Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
Nie umiem odpowiedziec,poniewaz w Oslo jadlam obiad za wyzsza sume niz 200 nok wiec sie nie wypowiadam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
200nok za obiad i piwo??!!! hahhahahaha człowieku stań na nogi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
1000 mozemy porozmawiac ale nie 200
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
marcin sz
(kaacpeer)
Wiking
gregory.. to chybaa troche malo jak na norweskie warunki... obiad za 100-170 znajdziesz na grønlandzie. polecam Istambul nr 1 jak dla mnie jesli chodzi o proporcje ilosc/jakosc/cena.... piwa nie sprzedaja tam... obok niego jest jakas indyjska w miare ok i z piwem.. bierz kingfishera bo reszta to woda....
ps.. niektory sie nudzi tutaj ze wlasnymi bezsensownymi uwagami nic nie majacymi wspolnego z tematem zasmiecaja forum i kradna czas innym...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Eugeniusz Mocny
(Misiek91)
Wiking
Napisałem taką cene bo nigdy tu nigdzie nie byłem i nie mam pojęcia ile muszę zapłacić za np jakąś rybe. Może Wy też nie wiecie bo żadnej konkretniej restauracji knajpy czy baru z fajnym klimatem nie podaliście. Mówisz 1000 koron no ok czyli nigdzie nie zjem za mniejszą cenę tak? A bar jakiś znacie czy piwo też od 500 koron i w górę?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Eugeniusz Mocny
(Misiek91)
Wiking
Dzięki wielkie z jedną konkretną odpowiedź. Jak widać są jeszcze normalni ludzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(MartinXXX)
Wiking
Sorry ten komentarz był dla J.MK.J
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Lucas Lucas
(LucasName)
Wiking
jesli lubisz tajskie jedzenie (kucharze Tajowie), to polecam Bangkok Thai Mat & Take Away, za Pad Thaia, zapłacisz ze 120NOK...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
chyba udało się ja przepedzic a opis sytuacji 1 klasa trzeba przyznać postarales się
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Lucas Lucas
(LucasName)
Wiking
a co do piwa, fajny klimat w Beer Palace na Aker Brygge jak znasz hasło to kupisz tam browara za 60 NOK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok