Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(8060 niezalogowanych)
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
Makaryna napisał:

Jak dla mnie, to mozecie chlopaki kontynuowac w tym stylu

Przyjemnie jest sobie poczytac, jak mozna sobie "nawrzucac" uzywajac "milej dla ucha" formy

Jak się okazuje, adwersarzy nie brakuje, również tych co władać orężem języka potrafią
Niemniej jednak nie jest to celem przewodnim; niekończące się dywagacje, podniosłością swoją majestat korony przysłaniające... lecz gdy na co dzień człowiek obcuje wśród ludzi których język ojczysty nie odmienia się przez przypadki a i stopniowania brak, ma ochotę z rodakami porozmawiać, a tu tylko, cyt: "weź kurwa spierdalaj!!! co za noras jebany, widziałeś chuja, zara mu chyba zajebe, te, kurwa skalniaku, co się gapisz"
Więc jak już piszę coś tutaj... to oprócz przekazu informacji chcę mieć również przyjemność z komunikowania się ojczystym językiem w jego pełnej krasie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
kuurc napisał:
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? (..)

Zupełnie na marginesie, czy tu działa jakiś moderator???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Sebastian20 Sebastian20
(Puszczyk2009)
Wiking
Święta prawda co mówisz.polak polakowi w norwegi wróg.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
AdamAleksanderNowak napisał:
kuurc napisał:
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? (..)

Zupełnie na marginesie, czy tu działa jakiś moderator???

dziala.... po norwesku troche... ale dziala... nie boj nic.... mnie ten tyoek przeszkadza tyle ile jakis zul na ulicy. po prostu mijam i ide dalej... co sie tak spinasz??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Yatsek napisał:...dziala.... po norwesku troche... ale dziala... nie boj nic.... mnie ten tyoek przeszkadza tyle ile jakis zul na ulicy. po prostu mijam i ide dalej... co sie tak spinasz??
Widzisz Jacku ... to taki Uczony Pan , któremu przeszkadza Polska Policja , Prokuratura , Sądy ... ponieważ to Jest JEGO krzywda . ... BO PAN PIES....
---
Jednak Sam , też szuka takiego PANA PSA ... wszak Moderator , to też taka sobie policja Forumowa ...
TERAZ TO Panu Adamowi AN ...to nie będzie przeszkadzać , że Pies Przywali Wirtualną Pałą i być może Wyeliminuje trolla na zawsze ...
---
Teraz to ten Pan Pies ...jest jak najbardziej .........
---
Ech ... miałem jechać nade Fiord-Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Yatsek napisał:
...mnie ten tyoek przeszkadza tyle ile jakis zul na ulicy.
po prostu mijam i ide dalej...

Mnie to po prostu BAWI!

Skoro ma tyle energii,
to niech pisze!

Dobra strona tego pisania rowniez jest,
przypomina mi jaka jestem LENIWA i OPIESZALA
w nauce Norweskiego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Yatsek napisał:...dziala.... po norwesku troche... ale dziala... nie boj nic.... mnie ten tyoek przeszkadza tyle ile jakis zul na ulicy. po prostu mijam i ide dalej... co sie tak spinasz??
Widzisz Jacku ... to taki Uczony Pan , któremu przeszkadza Polska Policja , Prokuratura , Sądy ... ponieważ to Jest JEGO krzywda . ... BO PAN PIES....
---
Jednak Sam , też szuka takiego PANA PSA ... wszak Moderator , to też taka sobie policja Forumowa ...
TERAZ TO Panu Adamowi AN ...to nie będzie przeszkadzać , że Pies Przywali Wirtualną Pałą i być może Wyeliminuje trolla na zawsze ...
---
Teraz to ten Pan Pies ...jest jak najbardziej .........
---
Ech ... miałem jechać nade Fiord-Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................

Miałeś jechać nad fiord

Ojcze Gabryjelu że się tak zwrócę, to że chciałbym aby policja działała należycie to chyba normalne... może masz to szczęście że w Twoich czasach spotykał Cię tylko dobroduszny milicjant z psem Cywilem ale ja mam inne doświadczenia... I to nie jest kwestia doświadczeń typu: dostałem pałą od prewencji, tylko raczej; miałem włamanie do firmowego samochodu, a policja nie dość że nie sprawdziła nagrań z monitoringu to jeszcze kazała mi z biura rachunkowego które mnie rozliczało przynieść faktury zakupowe urządzeń które mi skradziono... a najlepszy wic był wtedy gdy zacząłem być przesłuchiwany w sprawie pompy próżniowej, bo na nią nie było faktury... Franc Kafka
...i tak włamanie do auta zeszło na plan dalszy a zaczęło się dochodzenie skąd miałem tą pompę próżniową...
Sprawę próby wyłudzenia przez funkcjonariusza opisywałem w innym temacie.

beauty: energia we mnie niespożyta moja to radość i moje przekleństwo.

No... tyle...

TEMAT CAŁY CZAS DOTYCZY 11-GO LISTOPADA
tak, tylko przypominam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Nie spodziewałam się,że 11.11 wzbudzi takie poruszenie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
AdamAleksanderNowak napisał:
...beauty: energia we mnie niespożyta
moja to radość i moje przekleństwo...

Adam, mialam na mysli Kolege reklamujacego,
"lekcje na allegro".

Ale .... jestem szczesliwa, ze coraz wiecej ludzi
zaczyna sie budzic z tej "czekistowskiej hipnozy".

BTW
Ostatnio nawet Dima M. z Moskwy
"OBSRAL"
wlasne "gniazdo" wyzwalaczo/utrwalaczy "zombi".

Ale "biedronkowcy pospolici" nadal WYJA do "czekistow".
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...gdzie

jest admin

dlaczego pozwala

na reklame - parady gejow!
Zgłoś wpis