Witam mam możliwość przyjazdu do Stavanger i mieszkania jakiś czas za free. Niby dobrze ale poszukując pracy do tej pory przez neta czarno to widzę. Same oferty dla konkretnych zawodów i z j. norweskim.
Mam 32 lata i doświadczenie w pracy w Holandii i w Polsce, typu ogrodnictwo, logistyka. Praca w szklarni, w magazynie sortowania paczek, sortowania listów, realizacja zamówień, zbieranie zamówień przy użyciu skanera ręcznego, koszenie trawy
pomoc spawacza, układanie kostki brukowej. Mówię komunikatywanie tylko w j. angielskim. Mogę jechać do Stavanger ale się własnie zastanawiam czy będąc na miejscu z takim super doświadczeniem jak na norweski rynek pracy coś sobie ogarnę. Nie posiadam D-number ani nic.
Może ktoś z okolic Stavanger poleciłby bądz załatwił coś w pobliżu a co pożniej to kwestia dogadania.Może jakieś namiary na fabryki w okolicach bądz biura pracy dla początkujących.
Pozdrawiam
Mam 32 lata i doświadczenie w pracy w Holandii i w Polsce, typu ogrodnictwo, logistyka. Praca w szklarni, w magazynie sortowania paczek, sortowania listów, realizacja zamówień, zbieranie zamówień przy użyciu skanera ręcznego, koszenie trawy

Może ktoś z okolic Stavanger poleciłby bądz załatwił coś w pobliżu a co pożniej to kwestia dogadania.Może jakieś namiary na fabryki w okolicach bądz biura pracy dla początkujących.
Pozdrawiam