Dołącz do zespołu Ivent AS!
Firma wentylacyjna Ivent AS z 5-letnim doświadczeniem oraz świeżym, innowacyjnym
podejściem do branży, poszukuje nowych pracowników na pełen etat!
Oferujemy przyjazne środowisko pracy, rozwój zawodowy i możliwość pracy przy nowoczesnych projektach.
Kogo szukamy?
● Monterów wentylacji – jeśli masz doświadczenie i chcesz rozwijać swoje umiejętności w profesjonalnym zespole.
● Pomocników montera – jeśli ...
Miejsce pracy:Oslo i okolice
Opis stanowiska:Instalacje i usługi wentylacyjne
Kierowanie zespołem i ...
Wymagania:Prawo jazdy kategorii B
Norweski numer personalny
Potrafi ...
Oferujemy:Stabilne zatrudnienie na pełny etat w firmie o ugruntowanej ...
Pytanie *Jakie to było pytanie* Czasem pełno jest buraków co zadają pytania nie związane z tematyką spotkania np > siorbiesz pisiora? na spotkaniu partyjnym i mówiącym o programie wyborczym. W tle słyszałem Jaki pan ma cel. Jak możesz to uzupełnij bom sam ciekawy >D
Turysta11 napisał: Pytanie *Jakie to było pytanie* Czasem pełno jest buraków co zadają pytania nie związane z tematyką spotkania np > siorbiesz pisiora? na spotkaniu partyjnym i mówiącym o programie wyborczym. W tle słyszałem Jaki pan ma cel. Jak możesz to uzupełnij bom sam ciekawy >D
Po peanach nt. WOSP, Dziennikarz zapytal o to dlaczego WOSP ma sobie za nic wyrok sodu i nie udostpenia rozliczen.
Gdy wieczorne zgasną zorze,
zanim głowę do snu złożę,
modlitwę moją zanoszę,
Bogu Ojcu i Synowi.
Dopierdolcie sąsiadowi!
Dla siebie o nic nie wnoszę,
tylko mu dosrajcie, proszę!
Kto ja jestem?
Polak mały! Mały, zawistny i podły!
Jaki znak mój? Krwawe gały!
Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna!
Zniszczcie tego skurwysyna!
Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada!
Żeby mu okradli garaż,
żeby go zdradzała stara,
żeby mu spalili sklep,
żeby dostał cegłą w łeb,
żeby mu się córka z czarnym
i w ogóle, żeby miał marnie!
Żeby miał AIDS-a i raka,
oto modlitwa Polaka!
Teraz filmik cały i jest konkret
moim zdaniem pytanie padło i dostał odpowiedz ale nie precyzyjną limit pytań się wykończył i tyle, a potem to już zakłócał spokój. Czy zachował się Owsiak ok, moim zdaniem zdaniem nie, ale go rozumiem czasem tak trzeba. Dziennikarz chciał być popularny i teraz jest. To nie jest polityka gdzie jest czasami ustawka.
A co do Kryspina to na głowie to naturalne ?
bo bardzo ładne zdjęcie.
Nie kazałem nikogo wyprowadzić”. Zobacz nagranie jak Owsiak kłamie
Ale to nie ja. No widzisz. Nie mów, że ja wypraszam. Ja nikogo nie wyprosiłem. Nie ma takiej w ogóle możliwości. Ja siedzę za stołem konferencyjnym i w pewnym momencie patrzymy, a to ktoś, ludzie, którzy tam stali. Przyjechała policja i nawet pytaliśmy się policji, czy państwo może wiecie, czy ten Pan może powiedział kto go wyprosił. (...) Ludzie być może stają w naszej obronie, być może mówią, że nie chcemy tego słuchać, facet jest agresywny – mówił Jurek Owsiak na antenie.
Tymczasem na nagranym przez Rachonia filmie wyraźnie słychać jak Jerzy Owsiak mówi: „Proszę tego Pana na chwilę stąd wziąć”.
„Proszę tego Pana na chwilę stąd wziąć, bo nam przeszkadza” (1:28). Przeszkadza, bo zadaje niewygodne pytania?
„Mistrzu, ale daj nam tutaj prowadzić program, daj nam prowadzić konferencję” (1:36). Konferencję? Od kiedy to z konferencji prasowej wyrzuca się dziennikarzy?
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.