Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1165 niezalogowanych)
3 Posty
Danuta Ekert
(dana1960)
Wiking
Witam
Od dłuższego czasu przeglądam wszystkie informacje na temat pracy dla elektryka samochodowego w Norwegii. Nie ma . Potrzebują tylko mechaników samochodowych.
Jestem tym zainteresowana ponieważ oboje z mężem chcemy wyjechać do Norwegii, on jest świetnym elektrykiem samochodowym. Nieprawdą jest to, że w Polsce elektrycy tyle zarabiają. Chyba, że ma swój warsztat za który nie musi płacić dzierżawy. Inaczej opłaty "zjadają" wszystkie zarobione pieniądze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
dana1960 napisał:
z mężem chcemy wyjechać do Norwegii, on jest świetnym elektrykiem samochodowym. Nieprawdą jest to, że w Polsce elektrycy tyle zarabiają. Chyba, że ma swój warsztat za który nie musi płacić dzierżawy. Inaczej opłaty "zjadają" wszystkie zarobione pieniądze.
on naprawdę musi być świetny, jak mu żona szuka pracy i do 50 się swojego warsztatu nie dorobił.
ja widziałem wielu " świetnych" fachowców przysyłanych przez Adecco, z dużym doświadczeniem. Matko Boska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
jasta102 napisał:
dana1960 napisał:
z mężem chcemy wyjechać do Norwegii, on jest świetnym elektrykiem samochodowym. Nieprawdą jest to, że w Polsce elektrycy tyle zarabiają. Chyba, że ma swój warsztat za który nie musi płacić dzierżawy. Inaczej opłaty "zjadają" wszystkie zarobione pieniądze.
on naprawdę musi być świetny, jak mu żona szuka pracy i do 50 się swojego warsztatu nie dorobił.
ja widziałem wielu " świetnych" fachowców przysyłanych przez Adecco, z dużym doświadczeniem. Matko Boska

Hehehe.. dokladnie o tym samym pomyslalem.. ... z cyklu ''ten typ tak ma''..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Danuta Ekert
(dana1960)
Wiking
On sam sobie szuka pracy. Odpowiedziałam, ponieważ nie zgadzam się z niektórymi opiniami. A tak ogólnie to nie wiem skąd w Was tyle jadu w stosunku do innych szukających pracy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Jakiego znowu jadu ?.. Wniosek.. samonasuwajacy sie wraz z fala porannego szydu..
Nie znam zle zarabiajacego, dobrego(!) elektryka sam. w Polsce.. znam natomiast cale rzesze ''zlotych raczek''.. Nic, tylko te raczki na cos uzytecznego przetopic..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Danuta Ekert
(dana1960)
Wiking
Nie pisałam tutaj z prośbą o pomoc, wyraziłam tylko swoją opinię. I jeszcze jedno - facet, który od rana siedzi przy kpmputerze a nie w pracy musi być niezłą "złotą rączką".
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
dana1960 napisał:
Nie pisałam tutaj z prośbą o pomoc, wyraziłam tylko swoją opinię. I jeszcze jedno - facet, który od rana siedzi przy kpmputerze a nie w pracy musi być niezłą "złotą rączką".

...albo szefem.. Tak czy siak.. powodzenia..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok