśmy swoje dojrzewanie ( u mnie to było czaro, czarno wszędzie, paznokcie, sine szminki itp - haahaha było wesoło)

Poza tym, jakbyś nie zauważyła, ostatnia wymiana poglądów była lekko sarkastyczna i pół serio...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
p.s. do dziś jest to mój ulubiony język obcy polecam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Karolina Fruczała
(karolkala)
Wiking
Depresja na emigracji to straszna rzecz. Sama takie coś przeżyłam kilka miesięcy temu i nikomu nie polecam szukać pomocy w Norwegii, gdy się nie zna dobrze języka. Dla mnie ratunkiem okazała się pomoc, którą znalazłam w internecie. W sieci można łatwo znaleźć wiele różnego rodzaju psychologów internetowych, jak chociażby meritum.sos.pl czy coś podobnego. Wystarczy poszukać w wyszukiwarce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
BIZI to ze jesteś z rodzina na stałe nie robi z ciebie polonorka
Można przyjeżdżać na wczasy i srac na Polskę i Polaków żeby zdobyć ten tytuł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Roman Sabiat
(sabiat)
Początkujący
Kasia8885 napisał:
... Myslimy o powrocie i spróbowac jeszcze raz odnaleźc sie w tym kraju.
To najlepsze co możesz zrobić dla męża i dzieci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok