Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kuba Zoń klaudia T (1968 niezalogowanych)
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Nudnik Szpilkez napisał:

jezeli na sucho tzn bez sterydow to dobre efekty ile masz w lapie? ja przez pol roku stalem w miejscu zero efektow cieszzki trening i nic a jak przerwalem trening na 9dni to odrazu poszlo pol centymetra w lapie ktos moze powiedziec ze to malo ale jak dla mie to bardzo duzo w tej chwili mam w lapie 42,5 cm chcialbym do 45cm dojsc tyle tylko ze niemoge sie zmobilizowac do tych minimum 5 posilkow dziennie jem tylko 3 razy he pozdro

A jak to się mierzy bo nie mogę sobie poradzić a też chciałem się pochwalić?
Podajecie od łokcia do ramienia czy do dłoni od łokcia???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Grzes203 napisał:
Nudnik Szpilkez napisał:

jezeli na sucho tzn bez sterydow to dobre efekty ile masz w lapie? ja przez pol roku stalem w miejscu zero efektow cieszzki trening i nic a jak przerwalem trening na 9dni to odrazu poszlo pol centymetra w lapie ktos moze powiedziec ze to malo ale jak dla mie to bardzo duzo w tej chwili mam w lapie 42,5 cm chcialbym do 45cm dojsc tyle tylko ze niemoge sie zmobilizowac do tych minimum 5 posilkow dziennie jem tylko 3 razy he pozdro

A jak to się mierzy bo nie mogę sobie poradzić a też chciałem się pochwalić?
Podajecie od łokcia do ramienia czy do dłoni od łokcia???

to sie mierzy centymetrem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
No tyle to się domyśliłem. Namęczyłem się trochę ucinając centymetr z linijki a i tak mi nie wychodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Grzes203 napisał:
No tyle to się domyśliłem. Namęczyłem się trochę ucinając centymetr z linijki a i tak mi nie wychodzi

probuj do odwaznych swiat nalezy podpowiem Tobie tylko tyle ze nie miezy sie tego w zwisie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Nudnik Szpilkez napisał:
Grzes203 napisał:

probuj do odwaznych swiat nalezy podpowiem Tobie tylko tyle ze nie miezy sie tego w zwisie

To jest bardzo cenna wskazówka Nie wpadłem na to aby sobie na stole położyć Dzięki. Dałbym Ci oklaska ale już nie mam wolnych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Grzes203 napisał:
Nudnik Szpilkez napisał:
Grzes203 napisał:

To jest bardzo cenna wskazówka Nie wpadłem na to aby sobie na stole położyć Dzięki. Dałbym Ci oklaska ale już nie mam wolnych

najlepiej niech Tobie zona zmierzy bedzie Ci wygodniej powodzenia a i niezapomnij puzniej sie pochwalic ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Nudnik Szpilkez napisał:
Grzes203 napisał:
Nudnik Szpilkez napisał:
Grzes203 napisał:

najlepiej niech Tobie zona zmierzy bedzie Ci wygodniej powodzenia a i niezapomnij puzniej sie pochwalic ok

A masz może żonę pożyczyć bo moja jeszcze się nie znalazła a szukam już dość długo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Grzes203 napisał:
Nudnik Szpilkez napisał:
Grzes203 napisał:
Nudnik Szpilkez napisał:
Grzes203 napisał:

A masz może żonę pożyczyć bo moja jeszcze się nie znalazła a szukam już dość długo

wiesz co polubilem cie za ten powyzszy text coprawda zony Tobie niepozycze bo jak wiesz tych dwoch zeczy sie niepozycza tzn zony i samochodu ale jak chcesz to tesciowa Tobie dam nawet na stale bierz ja nawet dzis pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
wiatrowke jeszcze dorzuce
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Nudnik Szpilkez napisał:
Grzes203 napisał:

wiesz co polubilem cie za ten powyzszy text coprawda zony Tobie niepozycze bo jak wiesz tych dwoch zeczy sie niepozycza tzn zony i samochodu ale jak chcesz to tesciowa Tobie dam nawet na stale bierz ja nawet dzis pozdrawiam

Też Cię lubiłem do momentu jak mi teściową zaoferowałeś
Widać masz krótki staż małżeński bo po latach ta zasada się zmienia i mężowie dorzucają samochód aby ktoś żonę przy okazji zabrał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok