Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Magda lena anakondaa Jakaś tam (12299 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
A to jest ten sam karaluch co był w mieszkaniu u profesora Dąb-Rozwadowskiego?? Bo jak tak, t znaczy ze zdechł ze starosci

Alternatywy 4...wygoglowalem i wiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
A to jest ten sam karaluch co był w mieszkaniu u profesora Dąb-Rozwadowskiego?? Bo jak tak, t znaczy ze zdechł ze starosci

Nie,to był prywatny karaluch Kowalskiego...i nie wytrzymał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Ciekawe gdzie to nasza Cyganeczka sie podziewa... biedactwo musialo zmienic fotke bo towarzystwo wylo pod oknami...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Kowalski10 napisał:
Ciekawe gdzie to nasza Cyganeczka sie podziewa... biedactwo musialo zmienic fotke bo towarzystwo wylo pod oknami...

Cyganka prosila wcześniej o pomoc w sprawie komputera i cisza, no ale tak , tak..... jesteście bardzo zajęci rozumiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
cyganka napisał:
Kowalski10 napisał:

Cyganka prosila wcześniej o pomoc w sprawie komputera i cisza, no ale tak , tak..... jesteście bardzo zajęci rozumiem

Ja nie mam czegos takiego. Moze to zalezy od przegladarki? Co masz? Ja mam Mozille.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Kowalski10 napisał:
cyganka napisał:
Kowalski10 napisał:

Ja nie mam czegos takiego. Moze to zalezy od przegladarki? Co masz? Ja mam Mozille.

ja rownież mam Mozille, tylko ,że komputer juz grat nie wiem, moze to ma jakieś znaczenie? ale nie ważne pomęczę się trochę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
cyganka napisał:
Kowalski10 napisał:
cyganka napisał:
Kowalski10 napisał:

ja rownież mam Mozille, tylko ,że komputer juz grat nie wiem, moze to ma jakieś znaczenie? ale nie ważne pomęczę się trochę

ale Ty masz jakies polecenia, ktorych u mnie nie ma. Teraz nacisnalem na CYTUJ i pisze. Zeby wyslac mam pod ramka przycisk DALEJ. I to naciskam. Potem wraca samo do watku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Żeby nie było że wszyscy źli i nie pomogą
Firefox tak ma czasem że gubi sesje, aby się odnaleźć musi przesyłać dane ponownie.
Po prostu Cyganka wciskaj prześlij ponownie i wtedy przeglądarka znajdzie drogę do forum.
Najczęściej tak się dzieje jak zbyt długo się pisze post.
Polecam Operę, ma najmniej błędów i dziur, można się łatwo przestawić z firefox-a
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Kowalski10 napisał:
cyganka napisał:
Kowalski10 napisał:
cyganka napisał:
Kowalski10 napisał:

ale Ty masz jakies polecenia, ktorych u mnie nie ma. Teraz nacisnalem na CYTUJ i pisze. Zeby wyslac mam pod ramka przycisk DALEJ. I to naciskam. Potem wraca samo do watku.

Jak klikam ,,Dalej,, to u mnie póżniej samo nie wraca do wątku , tylko wyskakuje jakas ramka w ktorej pisze ,,przeslij ponownie,, lub ,,anuluj,,nie potrafie tego inaczej wytłumaczyć, ale jest jak jest ,ok dziekuję za zainteresowanie dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
cyganka napisał:
I proszę jeszcze o pomoc w takiej sprawie , po napisaniu posta chce wrócić na forum i wyskakuje mi ,, przeslij ponownie,, jezeli w to kliknę , to chyba wyjdą podwójne takie same posty, naciskając w krzyżyk tez nie moge wrócić,bo znowu mi wyskakuje,,przeslij ponownie,, i tak w kółko,,
Wtedy zamykam stronę i wchodzę na nowo , taka jestem ciapa

Brak czasu . Zamiast zamykać, cofnij się do strony sprzed pisania postu i odśwież ją. Dlaczego tak masz, nie wiem, sprawdź czy masz aktualną wersję przeglądarki, fusy z herbaty itp. . Komputery są równie nieprzewidywalne jak ludzie . Ja używam Opery i jakoś to działa, chociaż na jævla Vista trochę kuleje, ale na XP hula .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok