Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kuba Zoń klaudia T (1966 niezalogowanych)
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
hej cena to 499 za miech w tym masz saune,jakuzzzziiii(na forusie tam jest), solarium(platne dodatkowo okolo15 do 20nok za 10 min). fitness i inne gowienka w cenie tylko trzeba sie wczesniej zapisac bo duzo ludzi. ale jak chcesz na silke to luzik. zapewne wiesz ze ta katra to mozesz wchodzic tez na inne elixie np. na madla jest sauna ucha,finska i mokra(koedukacyjne) wiec w spodenkach pisze bo ja dalem plame i bez poszedlem pod prysznic a tam obok mnie przyszla Pani hehehhehehheh,
to kiedy zaczynasz???????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
sebastian k.
(badboy.no)
Nowicjusz
no witaj kolego ja do tek elixi mam 5 minut spacerkiem tylko z górki zlecę i już jestem . a co do ceny to jak byś się dowiedział kolego to by było fajnie może bym się skusił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
sebastian k.
(badboy.no)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
sebastian k.
(badboy.no)
Nowicjusz
ja mam bliziutko tylko z górki zlecę i już praktycznie jestem . a co do ceny jak byś sie dowiedział to było by super może bym sie skusił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
napisalem na samym poczatku mojej wiadomosci 500nok znaczy 499
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
sebastian k.
(badboy.no)
Nowicjusz
witaj kolego dzięki za wiadomości ale nie wiem kiedy zacznę bo krucho u mnie teraz z czasem więc teraz muszę poczekać . ale z miłą chęcią pochodzę .
jeszcze raz dzięki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
badboy.no napisał:
witam . mam pytanko. czy ktoś wie gdzie lub kto zajmuje się takimi rzeczami jak doping a mianowicie interesuje mnie zakup 10 strzałów omki i 100 tabsów mety

chcesz sie truc twoja sprawa ale moze obejzyj sobie ten filmik nie traktuj tego jako atak nic do Ciebie niemam

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
hej ale greg valentino jest typowym objawem sotsowania syntholu(popularnego w usa) jest to ester nie rozkladajqacy sie w organizmie. jest to po prostu olejek. samo wstrzykiwanie jest bolace. ale wilekie miesnie to nie tylk osterydy one sa okolo 10% reszta to dieta i zaparcie. no ale kazdy wie ze na sucho to sie nawet nie ogolisz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
moze nei ma sie cyzm chwalic ale na sucho ( nie liczac odzywek oczywiscie) )
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Dyzio napisał:
moze nei ma sie cyzm chwalic ale na sucho ( nie liczac odzywek oczywiscie) )

jezeli na sucho tzn bez sterydow to dobre efekty ile masz w lapie? ja przez pol roku stalem w miejscu zero efektow cieszzki trening i nic a jak przerwalem trening na 9dni to odrazu poszlo pol centymetra w lapie ktos moze powiedziec ze to malo ale jak dla mie to bardzo duzo w tej chwili mam w lapie 42,5 cm chcialbym do 45cm dojsc tyle tylko ze niemoge sie zmobilizowac do tych minimum 5 posilkow dziennie jem tylko 3 razy no a te 3 razy dziennie to jak wiesz to samare wywala he pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok