Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Poszukuje dobrego ELEKTRYKA SAMOCHODOWEGO!! - Norwegia

Czytali temat:
(1192 niezalogowanych)
10 Postów
Wiking
Witam czy znacie może jakiegoś dobrego elektryka samochodowego????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Grzegorz Grajewski
(grzegra)
Wiking
napisz cos wiecej o modelu autka i usterce
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
domniemywam, że chodzi ci o dobrego elektryka samochodowego i w dodatku Polaka, i na okrasę jeszcze w Norwegii. łatwiej chyba będzie znaleźć tu kosmonautę z polskim rodowodem. dobry elektryk samochodowy, to elita samochodziarzy w Polsce i zarabia wystarczająco dużo, aby nie myśleć o emigracji. jedyne co tu się może udać znaleźć, to chłopek roztropek, co ci wymieni świece, przewody wysokiego napięcia, kopułkę, bezpieczniki i podotyka poślinionym palcem, czy gdzie nie kopie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
jasta102 napisał:
domniemywam, że chodzi ci o dobrego elektryka samochodowego i w dodatku Polaka, i na okrasę jeszcze w Norwegii. łatwiej chyba będzie znaleźć tu kosmonautę z polskim rodowodem. dobry elektryk samochodowy, to elita samochodziarzy w Polsce i zarabia wystarczająco dużo, aby nie myśleć o emigracji. jedyne co tu się może udać znaleźć, to chłopek roztropek, co ci wymieni świece, przewody wysokiego napięcia, kopułkę, bezpieczniki i podotyka poślinionym palcem, czy gdzie nie kopie

jasta Ty qrwa debilu Ty sie na wszystkim znasz ?czy tylko tak Ci sie wydaje.
I mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie .
KTO I KIEDY DAL CI TAKIE PRAWO ZEBY CZUL SIE TUTAJ W NORWEGII JAKO GOSPODARZ?
Bo sledzac twoje wczesniejsze posty wszedzie dostawales kopa w d..e i nigdzie
sobie jakos nie mogles znalezc miejsca.
A co do Hilton, to jej nawet do piet nie siegasz.
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
Chodzi a Forda KA i założenie centralnego zamka ) Da się zrobić ???
Pozdrawiam!!!
A jeśli chodzi o Ciebie jasta102 to w każdej dziedzinie można znaleźć dobrego fachowca na obczyźnie!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Nowicjusz
tropik napisał:
[b]

jasta Ty qrwa dedilu Ty sie na wszystkim znasz ?czy tylko tak Ci sie wydaje.
I mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie .
KTO I KIEDY DAL CI TAKIE PRAWO ZEBY CZUS SIE TUTAJ W NORWEGII JAKO GOSPODARZ?

O!!!
Widać, że atmosfera na forum zaczyna się rozgrzewać. Oby tak dalej, może śniegi szybciej stopnieją. Byleby do wiosny. Tak trzymać.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
suger napisał:

A jeśli chodzi o Ciebie jasta102 to w każdej dziedzinie można znaleźć dobrego fachowca na obczyźnie!!!

wiem, wiem.najłatwiej to ich znaleźć jak już sobie popiją ciepłej wódki to istna rozkosz wtedy posłuchać, gdzie to nie byli, co to nie umieją i jakiego to kraju nie uratowali przed upadkiem
wracając do tematu, to naprawy po tych fachurrach z Polski, co to się do elektryki dotkną, to są później strasznie kosztowne. niedługo mam jechać z kolegą za tłumacza do serwisu pewnej marki. niezbędna będzie naprawa po usłudze fachofca z Polski co mu pilota naprawił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
jasta102 napisał:
suger napisał:

wiem, wiem.najłatwiej to ich znaleźć jak już sobie popiją ciepłej wódki to istna rozkosz wtedy posłuchać, gdzie to nie byli, co to nie umieją i jakiego to kraju nie uratowali przed upadkiem
wracając do tematu, to naprawy po tych fachurrach z Polski, co to się do elektryki dotkną, to są później strasznie kosztowne. niedługo mam jechać z kolegą za tłumacza do serwisu pewnej marki. niezbędna będzie naprawa po usłudze fachofca z Polski co mu pilota naprawił

Ty juz tez ni jeden kraj kraj uratowales przed upadkiem, grecja, islandia , irlandia , anglia no Szwedzi sie poznali na Tobie dali kopa i teraz kombinujesz w Norwegii?
Podobno nawet byles w Tunezji i Egipcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(bartek554)
Wiking
Odezwij sie mysle ze jestesmy w stanie ogarnac temat
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów