Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Magda lena anakondaa Jakaś tam (12299 niezalogowanych)
103 Posty
Pawel K.
(paco)
Początkujący
mozna by odpalic mu msconfig i wylaczyc raz na zawsze zbedne programy startujace z systemem, szybko i bezbolesnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
paco napisał:
mozna by odpalic mu msconfig i wylaczyc raz na zawsze zbedne programy startujace z systemem, szybko i bezbolesnie

Swego czasu tak porobilem, poswiecilem na to pol dnia. I teraz pytanko /bo nie wiem/, co sie dzieje, po ilus tam aktualizacjach systemu? Czy nie trzeba zrobic ponownego remanentu w msconfig...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Przepraszam bardzo, ale
ALE TACY PAŃSTWO JAK Cyganeczka, Dino, Kowalski... zamulacie mi mój watek!! To jest dział tematów technicznych. A jak nazwa wskazuje, bo jeszcze z podstawówki pamiętam ptrzedmiot "praca - technika" , tu sie robi na drutach szalik, szydełkuje sie albo robi karmnik dla ptaków. A nie jakies gadanie o komputerach, defragmentacji itp.
Ja was moge zdefragmentowac tak, ze az Kowalski bedzie miał problem egzystencjalny.

Tak wiec nie zamulamy,nie zamulamy, nie zamulamy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Hilton napisał:
Przepraszam bardzo, ale
ALE TACY PAŃSTWO JAK Cyganeczka, Dino, Kowalski... zamulacie mi mój watek!! To jest dział tematów technicznych. A jak nazwa wskazuje, bo jeszcze z podstawówki pamiętam ptrzedmiot "praca - technika" , tu sie robi na drutach szalik, szydełkuje sie albo robi karmnik dla ptaków. A nie jakies gadanie o komputerach, defragmentacji itp.
Ja was moge zdefragmentowac tak, ze az Kowalski bedzie miał problem egzystencjalny.

I przepraszamy, przepraszamy , przepraszamy...... (ja,ja,ja przepraszam, juz znikam Hilton)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
Przepraszam bardzo, ale
ALE TACY PAŃSTWO JAK Cyganeczka, Dino, Kowalski... zamulacie mi mój watek!! To jest dział tematów technicznych. A jak nazwa wskazuje, bo jeszcze z podstawówki pamiętam ptrzedmiot "praca - technika" , tu sie robi na drutach szalik, szydełkuje sie albo robi karmnik dla ptaków.

...no i jeszcze drinki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kowalski10 napisał:
Hilton napisał:
Przepraszam bardzo, ale
ALE TACY PAŃSTWO JAK Cyganeczka, Dino, Kowalski... zamulacie mi mój watek!! To jest dział tematów technicznych. A jak nazwa wskazuje, bo jeszcze z podstawówki pamiętam ptrzedmiot "praca - technika" , tu sie robi na drutach szalik, szydełkuje sie albo robi karmnik dla ptaków.

...no i jeszcze drinki

O! Drinki... mozesz zrobić, chetnie sie napijemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Kowalski10 napisał:
paco napisał:

Swego czasu tak porobilem, poswiecilem na to pol dnia. I teraz pytanko /bo nie wiem/, co sie dzieje, po ilus tam aktualizacjach systemu? Czy nie trzeba zrobic ponownego remanentu w msconfig...

Nie trzeba, chyba że doinstalujesz w międzyczasie jakieś programy zapychające system. Zalecam dość ostrożne i rozważne korzystanie z msconfig, można wyłączyć o jeden proces za dużo .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
Przepraszam bardzo, ale

Zgłoś do moderatora .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
Kowalski10 napisał:
Hilton napisał:
Przepraszam bardzo, ale

...no i jeszcze drinki

O! Drinki... mozesz zrobić, chetnie sie napijemy

Eh, dzieci dzieci. Tylko wodka i pieprzenie w glowie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Dino napisał:
Kowalski10 napisał:
paco napisał:

Nie trzeba, chyba że doinstalujesz w międzyczasie jakieś programy zapychające system. Zalecam dość ostrożne i rozważne korzystanie z msconfig, można wyłączyć o jeden proces za dużo .

Wiem, robilem to na podstawie bardzo szczegolowego opisu dla polamatorow /jak ja/, znalezionego gdzies na forum komputerowym.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok