Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

szukam omki stavanger i okolice - Norwegia

Czytali temat:
Kuba Zoń klaudia T (2002 niezalogowanych)
57 Postów
sebastian k.
(badboy.no)
Nowicjusz
witam . mam pytanko. czy ktoś wie gdzie lub kto zajmuje się takimi rzeczami jak doping a mianowicie interesuje mnie zakup 10 strzałów omki i 100 tabsów mety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
po co ci omka i metka . meta rozwali ci zoladek musisz wziasc cos na oslone watroby. po metce bedziesz mial prawdopodobnie chamskie rozstepy i byc moze ginekomastie. omka hmm jest spoko ale nawadnia wiec spadnie jak przestaniesz cwiczyc np. choroba a pozniej cie wku..wi depresja bo pospadalo wszystko. to zle laczenie. a moze deka i "vinko" co ??
wydaje mi sie lepsze polaczenie nie bedzie tak silnych skutkow ubocznych a sa to jedne z lepszych sterydow.
jak sie chesz przykoksowac to zastrzyki a nie tabletki. jak tabletki to nolvadex mozesz sobie wziasc po cyklu na odblokowanie bo musisz cos miec bo inaczej to nie pobzykasz dlugo ... przykro mi
pozdorwionka
Ps. idz na silke i posluchaj moze trrafisz na polakow i pogadaj ale pamietaj to krotka droga (ale fajna) )
PS2 a gdzie na silke chodzisz ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
sebastian k.
(badboy.no)
Nowicjusz
witam cie kolego. apropo co to takiego deka i vinco ? czytałem na dużo forum i często to widziałem ale nie znalazłem odp. a co do metki to wiem że trzeba brać osłonki . ja sobię robię tylko 1 cylk 2 x boldenon(10ml/2500mg) + 5 x omnadren + 2 x methonex(100x10mg) no i po cyklu na odblok no i do tego bcaa , kreatynka , l-glutamina , zma no i maga masa
a co do siłowni to ćwiczę tylko w domu kiedyś miałem iść na siłkę z kumplami ELIXIA ale jakoś to się rozeszło no i został domek.

PS. sorki ze tak późno odpisałem ale całkiem zapomniałem o tym forum . a ty gdzie ćwiczysz w stavanger ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
elixia na st.olaf gate )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
sebastian k.
(badboy.no)
Nowicjusz
tak kolego na tej ulicy bo do niej mam kawałek od siebie z domku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
no to spoko to kup karnet i czym problem?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
sebastian k.
(badboy.no)
Nowicjusz
a ty kolego biegasz na siłkę ?
i wiesz może po ile jest teraz karnet i czy to jest na cały miech ????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Przepraszam Panowie , że na moment Wam przeszkodzę w rozmowie , ale tutaj właśnie muszę udzielić Grzesiowi odpowiedzi...........Masz rację Grześ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
hej ja nie biegam teraz na silke al echodze poniewaz cwicze na mase a biegajac ja gubie hehhehe. ide zaraz na silke wiec sie spytam ile co i jak . ja place 500na 3 czy 4 miesiace ale znajomy placi 500co miesiac. nie wiem od czego to zalezy. ja staram sie chodzic 4do 5 razy na tydzien ale jakos do pieciu nei moge dobic i koncze na 4 na tydzien. a ty ile masz to St. olaf gate tej elixi ???? ja ide na piechote)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
niezle niezle. hehehhehheh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok